Normal mi ?

Dene bakalım kocan rekor kıracak belki ?
Böyle yaparak adamın içindeki gücü ortaya çıkarmasını engelliyorsun:confused:

Rekor kırayım derken beli kirilmasin bir olay geldi aklıma nerden geliyor gece gece bir çoban dul bir kadınla evleniyor gece hastanede bitiyor kadın vermeyin beni o adama lütfen diyince olay ortaya çıkıyor adam kadının belini kırmış:KK11:

Kızlar ya benim eşim hergun 3 yada dört kere ilişkiye giriyoruz resmen cok canımı sıkmaya başladı . ya kendim istemedigim halde böyle ne yapacam cok sogumuşum ondan uzaklastkca tepki mi oluyor ben artık ilişkiye girmek istemiyorum

:KK57: o günde üç dört istiyorda sende kabul ediyorsan anormallik iki taraftada var galibao_O

şu an o hepimizde merak konusu oldu merakla bekliyorum :KK70:
Beni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyor

Beni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyor
Bu ne ya herif insanı seksten soğutur.:KK12:

:KK57::KK57::KK57:

Back
X