Normal mi?

neye kırıldığınızı bile çözemedim ki...
çok basit ve sudan bir sebep geldi bana..
15 yıldır kayınvalide 1 gün önceden arar gelinine de söylermiş
İlk kez söylememiş

Bence kayınvalide iyi kadın, üzmemişler birbirini
Bi kez aramayı unutmuş
Bu kadar

Ben ,iftara davet etsemde ,alsamdahep cocok gibi heyecanlanir sevinirim.ilk kez boyle bir seyle karsilasinca uzuldum,kitildim.ama ,aklin yolu bir derler ya,herkes normal diyorsa,uzerinde durmayayim o zaman
Senede bir mi görüşüyosunuz

15 yıldır kayınvalide 1 gün önceden arar gelinine de söylermiş
İlk kez söylememiş

Bence kayınvalide iyi kadın, üzmemişler birbirini
Bi kez aramayı unutmuş
Bu kadar
bu mudur yani...kusura bakmayın ama çok komik geldi bana..bozulma falan değil bir de kırılmış,üzülmüş yani..Allah başka dert vermesin ne diyeyim..

Niye herkes tek tek aransın ki, çok gereksiz, siz bir ailesiniz, aileden bir kişinin haberdar edilmesi yeterli. Bu kadar kırılgan olmayın hayat geçmez

Bana göre kırılacak bir durum yok.
Bizim evde o işlere hep ben bakarım.
Her iki aile de önce bana sorar.
Bütün arkadaşlar,kuzenler bana sorar.
Kocam her türlü kabul ettiği için beni razı etmek için çalışmalara başlarlar.

Bende kayınvalidemleri davet ederken eşime aratıyorum, tek annesine söylüyo
Ayrıca babasını aramıyo mesela
Bunun sonu gelmez, evde kaç birey varsa aranacaksa..
Tek tek aramak degil de,bu zamana kadar,boyle olup,bu yil esime soyleyince garipsedim.

Tam da anlatmak istedigim buydu aslinda.

Bence derdin olsa buna üzülmek aklına gelmez
Şanslısın da işte şansının farkında değilsin didikliyosun
Tesekkurler,sikinti gecti hanimlar sayernizde.hani bazi seyler,ailede gelenek haline gelir ya,bu da ,oyle birseydi benim icin,ama ,degisiklikleri de normal karsilamak gerekiyormus,uzulmemek icin.

kirilacak ne var yani telefonda gelin demis ogluna oda tama geliriz demis, buyukelcilik davetine mi gidiyorsunuz alt tarafi kv dene gideceksiniz kadin ayri davetiyemi yollasin ? O arada arayip konusmadiysanizda tekrar arayip soyleme geregi duymamistir, siz arayin madem davet edilen sizsiniz sonucta gelirken birsey lazim mi deyin ? Olayin oncesi yoksa aranizda bir tatsizlik gecmediyse durup dururken boyle seyleri buyutup hikaye cikarmaya gerek yok.
Giderken aksama bir tatli yapip goturun, girin internete yeni bir tarif deneyin, hem biraz eliniz oyalanir akliniz az kurar bu arada hemde eli bosa gitmemis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…