Normal mi sizce?

corona pozıtıf dıye hastanede soyluyorlar ınsanların super guclerı yok kendı kendısıne covıd oldugunu anlayamaz
covıd oldugunuzda dısarı cıkmanız yasak pozıtıf oldugunuzda ılac verıyıorlar evde karantınada kalmak zorundasınız fenalasınca ambulans cagırılıyor

bence asıl sız cıddıye alın covıdken dısarı cıkıp ınsanları tehlıkeye atma sizde dikat edin kapmayin insanlar sizin yuznuzden tehlkke alirlar😏

Size korana saka gibi sanirsam sevdiginiz insanlari kaybetmediginden anliyamazsiniz yasarsaniz o zaman anlarsiniz
Ne biliyorsunuz kimseyi bu hastalıktan kaybetmediğimi? Vahiy mi geliyor size? Ne saçma sapan bir cevap bu.

Kadın 8. günde, sadece öksürük var hastaneye gidip ne yapacak? Hastaneye gidene kadar kaç kişiye bulaştıracak? Azıcık düşünün, kafanızın içindeki bu işe yarıyor.

Ne biliyorsunuz kimseyi bu hastalıktan kaybetmediğimi? Vahiy mi geliyor size? Ne saçma sapan bir cevap bu.

Kadın 8. günde, sadece öksürük var hastaneye gidip ne yapacak? Hastaneye gidene kadar kaç kişiye bulaştıracak? Azıcık düşünün, kafanızın içindeki bu işe yarıyor.
Kulüpteki kadınlar yazdıklarınızı doğru anlayınca geleceğe dair umut besleyeceğim. Aksi taktirde çok zor.

Ben olalı 25 gün geçti hala öksürüyorum. Ki siz hafif atlatmışsınız bende bütün belirtiler vardı 1 hafta yataktan çıkamadım. Hastaneye bile gitmeden atlattım. Kronik hastalık ve ileri yaş yoksa çok da büyütülecek bir şey yok. Zaten 183'ü arayınca bile acil bir şey olursa ambulans çağırın bişey yapmanıza gerek yok diyorlar. Geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun biz ailecek gecen sene gecirdik, butun belirtileri kademe kademe yasadik esimde bende... kuru oksuruk bizdede vardi ve oksuruk kolay gecmiyor zaten negatife dondukten sonrada tek tuk kuru oksuruk gicik gibi devam etti . Zencefil zedecal balli ilik sut icebilirsiniz, ayrica bunlardan daha onemliside kendinizi strese sokmayin kuru oksuruk var die entube etmezler moral en guzel ilac, ben o donem 6 aylik bebegimle ilaclari icememistim hep kendimi grip olmus gibi dusundum iyiyim cok iyiyim sadece gribim dedim yatmadim bile kendimi o psikolojiye sokmadim. Halbuki 2kucuk cocugumla agrilar epey zorluyordu. Zaten 8.gunmus zoru gecmis bitmis diyelim . Kuru oksuruk ve tat kaybi 1aydan fazla surdu bizim bu sekildeydi .

Herkese merhaba
Covid pozitif oluşumun 5.günü. Yaklaşık 8 gündür Koronayım diyebilirim.
Kuru öksürük dışında başka da belirtim yok çok şükür.
Öyle ciğerlerim patlarcasına öksürmüyorum arada gıcıklık yapıyor o kadar.
Annem çok büyütüyor öksürmemi entübe edilip öleceğimden korkuyor.
Sizde öksürük oldu mu çok ciddi bir durum mu?
Eşimin ciğerlerine indiği için öksürüğü vardı, hastaneye yatırıldı. Ben de pozitiftim, öksürük yoktu, eşimin yanında kaldım. Sürekli kekik çayı demleyip içtik, limon mandalina sıkıp suyunu içtik, en önemlisi de ılık süte zencefil zerdeçal ve bal koyup içtik. Bu öksürüğe çok iyi geliyor. Dene istersen. 10 gün hastanede kaldık, ciğerlerinin ve öksürüğünün iyileşmesi 3 ay sürdü

Back
X