normal mi yorum yapar mısınız?

Yoo aksine 😊13 yıllık evli, mutlu ve çocukluyum. Peki kalbinizin sızlaması aşı belirtisi mi size göre. Gerçi aşkın da kesin bir kanunu yok ki kişisel kişiye göre değişir 😊
ya aşk bana göre görme isteği,yanında huzurlu olma,fekarlık yapabilme.onla buluşacağımda içim kıpır kıpır oluyor.sürekli sarılıp öğmek istiyorsun.tabiki ilk günkü gibi aşırı heyecan yok birbirimize alıştık tanıdık tabi.

biz uzak mesafede yaşadığımız için her an dip dibe değiliz.bence her buluşmada o heyecan diri tuttu. her gelişinde de arkadaşlarım bir başka güldüğümü mutlu olduğumu söyler. bu kadar uzun zaman büyüttüğümüz için ilişkiyi bana muhteşem bişey yaşadığımızı hissettiriyor.
Evet uzak mesafe olması sorulara cvp olabilir ama kör kütük aşık olsanız bu konuyu açmış olmazdınız, her şey dilediğiniz gibi olsun, mutluluklar.

öyle düşünmüyorum tabi ama toplumda bu anlattığınız düşünce çok olduğu için etkileniyorum sanırım.o yüzden kendimi korkuttum.
Ben her şeyi abartı yaşayanların çok gerçek olduklarına inanmıyorum . Anne oluyor sanırsın bir tek o doğurdu . Evlenme teklifi alıyor sayfalarca gönderi bu sebeple Instagram kullanmiyorum . Saçma ve komik geliyor . Sizde eğer kendi duygularinizdan ve karşınızdakinin karakterinden emin degilseniz tabi ki evlenmeyin ama heyecandan ucmadim normal değil gibi bir referansiniz olmasın

Evet uzak mesafe olması sorulara cvp olabilir ama kör kütük aşık olsanız bu konuyu açmış olmazdınız, her şey dilediğiniz gibi olsun, mutluluklar.
kör kütük aşık olmak sadece ilişkinin başında olmuyor mu. nasıl yıllarca o şekilde kör şekilde hareket etsin insan.

Ben her şeyi abartı yaşayanların çok gerçek olduklarına inanmıyorum . Anne oluyor sanırsın bir tek o doğurdu . Evlenme teklifi alıyor sayfalarca gönderi bu sebeple Instagram kullanmiyorum . Saçma ve komik geliyor . Sizde eğer kendi duygularinizdan ve karşınızdakinin karakterinden emin degilseniz tabi ki evlenmeyin ama heyecandan ucmadim normal değil gibi bir referansiniz olmasın
aşık olmadığım yorumu da geliyor, insanlar farklı düşüncelere sahip sanırım.

Biz de 6 sene beraberlikten sonra evlendik. Evlilik teklifi alacağımı biliyordum ama tatilimizin son anına kadar etmediği için , beklentim bitmişti. Son anda etti haliyle beklemiyordum. Videolarda sokak serserisi gibi elim cebimde köprüyü cikiyorum, bu arada kalbim küt küt attı artı tır tır titredim. Ama heyecandan değil hava buz gibiydi ve orman sessizliği içinde güm diye kutlama sesi geldiği için. Normaldir beklenti içindeyken heyecan yapmamış olmak. Önemli olan onu gorunce ne hissettiğin. Şuan 9 yıllık beraberliğimiz birde oğlumuz var ama ben her akşam o eve gelirken heyecanlanıyorum. Camda kapıda koca bekliyorum. Yaptığı olaylara değil ona karşı hislerine bak. Hala aynı mi ? Onu görünce ona sarılınca ne hissediyorsun.

Biz de 6 sene beraberlikten sonra evlendik. Evlilik teklifi alacağımı biliyordum ama tatilimizin son anına kadar etmediği için , beklentim bitmişti. Son anda etti haliyle beklemiyordum. Videolarda sokak serserisi gibi elim cebimde köprüyü cikiyorum, bu arada kalbim küt küt attı artı tır tır titredim. Ama heyecandan değil hava buz gibiydi ve orman sessizliği içinde güm diye kutlama sesi geldiği için. Normaldir beklenti içindeyken heyecan yapmamış olmak. Önemli olan onu gorunce ne hissettiğin. Şuan 9 yıllık beraberliğimiz birde oğlumuz var ama ben her akşam o eve gelirken heyecanlanıyorum. Camda kapıda koca bekliyorum. Yaptığı olaylara değil ona karşı hislerine bak. Hala aynı mi ? Onu görünce ona sarılınca ne hissediyorsun.
huzur hissediyorum,öpünce sarılınca içim sıcacık oluyor hala :) genelde sarılırsa uzun süre dizi izlerken uyuyakalıyorum :)

Ben kısa zaman önce evlilik teklifi aldım.Farklı şehirlerde yaşadığımız için tahmin ediyordum,ağzından da kaçırmıştı.Teklif anında aşırı mutluydum tabiki ama deli gibi kalbim atmadı.Ben çok daha farklı olur elim ayağım titrer diye düşünüyodum.6 yıllık bir ilişkimiz var.Bazen monotonlaşmasından,tutkunun kaybolmasından korkup evham da yapıyorum.Yaşadığım şey normal mi?Ben kendi kendime kurmaya başladım çünkü.
Tahmin ettiğiniz için deli gibi kalbiniz atmamış ama bence elin ayağın titremesi aşırı heyecan aşırı duygular anormal olan böyle şeyleri yaşadığım insanlardan uzak duruyorum vücudum beni uyarıyor gibi geliyor

Herkezin tepkisi farkli olur, kimse normal mi degilmi diye degerlendirme yapamaz, bunu ancak kendine sormalisin.
Sen ne hissediyorsun, mutlumusun? Yoksa dogru cevabi verdimmi acaba diye tereddut mu ediyorsun

Back
X