Haftada 3 gun oluyor 1 degil . Diger gunler de hazir cocuk var diyee firsat olmuyorYani.. Adam 5 gün yaklaşamamış 1 gün tahrik olmasına takılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada 3 gun oluyor 1 degil . Diger gunler de hazir cocuk var diyee firsat olmuyorYani.. Adam 5 gün yaklaşamamış 1 gün tahrik olmasına takılıyor.
Evet minik bir opucuk goturuyor istee.gegirsem yapamamda yapsamda tiksinmez. Uyuynca geldmde uyumssn bebekleri ne zamn uyutcz diyo hemenKanıtlama çabasına girdi veya girmedi ne olacak?
Adamla konuşamıyorsunuz bile.
Çok fazla diyorsanız istemediğiniz an dank diye uyuyun.
Minik bi öpücük yatağa götürüyorsa öptükten sonra geğirin.![]()
Haftada 3 gun oluyor 1 degil . Diger gunler de hazir cocuk var diyee firsat olmuyor
Saglık sorunumu veya acaba tatmin mi olmuyor niye bu kadar istiyor artk dısardan birisi yüz verse yine etkileniyordur vs vsPeki bu sizi rahatsız mı ediyor? Çok mu geliyor? Ya da daha uzun süren farklı bir ilişki mi bekliyorsunuz?
Yoksa sağlık sorunu mu acaba diye düşünüyorsunuz? 2 çocuğunuz da varmış.
İlk yazdıklarım gibi hoşunuza gitmiypr ya da beklentileriniz farklıysa eşinize söyleyin. Konuşun 2 yetişkin.
Evet istee bunuda merak ediyorum herkes mi oyle erkeklermi doyumsuz .birisi gelecek diyelm yıkanamadan oylece karsiliyorum cogu zaman kendisi rahatsz olmuyorGünde 4 defa bana fazla gelirdi. Banyo ve yatak odası arasında yaşayamam.
Sorun o deg
Saglık sorunumu veya acaba tatmin mi olmuyor niye bu kadar istiyor artk dısardan birisi yüz verse yine etkileniyordur vs vs
süre ?
Kaç dakika yada saniye sürüyor?
Nasl anlatsam cok gitgelli olmuyor kendini tutuyor sanirm .
Yok artık yaasüre ?