- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla, gerçi son sayfaya göre işin içinde başka şeyler varmış, şimdi bir de onları okuyayım belki haksızlık ediyorumdur ama insan kendi nefsine verir ya tepe tepeVer gitsin demi mezara mı götürecen.
He valla, gerçi son sayfaya göre işin içinde başka şeyler varmış, şimdi bir de onları okuyayım belki haksızlık ediyorumdur ama insan kendi nefsine verir ya tepe tepeOlan var olmayan var
![]()
Şimdi okudum diğer yorumları, 3 bin TL de iddia borcu yıkmış rezil herif, evim var maaşım var ben olsam şutlarım bu adamı evden, hala ne diye duruyor ki? Kira verme, karının parasını ye, elini bir işe atma, bir de habire bicikleri mıncır. Allah bilir 37 saniyedir boşalma süresi. Yontulmamış öküz.Etmeyin hatunun evliliği mutsuz, adamdan da pek hazzetmediği için temas istemiyor.
gerçekten soyleyemedıklerımı dıle getırmışsın , agzına sağlık.sıkayetımı dıle getırınce bıraz kadın ol ya , yuvana sahıp cık.Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İş dönüşü yorgunsun, yapılacak bir sürü iş var, yapılmasa olmaz misal mutfağı dağınık bırakıp yatamazsın, bu gece yemek yok gel sevişelim desen yemek olmadığına homurdanır ama sorsan yemek falan istemez onlar. Akşam olur sabah 6 da kalkmış, bütün gün çalışmışsındır , bir de evde koşturma uykun gelir ama o da kabahat, neden uyuyorsun ki canım tavuklar gibi 11,5 da uykun geliyor. Sen benim için hiç bir şey yapmıyorsun, her şey senin istediğin gibi oluyor, emir eri gibi yaşıyoruz , ben adrenalin istiyorum, heyecan istiyorum, yaşayamadığım her şeyi istiyorum, istiyorum da istiyorum, sen ne istiyorsun yokkkkk. İş dönüşü yemek, sofra, ortalık, ilgi her şeye tamam dedin bu sefer de hadi şu maç yorumlarını izleyelim de yatalım gelir arkasından, bahsettiği programın bitmesi saat biiiirrrrr !!! Bu arada çay, kahve, meyve bilimum hizmet tam, ağa battaniyenin altından buyuruyor, siz de kadınmısınız peehhhh, duyanda taş taşıyorsunuz sanacak =)))) Velhasıl yok bir çözümü, adam neyse o ama ben anladım seni =)))
gerçekten soyleyemedıklerımı dıle getırmışsın , agzına sağlık.sıkayetımı dıle getırınce bıraz kadın ol ya , yuvana sahıp cık.
Sevmiyormuş zaten , yorumlarda söyledivala kızlar katılıyorum size
bu kadar ayrıntılı pek hoş olmamış
üstelik eşin o senin
işimi bitirdim fln ne demek
sen iş yapmak için mi evlendin o adamla
insanların eşleriyle ilgilenmeleri daha önemli değil mi
ben bekarım ama şahsen evli olsam eşim işimden önce gelir
bulaşık iki dk sonrada toplanabilir
ne biliyim
bence sen kendine sor eşini seviyo musun
sanki rahatsız oluyosun ondan
Peygamber sabrı varmış konu sahibinde aslında ama konuyu çok eksik anlatmış diye yorumlarda ona göre geldiAtın evden gitsin.
Bu herifin size ne maddi ne manevi 5 kuruş katkısı yok.
Bu herife bir de yemek, çay mı yapıyorsunuz??? Zıkkım yesin.
kötü o zamnSevmiyormuş zaten , yorumlarda söyledi
Kim olsa soğur böylesindenkötü o zamn(