Normal mi sizce

duygusalzezecik

sabır, tevekkül...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
239
234
23
Selam nasılsınız umarım ülkemiz bu zorlu süreçten kurtulur. Benim derdim kardeşim şöyle ki doğu da öğretmen kardeşim 1 yıl oldu atanalı bu atama ile yeni öğretmen geliyormuş, işte gruptan görmüş neymiş bebek gibiymiş çok güzelmiş çok kıskanmış yahu sanane diyorum benden çok güzel herkes ona güzel der kesin diye başımı yiyor yahu size soruyorum siz işyerinize okulunuza yeni gelen sizden güzel bayanları kıskanır mısınız bana mı garip geliyor 😌

Yahu isterse herkes baksın beğensin sanane diyorum ama nasıl yol izlerim bilmiyorum
Niye siz bir yol izleyeceksiniz ki?
Atanmıs gıtmıs oturup sukredecegıne meslegine odaklanacagına ugrastigı seylere bakın

Umarım herkes gelen kızla ilgilenir
O da bununla yasamayı ogrenır

Niye bu kadar takıntılı güzelliğe işini iyi yapsın güzelliğiyle övunecegine yaptığı işlerle övünsun..normal değil bunu bu kadar düşünmesi

Huy karakter herşeyden daha değerlidir güzelliği huyda aramak gerekir☺️ Boşuna dememiş atalarımız

Yüzü güzele kırk günde doyulur; huyu güzele kırk yılda doyulmaz.

Selam nasılsınız umarım ülkemiz bu zorlu süreçten kurtulur. Benim derdim kardeşim şöyle ki doğu da öğretmen kardeşim 1 yıl oldu atanalı bu atama ile yeni öğretmen geliyormuş, işte gruptan görmüş neymiş bebek gibiymiş çok güzelmiş çok kıskanmış yahu sanane diyorum benden çok güzel herkes ona güzel der kesin diye başımı yiyor yahu size soruyorum siz işyerinize okulunuza yeni gelen sizden güzel bayanları kıskanır mısınız bana mı garip geliyor 😌
Allahım çoluğumuz çocuğumuz kimlere emanet :işsiz: :işsiz:

Yalan yok ben kiskanirim ama bu kadar kafaya takmam ya da davranislarima yansitmam :bicak:

Yeni gelen öğretmeni inceleyip kıskanmak mı?
Hiç aklıma gelmezdi ama böyle yaptığını okuldan bi öğretmenin vs duyması/fark etmesi durumunda komik duruma düşeceğini ayrıca yakışmadığını bilmesi belki bundan uzak tutar 💁

Kardesinizde 17 yaşındaki kızımı gördüm 😞

Ayrica ben en azindan kıskandigimi kabul ediyorum ama dışarı yansitmiyorum birine benden güzel diye kötü davranmıyorum dedikodusunu yapmıyorum:KK12: çogu hemcinsim kıskandigini kabul etmeyip üstüne "ay o mu güzelmis,hic güzel değil,cok zayıf,güzel olsa ne olacak karakteri iyi değil" diyor dedikodusunu yapıyor. Bu daha tehlikeli

Back
X