Normal mi?

Sen yazmadığında o hiç yazıyor mu yoksa konuşma başlatan hep sen misin

Kizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin. :KK70:
Sana bir teklifim var. Yaşam koçun olayım senin. Aylık ödeme yaparsın bana. Whatsaptan ses atarsın ben de sana akıl veririm. Olur mu?

Kizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin. :KK70:
Bu soruyu sormayi dusundugunuz de dönüp kendinize bu soruyu sormam normal mi diye sorsaydiniz bir kere keşke :KK51:

Belki ışi vardir ....

Sadece günaydın yazıyor ise
1. Karar verememiş, sizin tavrınıza göre hareket edecek.

2. bir bayan ile nasıl konuşacağını bilmiyor.

3. Karakteri böyle, seviyeli, çok ilgisini belli etmeyi sevmeyen. Bana göre uyuz bir tip.
Sabah gunaydin yaziyor

Ay rainyy sonunda bulmuşsun birini tebrik ederim. Nasıl konuşuyorsunuz günlük ne yazıyorsun çocuğa onun ilgi durumu nasıl. Ayrıntı ver de yönlendirelim evlen artık hayırlısıyla :KK70:
:D konusurken ilgilide. Bana konusma sıkligi yetmiyor sanirim.

Şöyle söyleyeyim eşimle tanışmamız üzerinden 3 ay sonra evlenme teklif ettirdim 😏
Gerçek bir gadın
C3B630C0-904E-4241-B26F-145E8B4D86C8.webp

Back
X