Normal mı sezeryan mı

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Kızlar merhaba ilk doğumum ( kendi isteğim ile) sezeryan oldu. Şimdiki aklım olsa kesinlikle normal tercih ederim diyorum🤨
İkinci gebeliğim şimdi kasımda doğumum var nasipse
Dr istersen normal deneyebiliriz dedi.
Şimdi ilk doğumu sezeyan olupta ikinci normal olan falan var mı yada çevresinde yapan faln varsa yorum yaparsanız çok sevinirm kızlar
Kızım küçük daha 2,5 yaşında o yüzden de biraz bormal doğum istiyorum çabuk toparlanmak açısından
İlk lohusalığım çok sıkıntılı geçti😔
Bı sefer de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim

Kızlar merhaba ilk doğumum ( kendi isteğim ile) sezeryan oldu. Şimdiki aklım olsa kesinlikle normal tercih ederim diyorum🤨
Şimdi ilk doğumu sezeyan olupta ikinci normal olan falan var mı yada çevresinde yapan faln varsa yorum yaparsanız çok sevinirm kızlar
Kızım küçük daha 2,5 yaşında o yüzden de biraz bormal doğum istiyorum çabuk toparlanmak açısından
Kişiden kişiye değişen bir durum kimine sezeryan iyi gelir kimine normal doğum hakkınızda hayırlısı hangisinde o olsun

Büyük kızım 16 mayıs 2010 dogumlu, acılma olmadıgından dolayı sezeryanla dogum yaptım.. İkinci kızım 12 mayıs 2013 dogumlu onu da normal dogum yaptım. Her bünye farklı oluyor toparlamada.. Yengem 2 normal dogumlarda cok cabuk toparladı. Ben ise ikisindede zor toparlandım.. Tabikide normal dogumu tercih ederim..

Büyük kızım 16 mayıs 2010 dogumlu, acılma olmadıgından dolayı sezeryanla dogum yaptım.. İkinci kızım 12 mayıs 2013 dogumlu onu da normal dogum yaptım. Her bünye farklı oluyor toparlamada.. Yengem 2 normal dogumlarda cok cabuk toparladı. Ben ise ikisindede zor toparlandım.. Tabikide normal dogumu tercih ederim..
Haklısınz tamamen bünye ile ilgili bir durum

Benim bir arkadaşım 20 ay arayla SSVD yaptı. Facebook'ta bununla alakalı güzel bir grup var. Bir bakın isterseniz.

Benim ilk doğumum normal oldu, doğumdan yürüyerek çıktım, ama dikişlerden dolayı oturup kalkarken zorlanıyordum o kadar..
Sezaryen sonrası hakkında bilgim yok.
Hayırlı doğumlar olsun 😊

Benim ilki sezeryan,
ikinci normal gayet kolay ve güzeldi tam 1 yasindaydi oğlum yeniden hamile kaldım ama ben yurt dışında yaşıyorum turkiyede nasıl bilmiyorum...

Bu kişiye göre değişir.vajinal Doğum Harika mükemmel çok sağlıklı deniliyor ama ben faydasından çok zararını gördüm.doğumda ıkınmaya bağlı anal fissür oluştu ameliyat olmak zorunda kaldım,hala iyileşemedim üstelik.bağırsak fıtığım oluştu aynı zamanda.yaklaşık 10 ay oldu Doğum yapalı ve ben hala kendime gelemedim.şimdiki aklım olsa koştur koştur sezeryana girerdim.o kadar pişmanım ki vajinal Doğum olsun diye direttiğime.kendi sancınız açılmanız varsa öyle vajinal Doğum yapın derim.aksi takdirde suni sancıyla şunla bunla Doğum yapmayın tavsiyem

Ikı kez normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum ilki zor olsa da ikincisi çok kolaydı. Dogumdan 3-4 saat sonra hastane koridorlarini turladim.2 günde tamamen toparlandım.
Ama ben biraz dayanikliyimdir.💪

Back
X