Normal mi Sezaryan mı?

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar kım nasıl yapıcak ozellıkle tuple hamıle kalanlar sız nasıl yapıcaksınız
hangısı tercıhhınız

kızlar kım nasıl yapıcak ozellıkle tuple hamıle kalanlar sız nasıl yapıcaksınız
hangısı tercıhhınız

tatlım ben allahtan bi mani çıkmazsa herhangi bi sorun olmazsa normal düşünyrm ...bakalım son zmanlar kesnleşr bebişin durumu ve saglığı neyi gerektirecek bilemyrm şimdi..doktorla da konuşmadık daha hiç

Cnm inş bi sorun olmazsa normal doğum istiyorum ama... Bakalım.. Bidehep merak etmişimdir tüp bebişler neden normal olmuyo...ne sorunu oluyo ki..doktoruma sorcam...

Bende inşaallah normal istiyorum hemde çok sezeryan gerekirse çok üzülürüm daha iki gün önce ablam sezeryanla yaptı ilki normaldi gaz çıkaramadı diye iki gün yattı hastanede hemen yürüyemedi falan tabi hepsinin zorluğu var ama adı üstünde normal olanı doğal olanı istiyorum Rabbim bebeğimiz içinde bizim içinde en hayırlısını sağlıklısını versin.
Bu arada doğal yoldan hamile kaldım ama tüp bebek olupda normal doğuran çok hatta ikiz bebeği bile normal doğuranlar var.Doktorunuz ırsarla sezeryan diyorsa başka doktora görünmekte fayda var.

benim ilk bebeğim normal dikişli olarak doğdu ve bir sorun olmazsa bu bebeğimide normal doğurmak istiyorum..iki doğum şeklininde farklı zorlukları var evet,benim çatım dar ve doğumum zor dikişim çok oluyor ama yinede her açıdan normal doğum sağlıklı oldugu için onu istiyorum..ama engem ve en yakın arkdaşım mecburen sezaryan oldular günleri bitip doğmadıgı için ama ikiside maş. hemen ertesi güne iyiydiler..yani o da kişiden kişiye değişiyor sanırım,ama yinede sezaryandan çekinmiyor değilim..Rabbim hayırlısı neyse onu versin..

Sırf para için sezeryanı tercih eden doktorlar o kadar çokki...kesinlikle başka doktorada görünmek lazım...

bende tup bebek yontemi ile hamile kaldim canim,
ben yurt disinda yasiyorum bunuda belirteyim bi tehlike olmadiktan sonra normal olucak,
zaten bende bu sekilde istiyorum zaten etrafimda da sezaryan olan sadece bir kisi duydum
turkiye de boyle bi anlayis var hele de tup se kesin ameliyat olucaksin diyorlarmis neye dayanarak soyluyorlar acikcasi cok merak ediyorum.

Allah kısmet ederse ve en bir engel mani cıkmazsa normal olacak.. acıkcası doktoruma danısmadım ama sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kısmet olursa ben de normal doğum istiyorum.
Bu arada ukalalık yapmak istemem ama kelimenin doğrusu sezeryan değll sezaryen

Sırf para için sezeryanı tercih eden doktorlar o kadar çokki...kesinlikle başka doktorada görünmek lazım...

evet canım malesef ilk diye kızımı özelde doğum yapayım dedim , güzelce ilgilensinler dedim ama malesef normal doğum sancısı çekerken birde baktım ki kendimi ameliyathanede buldum neymiş efendim sorun açılmamış ,bi dur daha yeni yeni sancım başlamıştı yani biraz bağırayım çığırayım dimi ıh demeden kestiler malesef

benim doktorum da kesicilerden gıcık oluyorumDoğum fiyatını sorduğumuzda direk sezeryan şu kadar dedi diğerinin lafını bile etmedi.ama ben normal istiyorum en başında da söyledim gönülsüz olarak tamam normal olsun dedi.Tabiki sorun çıkmaz sa...

aaaaa benim arkadaş bizim hisarda kağıt imzalattı ölüm söz konusu olmadıkça normal istiyorum dedi..demek bende yapıcam... Bende imzalatim bari... Dediğin iyi oldu

hepimizde aynı hatayı yapmışız desenize sazeryen

Son düzenleme:
canım sezaryen olduğunu biliyorum ama hatta sezar dan geldiğini falan söylüyolar.ama komik oluyo sezaryen demek doktorlar bile öyle demiyo

ufff ya yine yanlış yazmışımm

canım sezaryen olduğunu biliyorum ama hatta sezar dan geldiğini falan söylüyolar.ama komik oluyo sezaryen demek doktorlar bile öyle demiyo

Doktorlardan duymadım ama dediğin gibi herkes sezeryan diyor nedense.
Daha kolay geliyor sanırım.
Kökeninin nereden geldiğini bilmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…