• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

aynı iş yerinde çalışıyoruz. gun içindede birbirimizi görebiliyoruz. sabah beraber gelip , akşam beraber dönüyoruz. 18.00 de evdeyiz. eve girer girmez hemen ustume atlıyor , ondan korkuma bazen üzerimi değiştirmeden mutfağa giriyorum. cogunlukla wc ye gittiğinde hızlı hızlı degıstırıyorum , gordugunde hemen koşa koşa gelip gögüslerime dokunuyor. dun akşam üzerimi değiştirdim mutfağa girdim. yemeği hazırladım. benden tavuk istedi. dediği olsun dedim. aç olmadığım halde ona salata yaptım , çorba yaptım. yemek yedik ,yemegı benden once bıtırıp koltuga uzandı. ben sofrayı toplarken gel gel diye ısrar ettı gittim. yine gögüslerimi sıktı. durdurdum. bir iki şey oda mutfağa taşıdı. bulaşık makinesine yerleştirdim. çay içmicem sende cok ıcmıyorsun sallama cay yapayım dedım kabul etmedi. ona çay demledim. mutfakta gelip yıne goguslerıme dokundu. hayır dedım dıye de soylendı. bu evde hıc onun ıstedıgı olmuyormuş , ben onu ıtıyormuşum , soyledıklerı şuan hatırlamıyorum ama hıc susmadı. 50 yaşında bırı gıbı erkenden yatıyormuşum , yanımda sankı yaşlı bırı var , ben burada tek başıma oturuyorum ,bende sınırden laptopu yere attım , kırıldı. artık kendime engel olamadım. konuşmama da müsade etmiyor. rahatsız olduğumu belirttiğimde ben senin kocanım sen nasıl bir kadınsın , sen şöylesin sen böylesin diye başlıyor konuşmadım sustum. sinirimi böyle çıkardım. her akşam o uzanıyor , ben tam ışimi bitirip kanapeye oturuyorum yanına cagırıyor benı , yada tv seyrederken goguslerımı sıkıyor. hıc rahat olamıyorum. bıktım bu durumdan. sinir yüzünden hasta olmaktan korkuyorum. kırıldıktan sonra yine susmadı. Allah canımı alsında kurtulayım , Allah ım bak gör neler yaşıyorum ,sana verdiğim emekler haram olsun , laptopta anılarım vardı. resimlerim vardı. küçüklük resimlerim vardı. sana yazıklar olsun dedi durdu.
konu eskiymiş yaaaa... :(

Back
X