- 24 Kasım 2023
- 1.480
- 423
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Tebrik ederim hayırlısı olsunKızlar yeni hamileyim, çok istedik bebeği 2 senedir deniyorduk şükür oldu. Haftaya perşembe inşallah kalp atışı için doktora gideceğiz. Ama şöyle bir durum var ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, normal mi bu şekilde düşünmem.. İlk zamanlar böyle değildim hevesim vardı test yaptığımda pozitif çıktığında falan çok heycanlanmıştım. Şimdi heyecanım sıfır. Zaten çok agresifim her şeye sinirleniyorum. Mide bulantısı vs hiç bir şey yok. Bİlmiyorum daha erken mi ama..
Valla kendimi vicdansız hissediyorum bazen, oturuyim karnımı seveyim bebekle konusayım diyorum yok, eşim geliyor seviyor öpüyor doktor kontrolüne gideceğimiz zaman heycanlanıyor ben sıfır.. inşallah düzelirim zamanla, şuan doğsa nasıl bakacağım diye endişe bile sardı beni.Tebrik ederim hayırlısı olsunevet bu hisler çok normal. Daha çok yeni, herhangi bir belirti olmaması da çok normal. Zaman ilerledikçe hisler değişiyor. Hele bir de hareketlerini hissetmeye başlayınca daha farklı oluyor. Duygusal değişimler yaşaman da normal, zamanla her şey yoluna giriyor. Hamileliğe de alışıyorsun. Biraz zaman geçsin bekle
Zamanla her şey düzelecek merak etme sonuçta isteyerek hamile kaldınValla kendimi vicdansız hissediyorum bazen, oturuyim karnımı seveyim bebekle konusayım diyorum yok, eşim geliyor seviyor öpüyor doktor kontrolüne gideceğimiz zaman heycanlanıyor ben sıfır.. inşallah düzelirim zamanla, şuan doğsa nasıl bakacağım diye endişe bile sardı beni.
Hamileliğim bitiyo ben bile bazen hamile hissetmiyorumKızlar yeni hamileyim, çok istedik bebeği 2 senedir deniyorduk şükür oldu. Haftaya perşembe inşallah kalp atışı için doktora gideceğiz. Ama şöyle bir durum var ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, normal mi bu şekilde düşünmem.. İlk zamanlar böyle değildim hevesim vardı test yaptığımda pozitif çıktığında falan çok heycanlanmıştım. Şimdi heyecanım sıfır. Zaten çok agresifim her şeye sinirleniyorum. Mide bulantısı vs hiç bir şey yok. Bİlmiyorum daha erken mi ama..
yaaa doğruZamanla her şey düzelecek merak etme sonuçta isteyerek hamile kaldınzaten dur daha ne bebeği, bebek bile değil embriyo o
abooooHamileliğim bitiyo ben bile bazen hamile hissetmiyorum
Tavsiyem 10-12. Haftalara kadar kimseye söylemeyinyaaa doğrubelkide kalp atısını duyunca heycanlanacağım. Şimdi kimseye de diyemiyorum kalp atısını duymadan demeyelim diye kararlaştırdık eşimle, belki o yüzden de kendimi hamile hissetmiyorum bilmiyorum
yaa belirti yaşamadan da hamilelik geçirenler var demek ki. Bende ablama söyledim hamile oldugumu nasıl hamilesin sen diyor hiç bi şeyden miden bulanmıyor gayet normalsin ne bileyim dedim insanlarda strese sokuyorİkiz bebiş bekliyorum eğer 20. haftadan sonra midemde reflü olmasaydı hamile olduğumdan haberim olmayacaktı o derece bir belirsizlik içinde geçirdim haftaları siz düşünün . Göbüş çıkmaya başladıktan sonra aynada kendinizi görünce hamilelik heyecanlandırıyor, daha sonrasında kıpırtılarını hissedince duygularınız anneliğe daha da çok yöneliyor. Şu an bedeniniz bir değişim yaşıyor regl olmuyorsunuz hormonlarınız depreşiyor o yüzden çok fazla kendinize stres yapmayın geçecek bu günler
yaaCinsiyet belli olunca daha fazla bağ kuruyorsun bence, en azından bende öyle oldu çünkü artık bir “kimliği” vardı. Hiç öyle konuşamıyordum, aynı sizin gibi. Şimdi göbeğime vurup “naber kız” diyorum mesela
yakın cevremede mi :/Tavsiyem 10-12. Haftalara kadar kimseye söylemeyin
Yok, hala pek yok. Ama benim kanamam oldu, iki ay boyunca yatmak zorunda kaldım, onun sıkıntısını çektim. Yani dert etmeyin, hepsi zamanla yükleniyor insanayaaçok belirti yaşadınız mı siz peki
Evet. Hem rahat edersiniz hem de o haftalara kadar hala risk devam ediyor. Allah korusun düşük vs olursa ailelerle uğraşmak daha zor oluyor.yakın cevremede mi :/
Hayır yani ilk günden biliyordum tüp bebekti ama 20. Haftaya kadar hıc belirtim olmadı ağrı sızı bulantı hıccc bisey olmadıyaa belirti yaşamadan da hamilelik geçirenler var demek ki. Bende ablama söyledim hamile oldugumu nasıl hamilesin sen diyor hiç bi şeyden miden bulanmıyor gayet normalsin ne bileyim dedim insanlarda strese sokuyor
ama benim çok erken tabi ki çok erken farkettik beta yükselecek mi kese görünecek mi bu süreçte çok yoruldum simd ikalp atısını bekliyoruz işte.
20. haftadan sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Daha erken,sürekli kendinizi dinlemeyin. Yaprak misali rüzgara bırakın kendinizi güzel sürecin tadını çıkarın.MutluluklarKızlar yeni hamileyim, çok istedik bebeği 2 senedir deniyorduk şükür oldu. Haftaya perşembe inşallah kalp atışı için doktora gideceğiz. Ama şöyle bir durum var ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, normal mi bu şekilde düşünmem.. İlk zamanlar böyle değildim hevesim vardı test yaptığımda pozitif çıktığında falan çok heycanlanmıştım. Şimdi heyecanım sıfır. Zaten çok agresifim her şeye sinirleniyorum. Mide bulantısı vs hiç bir şey yok. Bİlmiyorum daha erken mi ama..
O kadar normalll kiii. Ben kızımı 3 aylık olunca falan artık benimsemeye kendimi anne gibi hissetmeye başlamıştımValla kendimi vicdansız hissediyorum bazen, oturuyim karnımı seveyim bebekle konusayım diyorum yok, eşim geliyor seviyor öpüyor doktor kontrolüne gideceğimiz zaman heycanlanıyor ben sıfır.. inşallah düzelirim zamanla, şuan doğsa nasıl bakacağım diye endişe bile sardı beni.
Çok erken daha doktora gitmemişsin soyleme kimseye 3 ay olana kadar bacım. Ablana söyledin bak saçma sapan konuşuyor. Hislerin normal hayırlı olsun.yakın cevremede mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?