Normal mi ?

Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgili :47: eşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan :52: neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek :52: sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum :53: duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir :50: neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada :52: eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ? :37:

kız eşine asılıyo olabilir dikkatli olmalısın.eşinde ona karşı tepki gösterse şaka ypma flan diye.blkide kızz bi defa şaka ypmıcak.aralarında mesefa yok gibi sanki.eşinde yüz vrmese bnce kız öle şakalar ypamazz

Senin sinirle hareket etmemen gerek canım, sağduyulu olmalısın...Bazı kadınlar mutlulukları kıskanırlar, eşinle siz bir ailesiniz o ise dış kapının dış mandalı...Dua et bol bol, insanı rahatlatıyor...

Kız gitmiş mi başka okula takip edebildiniz mi?:26:

canım kız gitmiş geri gelmiş nasıl oluyorsa artık :26: geri geldi dedi sohbet ettiklerini anlattı ama merak etme mesafe koydum dedi bende fazla üzerine gitmemeye çalışıyorum burda ki bazı hanımların dediği gibi aklına karpu kabuğu düşürmemek için çünkü kızın adını dahi duyunca sinirleniyorum :27:

tam adamına sordun :37:

benim basıma gelse empatı kuruyorum :19:

kafama takardım yanı haklıısn suphelenmekte

sınır olurum öle kahkaası dısarı duyulan sırnaşık kızlara

kızla muhabbetimiz kalmadı diyor ama adını bazen anacak gibi oluyor sonra gözlerime bakıp vazgeçiyor :27: bende takılmamaya çalışıyorum taksam kesin kavga nedeni :27:

açıkçası kıza bır sürü yüklendik ama hala senın uyarına rağmen kocanın kızın adını anacak olması ondan bahsedecek olması, adı dilinin ucuna gelipte sana bakıp vazgeçmesi

çok çok çok kırıcı

adamın aklına düşmüş bi kere kızı paralasan ne çıkar...

kocan da o kızdan hoşlanıyor ve çok yuksek bı ıhtımalle mesafe falanda koymadı...

ben nefret ediyorum işte bu şekilde ilişkilerden .sonuçta karısı var adamın niye yüz göz oluyor bu kadınla?iş arkadaşı adı üstünde iş arkadaşı işte kalması gereken biri .şakalaşmalar vs hoş mu ?sen iş arkadaşınla şakalaşsan kocan ne yapardı acaba ?bu ne sorumsuzluk ya .bazı kadınlar bilerek yapar evli olduğu halde yakınlaşır ondan ayrılsın benimle evlensin diye düşünürler .sende bundan korkuyorsun belli .ne diyeyim allah hayırlısını versin .benimde başıma gelse tedirgin olrdum .

açıkçası kıza bır sürü yüklendik ama hala senın uyarına rağmen kocanın kızın adını anacak olması ondan bahsedecek olması, adı dilinin ucuna gelipte sana bakıp vazgeçmesi

çok çok çok kırıcı

adamın aklına düşmüş bi kere kızı paralasan ne çıkar...

kocan da o kızdan hoşlanıyor ve çok yuksek bı ıhtımalle mesafe falanda koymadı...

ne yapabilirim ki canım zaten birçok sorunum var söyledim konuşma o kızla dedim istersen söyleyim rezil ol dedi böyle söyleyen adama nedir ki :27:

canım kız gitmiş geri gelmiş nasıl oluyorsa artık :26: geri geldi dedi sohbet ettiklerini anlattı ama merak etme mesafe koydum dedi bende fazla üzerine gitmemeye çalışıyorum burda ki bazı hanımların dediği gibi aklına karpu kabuğu düşürmemek için çünkü kızın adını dahi duyunca sinirleniyorum :27:

nasıl olduğunu ben de anlamadım ??
okul öğretmenlerin bi gidip bi gelebileceği yer değil ki..
ücretli öğretmense ya da başka okulun öğretmeniyse ve eşinizin okuluna ders tamamlamaya geliyosa olabilir.
bence eşiniz teneffüse çıkar çıkmaz arayın.. günde bi kaç defa..
bir kere daha yemeğe falan davet edin, bakalım o kız gelecek mi

aradaki yorumları okumadım ama bence kesinlikle haklısın
her ne olursa olsun evli erkeklere ve bayanlara biraz daha mesafeli davranılması taraftarıyım
ben bekarım mesela evli olan çok samimi erkek arkadaşlarımı telefonla bile aramaya çekiniyorum eşleri yanlış anlar diye....

merhaba yorgun. o kız benim sinirlerimi bozdu. gerildimmmmmmmm arkadaşım.senin tepkin normal. erkekler saf ıı kız der gecer. gidip o kızın agzını burnun dagıtıcaksın... ama sen yapmıycaksın aslında... cozum bulmak lazım buna...okadar sinirlendim ki beynim durdu...

kesinlikle haklisin arkadasim kizmakta dikkat et bence bu kadina
okurken sinir oldum haaa kadin dedigin bira agir olur edepli olur ne bu evli adama yapis yapis igrenc
icinde kotu niyet olmayabilir ama insan biraz dusunur evi barkli adam karisi rahatsiz olurmu olmazmi yakisik alirmi ne bu rahatlik yaaaa
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

sağolun hanımlar gece gece benim için kafa yoruyorsunuz kız gözümün önüne geldikçe dişlerimi sıkıyorum geçen gün arkadaşıma gösterdim bu kız sanki eşime asılıyor falan dedim resmini görünce fettan bişey dedi iyice gerildim :52: kızı yolsam olmaz :27: kızı arasam olmaz :27: sadece tetikteym bakalım ne olacak eşim şuan hiç bişey söylemiyor sorsam offff diyor :26: sormuyorum şuan tık yok :27:

Sahsen bende tahamul edemezdim!
Eminim bu olay tam terzi olsaydi.. kocanizda sizin gibi hic hosuna gitmeyecekdi.

esiniz sizi bile bile cildirtiyor, kizkandiriyor olmazsinmi?

Karisi dururken kızin muhabbetinemi muhtac? Ey Allahim akil ver bu erkeklere!
Muhabet etmek icin cok yanlis bir adam secmis. Evli barkli adam, dikat etmezsi gerekiyor..

bak sonu boyle oluyor!

biraz cazgırlık yapayım dedim adım kıskanç çevresinde kimseyi istemiyor oldum ne varmış bunda konuşamazmıymış iş arkadaşıymış falan filan sormadım biara ama yinede o adını andı :27: kızdım konuşma dedim enson iyi seni söyleyim rezil ol dedi :27: söyle olur dedim :27: sonrasında tamam konuş ama merhaba merhaba dedim :27: zaten öyle dedi sonrasında yemek yerken yine kızla sohbetinden bahsetti kızlar utanmasam tabağımı kafasına geçirecektim ama bak yine aynı şeyi yapıyosun demekle yetindim :52: tamam bu sondu zaten denk geldi konuştuk dedi :52::52::52: kız beni soruyormuş bana selam yolluyormuş :52: bunun gibi şeyler söylüyor buarada unutmadan kız çok iyiymiş :27: ne söylemeli bilmem erkek böyle diyor kız öyle davrranıyor kim suçlu mechul :27:

Back
X