Normal mi ?

Bana bak densiz, senin yüzünden banlanacağım belki ama sana birinin haddini bildirmesi şart!

Sen bu kafayla çok yol alma bence, burası sanal ortam ama gerçek hayatta sert kayaya toslarsın.

Kendi tepkilerini ölç biç de ona göre konuş, milleti tahrik edip sonra "tepkin kaba, çirkin ıygğ böygğ" demek çok mu akıllıca geliyor sana?

Yaşın muhtemelen 18 bile değil, en azından yazdıkların bunu gösteriyor, sana eğitim şart.

Burada bana aklınca 5 para etmeyecek tartışma adabınla esip gürlüyorsun, senin işin de bu sanırım ha ne dersin? Boş beleş konuşmalarını kendine sakla. Nesin ki ne öğreteceksin?

Git Türkçe öğren, düzgün yazmayı bil, deyim falan araştır ki iletişimde sorun çekme böyle.

Millete dalaşıp durma, bak sayfa senin başkalarına laf yetiştirmenle dolmuş en son baktığımdan beri.

Tartışma bitmiştir, ne dediğimi anlayabiliyor musun?

şimdide hakarete başladı bizimki .düzeyli ol canım istedğim yere toslarım sanane .
iletişimde zorluk çekmiyorum gayat rahatım sinirlenen sensin bende birşey yok .
sana cevap bile vermeyeceğim lütfen alıntı yapma artık bir sorunun varsa özelden atabilirsin
istedğim gibide yorum yaparım seni hiiç ilgilendirmez bunlar
okk hadi işine .

şimdide hakarete başladı bizimki .düzeyli ol canım istedğim yere toslarım sanane .
iletişimde zorluk çekmiyorum gayat rahatım sinirlenen sensin bende birşey yok .
sana cevap bile vermeyeceğim lütfen alıntı yapma artık bir sorunun varsa özelden atabilirsin
istedğim gibide yorum yaparım seni hiiç ilgilendirmez bunlar
okk hadi işine .

Özelden mesaj atma boşuna, senin gibilerle işim olmaz, yönetim sabahtan beri millete sataşıp tahrik ettiğini görüp gereğini yapacaktır, sen dertlenme pek terbiyeli bayan!

konu sahibi arkadaşın olayındaki gelişmeleri merak ediyorum bütün sayfaları okuyamadım ama acaba yanlış mı anladı yoksa gerçekten aralarında bişeylermi var????

Canım sana tek birşey söyleyeceğim Dikkat Et
Zaten eşinde senin rahatsız olduğunu anladı.Bazı kadınlar evli erkekleri fethedilecek kale gibi görüyorlar.Sonunda kazığa oturanlar da onlar oluyor ama tedbiri elden bırakma sakın.

hiç hoşlanmıyorum bu tarz kızlardan yaa. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar.Eşinize uygun bir dille söyleyin rahatsız olduğunuzu . Yoksa kendi kendinizi yer durursunuz.Eşiniz de dikkat etsin gerekirse uyarsın yani

hiç hoşlanmıyorum bu tarz kızlardan yaa. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar.Eşinize uygun bir dille söyleyin rahatsız olduğunuzu . Yoksa kendi kendinizi yer durursunuz.Eşiniz de dikkat etsin gerekirse uyarsın yani

Aaaah aaah ben daha hiç karşı tarafı uyaran bir erkek görmedim , duymadım...Hani belki biraz uzak durur , çekinir..kız da anlar o zaman

Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgili :47: eşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan :52: neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek :52: sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum :53: duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir :50: neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada :52: eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ? :37:

bence hiç ama hiç normal değil. bnm sevgilimn böyle yılışık bir üniversteden arkadaşı vrdı kıyameti koparttım lafımı esirgemedim ekstim attım çok yalvardı ne özür dilemeler falan kızla ilşkiyi kesti duyuyorm bn yüzüne bile bakmıyormuş gördüğü zaman değil o kızla hiç bir kızla selamlaşmıyor bile ama ben eğer bştn gülüp geçseydim içime atıp kendi kendime sinir olsaydım blki dha da ilerletmşti kız ilgyi bnmkine. tedbirli ol aklını kullan bir çaresini bul derim bu durumun allah göstermesn kmsenn de güzelim yuvasını yıkmaya çalşanlara allah gününü göstersn ama çk duyuyoruz cnm bnm etrafdan böyle cilveli işveli girişkn insanlar her mzn erkklerin başının döndürmştür ilgisini çekmştr. gözğ açık davranmakta yarar var bence

Adaminda evde ikide bir kizdan bahsetmesi hayra alamet degil :19:
Kizda samimiyetin dozunu kacirmis, belki kötü niyetide olmayabilir. Ama insanlar bazen cirkefe batarlar farkina varmazlar durumun, bunun adi da gaflettir.

normal değil kız oynak.sinir oldum...ben de bekarım ben de öğretmenim başka bir öğretmene x hanım x bey dışında hitap etmenin doğru olmadığını düşünüyorum..böyleleri yüzünden potansiyel tehlike oldu tüm bekar kadınlar yaaa....

kıskandığını belli etmemeni tavsiye ediyorum hani bi laf var ...aklına karpuz kabuğu düşürmek diye...eşinin aklına sokma bence nıye sana böyle dedi nıye böyle yaptı dıye sorgulama...

yasaklanan şeyin cazibesi artar bence...sen yıne kızı yanında yörende tut yalnız kaldığınız bi andada hakkından gel kocana söyleme bile...

ben kızdan çok konu sahibinin eşinde suç buluyorum.neden işyerimizdeki hiçbir erkek bizimle bu samimiyeti kuramıyorrrrrrr????????**
çünkü biz evli barklı kadınlarız,bir duruşumuz var.
bizlerin çalıştığı işyerlerinde hiç mi çapkın,seviyesiz adam yok?tabii ki var.
peki hangisi bize ismimizle hitap edebilir?
kolaysa söylesin ismimi ,haddini bildiririm oturur aşağı.
ben böyle laubaliliklerden hiç hoşlanmam,ve bu yanlız kadın için değil erkek içinde geçerlidir.
ben konu sahibinin yerinde olsam ,derdimi anlatır,kendimi örnek verirdim,
haaa eğer güzellikle anlatmaktan anlamıyorsa sert şekildede uyarırım.yapmışlığım da vardır.

ben kızdan çok konu sahibinin eşinde suç buluyorum.neden işyerimizdeki hiçbir erkek bizimle bu samimiyeti kuramıyorrrrrrr????????**
çünkü biz evli barklı kadınlarız,bir duruşumuz var.bizlerin çalıştığı işyerlerinde hiç mi çapkın,seviyesiz adam yok?tabii ki var.
peki hangisi bize ismimizle hitap edebilir?
kolaysa söylesin ismimi ,haddini bildiririm oturur aşağı.
ben böyle laubaliliklerden hiç hoşlanmam,ve bu yanlız kadın için değil erkek içinde geçerlidir.
ben konu sahibinin yerinde olsam ,derdimi anlatır,kendimi örnek verirdim,
haaa eğer güzellikle anlatmaktan anlamıyorsa sert şekildede uyarırım.yapmışlığım da vardır.

Tek bir yerde katılmıyorum.
İşaretlediğim yerde.
Bunun evli, bekar ya da boşanmış olmakla alakası yok.
Yani duruşumuzun.
Herkes izin verdiğimiz ölçüde bize yaklaşabilir.

kadınla erkek araya mesafe koymayı bilmeli şakalaşmalar laubali hareketlerden kaçınmalı:20:bu durumlar hiç normal değil art niyet yoksa bile dışardan hoş görülmüyor.eşini açık açık uyar umarım seni anlar:31:

hanımlar dayanamadım ve eşime söyledim bayandan hoşlanmadığımı fazla rahat bulduğumu eşimde okulda öyle dedğildir dedi bende fazla samimi olmayın dedim o da fazla samimi değiliz ki zaten hatta sadece selam selamdır dedi ama sen rahatsız olduysan ben yinede mesafe koyarım dedi sonrasında da o bayanın başka bir okula gideceğini söyledi içim rahatladı ve bayanın gitmesinede sevindim hanımlar sebebi devamlı düşünüp eşimide tedirgin etmekten korktum ama şükür bu durumdan kurtuldum :16:

hanımlar dayanamadım ve eşime söyledim bayandan hoşlanmadığımı fazla rahat bulduğumu eşimde okulda öyle dedğildir dedi bende fazla samimi olmayın dedim o da fazla samimi değiliz ki zaten hatta sadece selam selamdır dedi ama sen rahatsız olduysan ben yinede mesafe koyarım dedi sonrasında da o bayanın başka bir okula gideceğini söyledi içim rahatladı ve bayanın gitmesinede sevindim hanımlar sebebi devamlı düşünüp eşimide tedirgin etmekten korktum ama şükür bu durumdan kurtuldum :16:

eşin seni rahatlatmak için başka okula gidecek demiş olabilir mi acaba?
kafanı karıştırmıyayım ama

canım kusura bakma ama eşin atlatmış gibi seni .Senin gözünün önünde abuk sabuk davranan kız okulda rahat durur mu?ben de öğretmenim ve bizim okulda da var böyle laubali tipler. Kötü niyetli olduklarını zannetmiyorum ama evli adamlarla gayet rahat iletişim kurabiliyorlar. Pis bakışlarımıza ragmen de yapcaklarından geri kalmıyorlar. Kendilerinde belki 15 yaş büyük evli öğretmenlere isimleriyle hitap ediyorlar :(( ah ah neler var canım neler.

canım kusura bakma ama eşin atlatmış gibi seni .Senin gözünün önünde abuk sabuk davranan kız okulda rahat durur mu?ben de öğretmenim ve bizim okulda da var böyle laubali tipler. Kötü niyetli olduklarını zannetmiyorum ama evli adamlarla gayet rahat iletişim kurabiliyorlar. Pis bakışlarımıza ragmen de yapcaklarından geri kalmıyorlar. Kendilerinde belki 15 yaş büyük evli öğretmenlere isimleriyle hitap ediyorlar :(( ah ah neler var canım neler.

valla canım soracam inşllh eşim atlatmamıştır beni gerçekten güvenimi biradaha asla kazanamaz gidecek dedi sorunca görücem bakalım öyle mi ama inşllh öyle değildir eşim çünkü sırnaşık yılışık değildir benim canımı sıkan kızın yapışkan gibi bişey olması inşllh gider :47:

Back
X