Normal mi ?

Sen hazırlıklı ol canım..artık birşeyler ortaya dökülecek gibi geliyor

gerçi adam eyleme geçmese de aklından geçiriyor...

aşk falan yalan yaa:31:

Benzer bir durum benim başıma geldi.Kızın meyli vardı sabırla bekledim puzzle parçaları birleşti birgün aynı ortamda sırnaşık hareketi ve bakışları beni çileden çıkarttı dedim eşime uzun zamandır farkındayım beni ilk tanıştırdığında anlamıştım bu kızın halinden dedim ağladım zırladım çene çene:) kalabalık bir ortamdayken kız gene sırnaştı o gün eşim ona bir bağırdı çek elini ne sırnaşıyorsun diye bidolu insan var işyerinden olan yabancı kişiler müşteriler ki eşimin bunu yapması olağanüstü bir durum mevkisi itibariyle kız mosmor oldu 2 gün sonra işten ayrılmış.Neyse ben dedim eşime dedim kızı yöneticilere şikayet ettim isim veremiyorum büyük bir firma olduğu için dedi ciddimisin ayrıldı o işten sen mi attırdın diye sordu halbuki ben yoklama çektim kız defolup gitti .Kız eşimin cebine(tel) bakacak kadar cibilliyetsizdi.Eşim yakışıklı sempatik vede iyi bir mevkideydi.Kız dul muş gençtide inanın kıskandığımdan değil çirkin ne yüz ne de tip var çekicide değil gelgelelim kadın -erkek smimiyetinde 3.cü kanki şeytan olunca dürter.Beğenilen hoş olduğum söylenir çirkin birinin olması sinir etmişti güzel olsa derdim iyisini buldu napak derdim ammaa işte öle olamdı:)Ben o kızı hala unutamadım kötü bir durum ama eşimin tavrıda oldukça yürekliydi.Ne diyim allah sabır versin kadın-erkek arkadaşlığı diye birşeye inanmam korkarımda bu olay önceside düşüncem aynıydı zaten.İş muhabbeti dışında ciddiyet ve resmi haller mesafe şart!

biraz cazgırlık yapayım dedim adım kıskanç çevresinde kimseyi istemiyor oldum ne varmış bunda konuşamazmıymış iş arkadaşıymış falan filan sormadım biara ama yinede o adını andı :27: kızdım konuşma dedim enson iyi seni söyleyim rezil ol dedi :27: söyle olur dedim :27: sonrasında tamam konuş ama merhaba merhaba dedim :27: zaten öyle dedi sonrasında yemek yerken yine kızla sohbetinden bahsetti kızlar utanmasam tabağımı kafasına geçirecektim ama bak yine aynı şeyi yapıyosun demekle yetindim :52: tamam bu sondu zaten denk geldi konuştuk dedi :52::52::52: kız beni soruyormuş bana selam yolluyormuş :52: bunun gibi şeyler söylüyor buarada unutmadan kız çok iyiymiş :27: ne söylemeli bilmem erkek böyle diyor kız öyle davrranıyor kim suçlu mechul :27:

Bu erkekler hic akili degil:ssz:

ayyyyy bu konuyu her açışımda kendi kocamı dövesim geliyor..

o da herkesle şakalaşır.. bir bana ciddi beyefendi.. türksel müşteri hizmetlerindeki kızdan tutun, hastanede laboratuvarda sonuçları veren hemşireye kadar... ama ben erkek satıcıyla bile konuşamam pazarda...

canım kız gitmiş geri gelmiş nasıl oluyorsa artık :26: geri geldi dedi sohbet ettiklerini anlattı ama merak etme mesafe koydum dedi bende fazla üzerine gitmemeye çalışıyorum burda ki bazı hanımların dediği gibi aklına karpu kabuğu düşürmemek için çünkü kızın adını dahi duyunca sinirleniyorum :27:

Evet fazla da deşmemek lazım tabi.

Takipteyim kızlar eğer bir yanlışını görürsem pahalıya ödedecem dün komşumunda aldatıldığını öğrendim afakalar basti 2 gündür :47: gelişmeleri size yazarım :27:

Back
X