• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

He valla, gerçi son sayfaya göre işin içinde başka şeyler varmış, şimdi bir de onları okuyayım belki haksızlık ediyorumdur ama insan kendi nefsine verir ya tepe tepe :KK53: Olan var olmayan var :KK8:

Etmeyin hatunun evliliği mutsuz, adamdan da pek hazzetmediği için temas istemiyor.

Etmeyin hatunun evliliği mutsuz, adamdan da pek hazzetmediği için temas istemiyor.
Şimdi okudum diğer yorumları, 3 bin TL de iddia borcu yıkmış rezil herif, evim var maaşım var ben olsam şutlarım bu adamı evden, hala ne diye duruyor ki? Kira verme, karının parasını ye, elini bir işe atma, bir de habire bicikleri mıncır. Allah bilir 37 saniyedir boşalma süresi. Yontulmamış öküz.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İş dönüşü yorgunsun, yapılacak bir sürü iş var, yapılmasa olmaz misal mutfağı dağınık bırakıp yatamazsın, bu gece yemek yok gel sevişelim desen yemek olmadığına homurdanır ama sorsan yemek falan istemez onlar. Akşam olur sabah 6 da kalkmış, bütün gün çalışmışsındır , bir de evde koşturma uykun gelir ama o da kabahat, neden uyuyorsun ki canım tavuklar gibi 11,5 da uykun geliyor. Sen benim için hiç bir şey yapmıyorsun, her şey senin istediğin gibi oluyor, emir eri gibi yaşıyoruz , ben adrenalin istiyorum, heyecan istiyorum, yaşayamadığım her şeyi istiyorum, istiyorum da istiyorum, sen ne istiyorsun yokkkkk. İş dönüşü yemek, sofra, ortalık, ilgi her şeye tamam dedin bu sefer de hadi şu maç yorumlarını izleyelim de yatalım gelir arkasından, bahsettiği programın bitmesi saat biiiirrrrr !!! Bu arada çay, kahve, meyve bilimum hizmet tam, ağa battaniyenin altından buyuruyor, siz de kadınmısınız peehhhh, duyanda taş taşıyorsunuz sanacak =)))) Velhasıl yok bir çözümü, adam neyse o ama ben anladım seni =)))
gerçekten soyleyemedıklerımı dıle getırmışsın , agzına sağlık.sıkayetımı dıle getırınce bıraz kadın ol ya , yuvana sahıp cık.

gerçekten soyleyemedıklerımı dıle getırmışsın , agzına sağlık.sıkayetımı dıle getırınce bıraz kadın ol ya , yuvana sahıp cık.

Çözümü yok bu bir görüş meselesi
Şeyini fasulye gibi nimetten sayan adamlar bunlar
Ha dayanıp dayanmamak da tercih meselesi
35'den sonra evlenince insan çok tahammüllü olmuyor
Bazen bir isyan bayağı açıyorum ama düzelme en fazla üç gün
Yuvama sahip çıkayım da diyorum bazen, olmuyor bir şeyler fitil tutmuyor
Allah sonumuzu hayır etsin...

kızlar, ilk yorumunda temastan bahsetmiş..
sonraki yorumlarda eşinin hal ve tavırlarından, balayından yaşadığı sıkıntılardan, para ile ilgili söyledikleri...
eşiniz aradığınızda telefonuna bakmasa trip atan bayanlar var aramızda.. Bırakın da konu sahibinin de yaşadıklarından dolayı kocasından soğusun istemesin..

Ay çok guldum ya ne var bunda Kocan o senın mıncıklıcak tabıı :D
Benımkıde mıncıklıyo napim bende mı laptopu fırlatayım.
Kız kocanı tecavuzcu gibi anlatmışssın :KK45:
Ayrıca o senı mıncıklıyosa sende mıncıkla ben öyle yapıyorum bildiğim güreşiyoz sonra çok eğlenceli:KK53::KK53:

Konu sahibi baştan sona kadar haklı.
Birlikte olmak ya da karısını sevmek dokunmak isteyebilir.
Fakat sürekli mıncıklayarak mı?
Sürekli kadın kocasının emrine amade mi durmak zorunda?
Kadını sürekli aşağılaması, vücuduna kusur bulması, huylarına kusur bulması...
Sürekli kendi istekleri etrafında dünyayı döndürmesi.
Annesi Nasıl bir kadın? Umutluolmavakti Umutluolmavakti
Her dediğini yapan kadın modeli mi?
Oğlunu İlah gibi yetiştiren bir kadın mı?
Aralarındaki bağı merak ettim.

balayında yaşadıklarınızı anlattıktan sonra söylenecek pek bi söz yok aslında. eviniz var paranız var yemek var temizlik yapan var çocuk yok ve bunları haketmeyen bir odun var hayatınızda

vala kızlar katılıyorum size
bu kadar ayrıntılı pek hoş olmamış
üstelik eşin o senin
işimi bitirdim fln ne demek
sen iş yapmak için mi evlendin o adamla
insanların eşleriyle ilgilenmeleri daha önemli değil mi
ben bekarım ama şahsen evli olsam eşim işimden önce gelir
bulaşık iki dk sonrada toplanabilir
ne biliyim
bence sen kendine sor eşini seviyo musun
sanki rahatsız oluyosun ondan
Sevmiyormuş zaten , yorumlarda söyledi

Atın evden gitsin.
Bu herifin size ne maddi ne manevi 5 kuruş katkısı yok.
Bu herife bir de yemek, çay mı yapıyorsunuz??? Zıkkım yesin.
Peygamber sabrı varmış konu sahibinde aslında ama konuyu çok eksik anlatmış diye yorumlarda ona göre geldi
Bu adamı bedavaya versen kimse almaz mesela

Kim olsa soğur böylesinden
Konu sahibinin bekarken aldığı evde oturuyorlarmış
Evin geçimini de yine konu sahibi üstlenmiş aylık 1500 ekstre ödüyormuş
Adam daha askerlik yapmamış, iddiaya sarmış 3000 de borç takmış karısının ödemesini istiyormuş
Çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmem ama her türlü sünepe
Bir de yemeğe çaya yardım etmediği gibi bulduğu yerde göğüs sıkmaca oynuyormuş, işyerinde bile
Hani bunları bi bebek yapsa tamam denir de koca adam eş diyeceğin hayatı omuzlanacağın kişi yaparsa evden atsan haktır

Empati yapmaya çalıştım, yapamadım. :KK12:
Böylesiyle bir ömür geçer mi yahu? :stop:
Biz henüz sevgili olmamıza rağmen sevgilimle aynı evi paylaştığımız günlerde yardım etmesini söyleyerek ufak tefek işlerde yardımcı olmasını sağlıyorum. Şimdiden alışsınki sonra bana "sen önceden böyle değildin" demesin :D :KK8::KK53:
Allah yardımcın olsun konu sahibesi :KK47:

insan yanında rahat edemediği biriyle neden evlenir ki iş yerinde de yanımda evde de diye hayıflanıyorsunuz bırak elleşsin oynaşsın takılsın dursun. fiziksel temas en sevdiğim :KK8::KK8:

Back
X