Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgilieşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan
neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek
sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum
duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir
neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada
eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ?
![]()
kız eşine asılıyo olabilir dikkatli olmalısın.eşinde ona karşı tepki gösterse şaka ypma flan diye.blkide kızz bi defa şaka ypmıcak.aralarında mesefa yok gibi sanki.eşinde yüz vrmese bnce kız öle şakalar ypamazz