Normal mi?

Ben sana hak verdim konu sahipçim.
Sevgililer eşler neden var ki.
Günlük hayatın sıkıntısını bi kenara bırakıp pembe bulutların üzerine çıkamicaksam.
O an duygu yoğunluğunla onunla konuşmak isterken dizi izliyorum cevabı bozmuş seni doğal olarak.
Evet normal ama büyütülecek mesele değil.

O da sizin gibi düşünüyor işte. İlgilidir gerçekten ilgisiz desem carpilirim bence ama işte üstüme düşsün istiyorum bazen bu ara çoğu zaman hatta. İşte her istediğimiz her zaman olmuyor. Sanırım siz de onun gibi mantıksal yaklaşan birisiniz:) ben genelde duygularının coskunluguna bırakırım. O Trip olayı mahvetti işte bizi. Ben de bir süre atmicam

İşte bu da benim kafamdan geçen bir diğer düşünce. Aile bağları. Yani baya sık görüşüyorlar. Neyse ki bu konuyu hallettik haftada bir görüşülecek önemli birşey yoksa. Hicbirsey olmasa bile özlem yıpratıyor ya...

Aynen o yoğunlukla pat diye cakiliverdim valla :) kendimi bu ara ilgi dilencisi gibi hissediyorum istedikce istiyorum :) işte sorun şu ben buyutuyorum

En kestirme yoldan sonuca ulaşmaya çalışırim. Ha bir trip atilacaksa da kralını atarım. Karşıdakini cildirtabilirim. Ama trip atmak çok yorucu bir şey. Gerek yok. Sinsi sinsi tetikte durup zamanı gelince laf sokarım. Çok zevkli oluyor. Ama tribin fazlasi zarar. Eşim yemez zaten. O da bana trip atınca yemem. bir şeyden hoşlanmadığınızı açıklayın. Yeri gelince lafı sokun. Arada dürtmek iyidir. Ama trip bir kere ise yarar iki kere işe yarar sonra karşıdakini biktirir.

Bikti işte o da her ne kadar bana belli etmese de ki ben abarttim her akşam laf söylenecek birşey buldum. Az görüşüyoruz dedim, sen bana zaman ayirmiyosun, ben daha çok önemsiyorum, senin hayatında kaçıncı sıradayım gibi. O ise hiç atmaz. Birşeyi istemediğinde söyler ki dikkat ederim. Şu iki aydır sıklaştı. İki günde bir trip kapanış başa dön

Kız trip atacak başka şeyler bulamadın mi? Ne kadar klişe tripler. Hayatında kaçıncı sıradayım ne ayol alti yıllık eşime bu soruyu hiç sormadım sormam da. Yalan söyleyecek büyük ihtimal hiç gerek yok. Bu sorular insanı yorar. Sana hep sen en Poncik sensin. En güzel sensin en birtanesin, tarzı iltifatlar istiyorsun. Ama cidden bu sözlerin anlamı yitiyor. Hele trip attığın için ilgi gösterecekse yapmasın daha iyi. Rahat ol bence. Gerektiği yerde lafı söylemen yeter.

Maşallah eniştemize o zaman :) Allah uyumunuzu bozmasın darısı biz bekarlaraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…