Normal mi cok kafaya taktım..

Ehahahah benimki de öylee..😂😂 Bu çocuk hiç oynamıon ne kadar sakin derdim şimdi ohoooooo😁😂😂😂
Ben bebeğimin hareketlerşnş 22 23 haftalarda hissettim. Siz biraz erken hissetmeye başlamışsınız. Ama mesela 30. Haftada tatlı yesem de hareket etmezdi meğer içeride sarj ediyormuş kendini şimdi 1 sn durduğunu görmedim 🙄

Aslında heyecandan kalp atışını dinlemek aklımıza gelmedi doktor kafasını, karnını, kolunu felan ölçtü ters bisey olsaydı söylerdi dimi canım
Tabi ki söylerdi canım, sizin aklınıza gelmemiş olabilir ama Dr un dinletmemesi ilginç olmuş.
Bundan sonra ilk işiniz kalp sesini duymak olsun, için çok rahatlar. ☺🌸

Bana ilk bebeğimde olmuştu.Korkup dr.a gitmiştim.Ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum.Olur yani arada.Hamileliğinde bir risk yoksa hiç korkma.

Bu ara fazla hareketliyseniz hissetmeyebilirsiniz alisveristi temizlikti tekmelesede anlamiyosun gece bi yat guzelce dinlen cikolata falanda ye hissedebilirsin o zaman bide donmuste olabilir belki ayaklari karnini tekmelemiyodur hissedemeyecegin bi pozisyondadir daha kucuk cunku icerde bol yer var

Tabi ki söylerdi canım, sizin aklınıza gelmemiş olabilir ama Dr un dinletmemesi ilginç olmuş.
Bundan sonra ilk işiniz kalp sesini duymak olsun, için çok rahatlar. ☺🌸
Aynen canim cinsiyet öğrenince unuttum demeyi heyecandan ama bidaha dicem insallah canim 1 ay sonra☺☺

Bu ara fazla hareketliyseniz hissetmeyebilirsiniz alisveristi temizlikti tekmelesede anlamiyosun gece bi yat guzelce dinlen cikolata falanda ye hissedebilirsin o zaman bide donmuste olabilir belki ayaklari karnini tekmelemiyodur hissedemeyecegin bi pozisyondadir daha kucuk cunku icerde bol yer var
Sanirim cok hareket ettim suan uzanınca hafif hafif hissediyorum cok şükür, tesekkur ederim canım☺

Doktor ziyaretlerinizden once cukulata seker yiyin, yani muayeneye girmeden 10-15 dakika once , bebek uyuyorsa da uyanir siz tatli yerseniz
Buyuk ihtimalle uyudugu icin hissetmiyorsunuz hareketlerini, doktorunuz normal dediyse endiselenmeyin

Canım hiç korkup kendine sıkıntı yapma. Bazem çok oynar bazen daha az. Bunlar çok normal. Zaten doktorunda söylemiş. 23.24.haftalardan sonra daha net duyarsın bebeğini. Birde ilk gebeliğinse geç duymanda gayet normal. Hiç kendini üzme bebeğinle konuş karnını okşa seni hisseder. Benim bebeğimde öyleydi. Doktor keyfine çok düşkün bebek diyordu :):)

Doktor ziyaretlerinizden once cukulata seker yiyin, yani muayeneye girmeden 10-15 dakika once , bebek uyuyorsa da uyanir siz tatli yerseniz
Buyuk ihtimalle uyudugu icin hissetmiyorsunuz hareketlerini, doktorunuz normal dediyse endiselenmeyin
Normal dedi canim cok şükür sadece kalp atışını duymayı heyecandan unuttuk

Back
X