Nasıl yani biraz daha acsaniz :) aslında cilveliyimdir de ama bu aralar hep suratım asık..Hakli olarak kirilip ofkelenince ona gore tepki veriyorsunuz, bu durustce ama sizin durumunuzda ters tepen bir sey. Karsinizdakinden o istediginiz davranislari gormeniz icin: CILVE!
Nasıl yani biraz daha acsaniz :) aslında cilveliyimdir de ama bu aralar hep suratım asık..
Geçer dimiGeçici bir dönemdesiniz bence. Hepimizin 'ilgi manyağı' olduğu dönemler vardır. Çok özlüyorsanız onu bastırmak içindir belki. Zaten sürekli bir durum olsa siz de sıkılırsınız bir süre sonra içiniz şişer fazla ilgiden.
Zehir ettin dedi dün bana. Hiç bana öyle şeyler demezdi. Öyle üzüldüm ki o öyle deyinceKendini böyle alıştırma ilişkiler her zaman laylaylom olamaz insan yorulur:)
Sana uyumuştum diyip dizisini izlese daha mı iyi, açıkça söylemiş 20 dk ne ki sanki.
Bu kadar üstüne gitme yalana itersin.
Aynen sıkıldığını söylüyor ki haklı ben söylerken sıkılıyorum artık. Birşeyler yapmak lazım bir de calistigim halde böyleyim :)Gayette normal tabi. Ama işte erkekler sıkılıyor bu hallerden çok trip atmayın kavga çıkarmayın naz yapmayın bence. Başka şeylere odaklanın sosyal faaliyetlere katılın felan. Daha iyi hissediceksiniz eminim
Ya aslında ben normalde öyleyim :) yani dediğiniz gibi yaklaşirim. Ama son zamanlarda birşey oldu bu tarz birşey olduğunda dünyanın sonu gibi yüzüm asiliyo resmen depresyona giriyorum o da farkında bununYani atiyorum, "20 dk sonra dizim bitince arayacagim" dedigi zaman "dizi daha onemli tabi" yerine "ama butun gun seni ozledim, bir dakika daha dayanamayacagim" demek gibi gibi olumlu yaklasarak istediginizi yaptirmak odakli sozler
Teşekkürler :)çok hoş ilişki bayıldım çokkk çokkk uyumlusunuz tebriklerrrr
Çalışmasanız bilemedim artık ne yaparsınızAynen sıkıldığını söylüyor ki haklı ben söylerken sıkılıyorum artık. Birşeyler yapmak lazım bir de calistigim halde böyleyim :)
O işte ben :) bır de aslan burcuyum evlere şenlik :))Çalışmasanız bilemedim artık ne yaparsınızilişkinizin sağlığı için başka şeylere odaklanın bide insanoğlunu bilirsiniz fazla ilgide şimarıklık oluşuyo havalara girmeler felan mazallah mesafeyi korumak lazım :)
o normal de siz abartmissiniz mesafe iyidir adam hakliİyi akşamlar hanımlar . Bir yıllik bir ilişkim var. Daha önce de bunla alakalı konum var. Genel olarak uyumlu bir çiftiz. Ama son zamanlarda anlam veremediğim o kadar şey oldu ki. Huzursuzum/huzursuzuz. Çok uzatmadan anlatayım.
Kalabalık bir ailenin çocuğu evli abla ve abileri var sık sık görüşürler. Genelde erkek arkadaşım onlara gider. İlk zamanlar onlara gittiğinde iletisimimiz sekteye uğrardi tabi ben bu durumu belirte belirte duzelttirdim. Şimdi daha iyi. Ailesiyle zaman geçirmeyi çok seviyor. Öyle ki iki haftada bir görüşelim aynı şehirdeyiz bu arada hani ailemize de zaman ayıralım diyor. İlk zamanlar yine çok üstüne dusmedim sonuçta duygularım öyle yoğun degildi. Ama zaman geçtikçe bunun da saçma olduğunu farkettim. Konuştum ve müsait olduğumuz zamanlarda haftada bir görüşecekmisiz işte.
Erkek arkadaşım genel olarak sakin, merhametli, anlayışlı bir adamdır. Trip falan atmaz, genelde alttan alan o olur. Ben fevriyimdir. Ama son zamanlarda işyerindeki problemler evdeki problemler derken çöktum arkadaşlar. Ona daha çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Sürekli konuşmak, iletişim halinde olmak istiyorum özlüyorum ya çünkü. Arkadaşlarla aram iyidir çok öyle çevresi olan biri değilim. Görüşürüz ara ara. Ne bileyim iyice sardım. Dünkü tartışma da şu. Şirketin iftar yemeğinden geldim. Konuşalım mesajlasalim istedim o an. O da bir yirmi dk beklesen, netten dizimi bitireyim dedi. Ben de alındim söylenmeye başladım dizi benden önemli tabi diye. O da zehir ettin artık söylemek istemiyorum dedi. Ordan yine bir tartışma çıktı. Sonra tatlıya bağladık .
Sunu farkediyorum. Sürekli aşkım canım cicim ne bileyim habire bir romantizm içinde olmak istiyorumo telefonda konuşurken başlıyor işten güçten konuşmaya modum düşüyor o ara. Bir de bu durumları yüzüme vurdukça iyice kötü oluyorum. Yüzüm düşüyor depresif oluyorum o an. Arasin mesaj atsın istiyorum. Tamam yapıyor evet ama. Yapmadığı zaman sanki hiç yapmiyormus triplerine giriyorum. Sonra zaten küçük tartışmalar derken huzurumuz bozuluyor. Son beş aydır böyle nerdeyse. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ayy aslan burcuuuO işte ben :) bır de aslan burcuyum evlere şenlik :))
Arkadaşım da diyor çok üstüne gitme çocuk sana geliyor zaten bir fırsat ver diye. Dediğiniz gibi mesafe iyidir bir süre sonra lackalasir çünküo normal de siz abartmissiniz mesafe iyidir adam hakli
Aslan burcu olmaktan nefret ediyorum ya :) ama cidden her yerde en çok ben ben ben insan yoruluyor bir yerdeAyy aslan burcuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?