• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi?

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar merhaba

kp öğretmen ama bize biraz uzak yrde görev yapıyor. ctesi kp geldi . kv, kp, ben, eşim oturuyorduk yemek falan yedik braber. (normalde üstte biz, altta onlar oturuyor)
Onun öncesini anlatayım önce geçen hafta oldu bu da ; kv, eşimle-benim biraz birikimimz var biraz daha dişimizi sıkalım da bahçe yer vs alalım beraber dedi bende eşime annene söyle benim oyle düşüncem yok dedim. (benm düşüncem ; site içersinden ev almak tabi ilerde ) sağolsun konuşmuş annsyle. Neyse cumartesi günüde kpeder başladı yer alın üstüne 2-3 katlı ev yapın diye. Eşimde hayırlısı dedi. Sürekli eşime şurda şu yer var burda bu yer var diyip aklını karıştırıyorlar . Ya da şöyle araba var böyle araba var diye. (eşimin krdeşi de dahil)
Tamam çocukları yönlendirme yapabllirler ama aşırı karışıyrlar.
Bende eşime onların hayali o evi yaptırıp bizle beraber oturmak dedm. Bize kimse karışamaz dedi.
Hiç ayrı plan yapmıyorlar her plana biz dahil edyorlar.
Ben kesinlikle ortak bişey istemiyorm. Görümcem bile şurayı alırız şu fiyata satarz vs diyor kendisi daha öğrenci işte ben evlenene kadar arabamıda alırm diyor.

ama bakın altlı üstlü oturmayı kabul etmişsiniz

bu da bu şekilde bir hayatın size çok ters olmadığını gösteriyor onlara

onlar da şimdiye kadar olan görgüleri gereği arsa alıp 2-3 kat çıkalım hayali kuruyor

hatta sizin de ileride çocuğunuz yerleşir altınıza üstünüze diye düşünüyor

istemiyorsanız ve eşiniz de sizinle aynı fikirde ise

dinleyin geçin yorum dahi yapmayın

bu arada arsa alın değerlensin satın diye de fikirler çıkabilir

şu an oturduğumuz sitelerin yerinde 10 yıl önce herkes tarla ekiyormuş

şimdi boş arsa dahi kalmadı hep site

siz arsayı alın ileride sitede eviniz değil de kendi siteniz olur
bakın ben sizi tanımam bile ben de akıl verdim

yani herkes akıl verir ama bunu dinleyip dinlememek sizin elinizde

Bu gidisle esinizi kafalarlar, bu belli. Siz dik durusunuzu bozmayin. Yoksa kene gibi yapisip sizle beraber takilacaklar.

Eşiniz size gerekli cevabı vermiş kimse karışamaz diye,
Onlar hala beraber oturacağınızı düşünüyorlar,ayrı olmak istemiyorlar,
Şmdilik bu düşüncenizi rafa kaldırın,zaten ilerde demişsiniz,
Bence hiç şuan nefes tüketmeye değmez çünkü gerekeni eşinizle konuşuyorsunuz ,düşüncenizi biliyor,

Ortak eve, arsaya girmek aile ilişkilerini bozuyor. Siz artık ayrı bir ailesiniz, dişinizi sıkıp kendi evinizi alın. Duruşunuzu bozmayın, ikna olmayın ve olmasına izin vermeyin.

Sanki kendi durumumu okur gibi oldum. Hatta benim kp benim altınlarımı bozdurup onlara ortak olmamı istiyor. Bene ev dışında bişyr veremeye razı değilim dedim. Eşimede kesinlikle öyle bişey istemediğimi söyledim. Konusu açılıncada duymamazlıktan geliyorum.

Ama o zaman aynı binayı baştan kabul etmeyip eşinle birlikte kira ya da ev satın almalıydınız

Eşiniz karışamazlar demiş bu sözünde durursa sorun olmaz konuşur ailesiyle.

ama bakın altlı üstlü oturmayı kabul etmişsiniz

bu da bu şekilde bir hayatın size çok ters olmadığını gösteriyor onlara

onlar da şimdiye kadar olan görgüleri gereği arsa alıp 2-3 kat çıkalım hayali kuruyor

hatta sizin de ileride çocuğunuz yerleşir altınıza üstünüze diye düşünüyor

istemiyorsanız ve eşiniz de sizinle aynı fikirde ise

dinleyin geçin yorum dahi yapmayın

bu arada arsa alın değerlensin satın diye de fikirler çıkabilir

şu an oturduğumuz sitelerin yerinde 10 yıl önce herkes tarla ekiyormuş

şimdi boş arsa dahi kalmadı hep site

siz arsayı alın ileride sitede eviniz değil de kendi siteniz olur
bakın ben sizi tanımam bile ben de akıl verdim

yani herkes akıl verir ama bunu dinleyip dinlememek sizin elinizde

Bu gidisle esinizi kafalarlar, bu belli. Siz dik durusunuzu bozmayin. Yoksa kene gibi yapisip sizle beraber takilacaklar.

Eşiniz size gerekli cevabı vermiş kimse karışamaz diye,
Onlar hala beraber oturacağınızı düşünüyorlar,ayrı olmak istemiyorlar,
Şmdilik bu düşüncenizi rafa kaldırın,zaten ilerde demişsiniz,
Bence hiç şuan nefes tüketmeye değmez çünkü gerekeni eşinizle konuşuyorsunuz ,düşüncenizi biliyor,

Ortak eve, arsaya girmek aile ilişkilerini bozuyor. Siz artık ayrı bir ailesiniz, dişinizi sıkıp kendi evinizi alın. Duruşunuzu bozmayın, ikna olmayın ve olmasına izin vermeyin.

Sanki kendi durumumu okur gibi oldum. Hatta benim kp benim altınlarımı bozdurup onlara ortak olmamı istiyor. Bene ev dışında bişyr veremeye razı değilim dedim. Eşimede kesinlikle öyle bişey istemediğimi söyledim. Konusu açılıncada duymamazlıktan geliyorum.

Ama o zaman aynı binayı baştan kabul etmeyip eşinle birlikte kira ya da ev satın almalıydınız

Hazır ev varken kira ödemeyelim dedik. Zaten ben nişanlıyken dedim eşime para biriktrip ilerde kendimiz ev alırız diye. Ortak yapılan hersey aile ilişkilerine zarar veriyor. Eşime konusu açıldğında de diyorum o da ayrı konuşmuş annesiyle. Bende onlar konuyu açtığında hiç cevap vermiyorum . Eşime diyorum bizim paramız takımız gidecek ilrde kardeşinin eşine kadar bölüşülecek diyorum. sacmalama diyor da.
Ayy bide kpeder bizim arabayı kendi arabasymıs gbi benimsiyor öne oturmalr faln neyse bşey demiyorum ama bi dhaki sefere izin vermycem bu duruma. :KK12:

Aynen bnde öyle canım ev dışında bişey istemiyorum. Daire alınca kendileri oturamayacak tabi. Bizmkilerde para var ama bizle yapmak istyolar ne alırsa

kp öne oturdu diye sizin arabayı benimsedi mi oldu şimdi

benim babam varken onu oturtuyoruz öne eşimin babası varsa onu

iriler yaşlılar vs vs

bu kadar basit şeylerle kendinizi doldurup üzmeyin

kızlar merhaba

kp öğretmen ama bize biraz uzak yrde görev yapıyor. ctesi kp geldi . kv, kp, ben, eşim oturuyorduk yemek falan yedik braber. (normalde üstte biz, altta onlar oturuyor)
Onun öncesini anlatayım önce geçen hafta oldu bu da ; kv, eşimle-benim biraz birikimimz var biraz daha dişimizi sıkalım da bahçe yer vs alalım beraber dedi bende eşime annene söyle benim oyle düşüncem yok dedim. (benm düşüncem ; site içersinden ev almak tabi ilerde ) sağolsun konuşmuş annsyle. Neyse cumartesi günüde kpeder başladı yer alın üstüne 2-3 katlı ev yapın diye. Eşimde hayırlısı dedi. Sürekli eşime şurda şu yer var burda bu yer var diyip aklını karıştırıyorlar . Ya da şöyle araba var böyle araba var diye. (eşimin krdeşi de dahil)
Tamam çocukları yönlendirme yapabllirler ama aşırı karışıyrlar.
Bende eşime onların hayali o evi yaptırıp bizle beraber oturmak dedm. Bize kimse karışamaz dedi.
Hiç ayrı plan yapmıyorlar her plana biz dahil edyorlar.
Ben kesinlikle ortak bişey istemiyorm. Görümcem bile şurayı alırız şu fiyata satarz vs diyor kendisi daha öğrenci işte ben evlenene kadar arabamıda alırm diyor.

Eşin hayırlısı kısmet diye diye bildiğini okuyacak ailesine de son dakka söyleyecek.

Bence en güzelini yapıyor. Seni de düşman etmeden hallediyor işini :KK66:

Hazır ev varken kira ödemeyelim dedik. Zaten ben nişanlıyken dedim eşime para biriktrip ilerde kendimiz ev alırız diye. Ortak yapılan hersey aile ilişkilerine zarar veriyor. Eşime konusu açıldğında de diyorum o da ayrı konuşmuş annesiyle. Bende onlar konuyu açtığında hiç cevap vermiyorum . Eşime diyorum bizim paramız takımız gidecek ilrde kardeşinin eşine kadar bölüşülecek diyorum. sacmalama diyor da.
Ayy bide kpeder bizim arabayı kendi arabasymıs gbi benimsiyor öne oturmalr faln neyse bşey demiyorum ama bi dhaki sefere izin vermycem bu duruma. :KK12:
Ama ortak bişey istemiyorsan sende onların apartmanında oturmayacaksın
Bu işler böyledir, kira yerine burda oturayım dersen onlarda eşinin maaşına da yön verebilir yada hadi bi arsaya girelim ortak derler
Eşin yine oralı olmuyormuş en azından şimdilik ama sen daha olmayan eltine kadar hesaba girmişsin maşallah

kp öne oturdu diye sizin arabayı benimsedi mi oldu şimdi

benim babam varken onu oturtuyoruz öne eşimin babası varsa onu

iriler yaşlılar vs vs

bu kadar basit şeylerle kendinizi doldurup üzmeyin

hanımefendi öne oturdu diye değil . Değiştirsek mi acaba şunu alsak vs diyip duruyo

Ohooo benim anne kırk kv gibi maşallah yakında benim herif buralara düşüp "kv :(" diye konu açsa şaşırmam. Her şeye karışır, söz hakkı ister, ona sormadan bi şey yapmamızın imkanı yok, olamaz da.

Ben de aynı eşin gibi yaparım; bakarız anne, hayırlısı bakalım anne, düşünürüz anne. I ıh dediğin zaman tartışmaya dönüyor ikna çabaları başlıyor çünkü.

Ama ortak bişey istemiyorsan sende onların apartmanında oturmayacaksın
Bu işler böyledir, kira yerine burda oturayım dersen onlarda eşinin maaşına da yön verebilir yada hadi bi arsaya girelim ortak derler
Eşin yine oralı olmuyormuş en azından şimdilik ama sen daha olmayan eltine kadar hesaba girmişsin maşallah

eşim çok istedi bende tamam dedim. elti değil kardeşi kız :) ve abisine sürekli abi şurayı alsaydık şöyle satardk vs diyen biri

Eşin hayırlısı kısmet diye diye bildiğini okuyacak ailesine de son dakka söyleyecek.

Bence en güzelini yapıyor. Seni de düşman etmeden hallediyor işini :KK66:

Ohooo benim anne kırk kv gibi maşallah yakında benim herif buralara düşüp "kv :KK43:" diye konu açsa şaşırmam. Her şeye karışır, söz hakkı ister, ona sormadan bi şey yapmamızın imkanı yok, olamaz da.

Ben de aynı eşin gibi yaparım; bakarız anne, hayırlısı bakalım anne, düşünürüz anne. I ıh dediğin zaman tartışmaya dönüyor ikna çabaları başlıyor çünkü.

İyi bişey o zaman :) Bende konu açıldığında cevap ver diyorum o da ben yokken konuşuyor

hanımefendi öne oturdu diye değil . Değiştirsek mi acaba şunu alsak vs diyip duruyo

ama öyle yazmışsın ben nereden bileyim ki

bakın ailelerle ilgili düşüncelerinizi de içinize atmayın

az söyleyeyim onlar çok olanını anlasın demeyin

onlara ve eşinize karşı açık ve net olun

o durumda bu bize yeter zaten daha fazlasına gerek yok sen kendine al, görümceme al vs vs de

Back
X