Normal mi sizce

starrrgr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
14
3
6
22
Kızlar 2 aylık Gebeyim bebeğin kalp atışını dinledim Progestan folik asit ve ecoprin pro tablet kullanıyorum fakat hala kahverengi kan akıntım durmuyor bu sabah çok ufak nokta büyüklüğünde bir pıhtı düştü sizce normalmi bazen açık kahverengi de oluyor akıntım bazen sariyada donusebiliyor bazen ise koyu kahverengi benim durumumu yaşayan oldumu

Ben doçente gittim kahverengi lekenin hiçbir önemi yok dedi. Ebelere sordum onlarda aynısını dedi halam da benim pet takacak kadar oluyordu dedi kuzenim 15 yaşında bir tek ilçedeki kadın doğum doktoru ben bu aylarda beklemem dedi HCG aldı o da %66 oranında artmamisti birkaç doktora daha gittim 6 haftalıkti bebeğim herkes olabilir dedi ilçedeki doktor haric bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim ama elimden gelen her şeyi yapmıştım sizin yerinizde olsam stres yapmadan bir iki doktora daha görünürdum HCG ye baktirirdim

hcgye baktırdım hiç bir sorun yok kesede kanama alanı da yok bebeğin kalbide atıyor sadece kahverengi akıntı moralimi bozuyor tedirgin oluyorum hiç bir iş yapmiyorum hep dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…