• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi bu adam ?

Daha hiç görüşmeden 2 günde özlüyorum demesi samimi gelmedi. Ama başkasını özlerken sırf mesleği iyi diye biriyle görüştüğünüz için sizde samimi olmuyorsunuz. Bence ilk olarak kalbinizi boşaltın ve ilişkiye hazır olun.

yine bir meslegine guvenip nasil olsa bana her turlu gelir diye dusunerek evlilik vaatleri veren herkese ayni cumleleri kuran ve sadece isini ihtiyacini gormeyi amaclayan erkek tipi gibi geldi bana

Beni de böyle biriyle tanıştırdılar. 2-3 defa mesajlaştıktan sonra bir sahiplenme, gelecek planları yapmaya başladı. O da yürümüyor, koşuyordu. Nerdesin, kimlesin, kaçta eve gideceksin diye sorular sormaya başladı. Beni korkuttu. Yine de bir yüzyüze görüşeyim, önyargılı olmayayım dedim. Ama yüzyüze görüşmeden sonra iyice azıttı. Kestim iletişimi. Taş yerinde ağırdır.

"ne bileyim, sen nasılsın deyince ben de damatlık almıştım" diyecek bence:bicak:

Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Aşık olmadın, etkilenmedin ama mesleği icin mi görüşüyorsun? Ben burasına takıldım.

boyle tipler kendimden biliyorum ucarlar güzel bayan görünce sonrada sen az bi deneyeyim bakalım nasıl olacak falan derkn totoları tavan yapar özgüven patlamasıda yaşar kesin ama herkez bir değil tabi daha görmediği birne gösterdiği ilgi tuhaf zaten

Back
X