Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah gunaydin yaziyorSen yazmadığında o hiç yazıyor mu yoksa konuşma başlatan hep sen misin
Sana bir teklifim var. Yaşam koçun olayım senin. Aylık ödeme yaparsın bana. Whatsaptan ses atarsın ben de sana akıl veririm. Olur mu?Kizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin.![]()
Ahah parayi nereden bulucam. Iliskilerde iyisin sanirimm.Sana bir teklifim var. Yaşam koçun olayım senin. Aylık ödeme yaparsın bana. Whatsaptan ses atarsın ben de sana akıl veririm. Olur mu?
Evettt. Sizi rahat birakmam :)Bi evlensen forumca rahatlıycaz be rainyyama o zaman da kaynana konularıyla gelirsin diye korkuyorum
Bu soruyu sormayi dusundugunuz de dönüp kendinize bu soruyu sormam normal mi diye sorsaydiniz bir kere keşkeKizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin.![]()
Şöyle söyleyeyim eşimle tanışmamız üzerinden 3 ay sonra evlenme teklif ettirdimAhah parayi nereden bulucam. Iliskilerde iyisin sanirimm.
İşime taş koyma şurada iş bağlıyorumBu soruyu sormayi dusundugunuz de dönüp kendinize bu soruyu sormam normal mi diye sorsaydiniz bir kere keşke![]()
Belki ışi vardir ....Kizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin.![]()
Vayy iyiymis :)Şöyle söyleyeyim eşimle tanışmamız üzerinden 3 ay sonra evlenme teklif ettirdim![]()
Sabah gunaydin yaziyor
Eveet biraz da iş konuşalım. Sen düşün taşın ben bu işe talibim.Vayy iyiymis :)
Pardon üstat yaaa kahve kaçarrrrİşime taş koyma şurada iş bağlıyorum![]()
Ay rainyy sonunda bulmuşsun birini tebrik ederim. Nasıl konuşuyorsunuz günlük ne yazıyorsun çocuğa onun ilgi durumu nasıl. Ayrıntı ver de yönlendirelim evlen artık hayırlısıyla![]()
Gerçek bir gadınŞöyle söyleyeyim eşimle tanışmamız üzerinden 3 ay sonra evlenme teklif ettirdim![]()
EyvallahGerçek bir gadın
Eki Görüntüle 2920051