- 3 Temmuz 2017
- 268
- 135
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olmadın, etkilenmedin ama mesleği icin mi görüşüyorsun? Ben burasına takıldım.Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Zamanla etkilenirim diyeAşık olmadın, etkilenmedin ama mesleği icin mi görüşüyorsun? Ben burasına takıldım.
Haha bende evlenmek istiyorum ama bu kadarı bana bile fazla"ne bileyim, sen nasılsın deyince ben de damatlık almıştım" diyecek bence![]()