Normal mi?

Kostebal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
239
145
18
32
İyi akşamlar hanımlar . Bir yıllik bir ilişkim var. Daha önce de bunla alakalı konum var. Genel olarak uyumlu bir çiftiz. Ama son zamanlarda anlam veremediğim o kadar şey oldu ki. Huzursuzum/huzursuzuz. Çok uzatmadan anlatayım.

Kalabalık bir ailenin çocuğu evli abla ve abileri var sık sık görüşürler. Genelde erkek arkadaşım onlara gider. İlk zamanlar onlara gittiğinde iletisimimiz sekteye uğrardi tabi ben bu durumu belirte belirte duzelttirdim. Şimdi daha iyi. Ailesiyle zaman geçirmeyi çok seviyor. Öyle ki iki haftada bir görüşelim aynı şehirdeyiz bu arada hani ailemize de zaman ayıralım diyor. İlk zamanlar yine çok üstüne dusmedim sonuçta duygularım öyle yoğun degildi. Ama zaman geçtikçe bunun da saçma olduğunu farkettim. Konuştum ve müsait olduğumuz zamanlarda haftada bir görüşecekmisiz işte.

Erkek arkadaşım genel olarak sakin, merhametli, anlayışlı bir adamdır. Trip falan atmaz, genelde alttan alan o olur. Ben fevriyimdir. Ama son zamanlarda işyerindeki problemler evdeki problemler derken çöktum arkadaşlar. Ona daha çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Sürekli konuşmak, iletişim halinde olmak istiyorum özlüyorum ya çünkü. Arkadaşlarla aram iyidir çok öyle çevresi olan biri değilim. Görüşürüz ara ara. Ne bileyim iyice sardım. Dünkü tartışma da şu. Şirketin iftar yemeğinden geldim. Konuşalım mesajlasalim istedim o an. O da bir yirmi dk beklesen, netten dizimi bitireyim dedi. Ben de alındim söylenmeye başladım dizi benden önemli tabi diye. O da zehir ettin artık söylemek istemiyorum dedi. Ordan yine bir tartışma çıktı. Sonra tatlıya bağladık .

Sunu farkediyorum. Sürekli aşkım canım cicim ne bileyim habire bir romantizm içinde olmak istiyorum :D o telefonda konuşurken başlıyor işten güçten konuşmaya modum düşüyor o ara. Bir de bu durumları yüzüme vurdukça iyice kötü oluyorum. Yüzüm düşüyor depresif oluyorum o an. Arasin mesaj atsın istiyorum. Tamam yapıyor evet ama. Yapmadığı zaman sanki hiç yapmiyormus triplerine giriyorum. Sonra zaten küçük tartışmalar derken huzurumuz bozuluyor. Son beş aydır böyle nerdeyse. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hakli olarak kirilip ofkelenince ona gore tepki veriyorsunuz, bu durustce ama sizin durumunuzda ters tepen bir sey. Karsinizdakinden o istediginiz davranislari gormeniz icin: CILVE!

Hakli olarak kirilip ofkelenince ona gore tepki veriyorsunuz, bu durustce ama sizin durumunuzda ters tepen bir sey. Karsinizdakinden o istediginiz davranislari gormeniz icin: CILVE!
Nasıl yani biraz daha acsaniz :) aslında cilveliyimdir de ama bu aralar hep suratım asık..

Geçici bir dönemdesiniz bence. Hepimizin 'ilgi manyağı' olduğu dönemler vardır. Çok özlüyorsanız onu bastırmak içindir belki. Zaten sürekli bir durum olsa siz de sıkılırsınız bir süre sonra içiniz şişer fazla ilgiden.

Nasıl yani biraz daha acsaniz :) aslında cilveliyimdir de ama bu aralar hep suratım asık..

Yani atiyorum, "20 dk sonra dizim bitince arayacagim" dedigi zaman "dizi daha onemli tabi" yerine "ama butun gun seni ozledim, bir dakika daha dayanamayacagim" demek gibi gibi olumlu yaklasarak istediginizi yaptirmak odakli sozler :D

Kendini böyle alıştırma ilişkiler her zaman laylaylom olamaz insan yorulur:)
Sana uyumuştum diyip dizisini izlese daha mı iyi, açıkça söylemiş 20 dk ne ki sanki.
Bu kadar üstüne gitme yalana itersin.

Gayette normal tabi. Ama işte erkekler sıkılıyor bu hallerden çok trip atmayın kavga çıkarmayın naz yapmayın bence. Başka şeylere odaklanın sosyal faaliyetlere katılın felan. Daha iyi hissediceksiniz eminim

Geçici bir dönemdesiniz bence. Hepimizin 'ilgi manyağı' olduğu dönemler vardır. Çok özlüyorsanız onu bastırmak içindir belki. Zaten sürekli bir durum olsa siz de sıkılırsınız bir süre sonra içiniz şişer fazla ilgiden.
Geçer dimi :( çok yoruldum ben bu durumdan. Bir süre sonra karşı taraf ilgili olsa bile o ilgi yetmiyor karşı tarafı ilgisiz görüyorsun ve gelsin tartışmalar.. çok yoruldum o da yoruldu. Aynen ilgi aşırı olsa bu sefer de sıkılirim sanırım :)

Kendini böyle alıştırma ilişkiler her zaman laylaylom olamaz insan yorulur:)
Sana uyumuştum diyip dizisini izlese daha mı iyi, açıkça söylemiş 20 dk ne ki sanki.
Bu kadar üstüne gitme yalana itersin.
Zehir ettin dedi dün bana. Hiç bana öyle şeyler demezdi. Öyle üzüldüm ki o öyle deyince :( o da pişman oldu zaten. Ben niye bu kadar naifim anlamadım ya :)

Gayette normal tabi. Ama işte erkekler sıkılıyor bu hallerden çok trip atmayın kavga çıkarmayın naz yapmayın bence. Başka şeylere odaklanın sosyal faaliyetlere katılın felan. Daha iyi hissediceksiniz eminim
Aynen sıkıldığını söylüyor ki haklı ben söylerken sıkılıyorum artık. Birşeyler yapmak lazım bir de calistigim halde böyleyim :)

Yani atiyorum, "20 dk sonra dizim bitince arayacagim" dedigi zaman "dizi daha onemli tabi" yerine "ama butun gun seni ozledim, bir dakika daha dayanamayacagim" demek gibi gibi olumlu yaklasarak istediginizi yaptirmak odakli sozler :KK70:
Ya aslında ben normalde öyleyim :) yani dediğiniz gibi yaklaşirim. Ama son zamanlarda birşey oldu bu tarz birşey olduğunda dünyanın sonu gibi yüzüm asiliyo resmen depresyona giriyorum o da farkında bunun

Aynen sıkıldığını söylüyor ki haklı ben söylerken sıkılıyorum artık. Birşeyler yapmak lazım bir de calistigim halde böyleyim :)
Çalışmasanız bilemedim artık ne yaparsınız ;) ilişkinizin sağlığı için başka şeylere odaklanın bide insanoğlunu bilirsiniz fazla ilgide şimarıklık oluşuyo havalara girmeler felan mazallah mesafeyi korumak lazım :)

Çalışmasanız bilemedim artık ne yaparsınız :KK66: ilişkinizin sağlığı için başka şeylere odaklanın bide insanoğlunu bilirsiniz fazla ilgide şimarıklık oluşuyo havalara girmeler felan mazallah mesafeyi korumak lazım :)
O işte ben :) bır de aslan burcuyum evlere şenlik :))

İyi akşamlar hanımlar . Bir yıllik bir ilişkim var. Daha önce de bunla alakalı konum var. Genel olarak uyumlu bir çiftiz. Ama son zamanlarda anlam veremediğim o kadar şey oldu ki. Huzursuzum/huzursuzuz. Çok uzatmadan anlatayım.

Kalabalık bir ailenin çocuğu evli abla ve abileri var sık sık görüşürler. Genelde erkek arkadaşım onlara gider. İlk zamanlar onlara gittiğinde iletisimimiz sekteye uğrardi tabi ben bu durumu belirte belirte duzelttirdim. Şimdi daha iyi. Ailesiyle zaman geçirmeyi çok seviyor. Öyle ki iki haftada bir görüşelim aynı şehirdeyiz bu arada hani ailemize de zaman ayıralım diyor. İlk zamanlar yine çok üstüne dusmedim sonuçta duygularım öyle yoğun degildi. Ama zaman geçtikçe bunun da saçma olduğunu farkettim. Konuştum ve müsait olduğumuz zamanlarda haftada bir görüşecekmisiz işte.

Erkek arkadaşım genel olarak sakin, merhametli, anlayışlı bir adamdır. Trip falan atmaz, genelde alttan alan o olur. Ben fevriyimdir. Ama son zamanlarda işyerindeki problemler evdeki problemler derken çöktum arkadaşlar. Ona daha çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Sürekli konuşmak, iletişim halinde olmak istiyorum özlüyorum ya çünkü. Arkadaşlarla aram iyidir çok öyle çevresi olan biri değilim. Görüşürüz ara ara. Ne bileyim iyice sardım. Dünkü tartışma da şu. Şirketin iftar yemeğinden geldim. Konuşalım mesajlasalim istedim o an. O da bir yirmi dk beklesen, netten dizimi bitireyim dedi. Ben de alındim söylenmeye başladım dizi benden önemli tabi diye. O da zehir ettin artık söylemek istemiyorum dedi. Ordan yine bir tartışma çıktı. Sonra tatlıya bağladık .

Sunu farkediyorum. Sürekli aşkım canım cicim ne bileyim habire bir romantizm içinde olmak istiyorum :KK70: o telefonda konuşurken başlıyor işten güçten konuşmaya modum düşüyor o ara. Bir de bu durumları yüzüme vurdukça iyice kötü oluyorum. Yüzüm düşüyor depresif oluyorum o an. Arasin mesaj atsın istiyorum. Tamam yapıyor evet ama. Yapmadığı zaman sanki hiç yapmiyormus triplerine giriyorum. Sonra zaten küçük tartışmalar derken huzurumuz bozuluyor. Son beş aydır böyle nerdeyse. Yorumlarınızı bekliyorum.
o normal de siz abartmissiniz mesafe iyidir adam hakli

Muhtemelen ilişkiniz dışında kalan günlük hayatınızda canınız birşeylere sıkılıyor. Siz de unutmak için erkek arkadaşınızla romantik yapma çabalarına giriyorsunuz. Aynı şehirde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. İhtiyacınız olduğunda yüzyüze görüşmelerinizde anlatsanız derdinizi, sizi dinleyecek birine benziyor. Ama sevgilinizle mesajlaşmanız başka dertlerinizi çözmez ancak üzerini örter. Dolayısıyla sizin yeterince açık olmamanız da onu sıkar. Bence dizi izliyorum 20 dakika sonra görüşelim demesi dürüstçe bir davranış. "Şu anda önemli bir durum var seninle konuşmaya ihtiyacım var" deseniz yine aynı tepkiyi verecek mi önemli olan bu.

Back
X