• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal misiniz yoksa

Pestososlumakarnam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.579
Puanlar
133
Yoksa sizi de arkadaslarınız işi bittikten sonra ilişkisini kesip sosyal medyadan filan çıkarıyor mu?

En son eski çalıştığım yerdeki kızda oldu.
Öğle yemeklerini beraber yer sohbet muhabbet eder gırgır şamata.. keyifli vakit geçirdiğimizi düşünürdüm.
Kız tayin aldı gitti bi baktım önerilere çıktı silmiş her yerden.

Bu ilk örnek değil son örnek.

Ya şöyle 10 yıllık filan arkadaşım 1 tane o da başka şehirde . Başka da arkadaşım filan yok. Bazen çok yalnız hissediyorum gerçekten.

Yoksa sizi de arkadaslarınız işi bittikten sonra ilişkisini kesip sosyal medyadan filan çıkarıyor mu?

Öğle yemeklerini beraber yer sohbet muhabbet eder gırgır şamata.. keyifli vakit geçirdiğimizi düşünürdüm.

Ya şöyle 10 yıllık filan arkadaşım 1 tane o da başka şehirde . Başka da arkadaşım filan yok. Bazen çok yalnız hissediyorum gerçekten.
Çok tuhaf bir şey olmadıkça sosyal medyadan çıkarmak eziklik gibi geliyor bana. Baştan ekleme istemiyorsan, ne bu çocuk gibi ekledim çıkardım. Gizlemek istediğini gizlersin ama çıkarmak bir garip.

bu kişiler sadece anlık arkadaşlık kurmuşlardır. siz fazlaca samimi olmuş olabilirsiniz.

O bende de oldu işyerinde canım cicim, gel beraber buraya gezelim şunu yapalım neler neler kendiliğinden adım atıyorlardı. İşten ayrıldıktan sonra yoksaymışlardı. Birisinin ben işten ayrıldıktan sonra fotoğrafı bile kaybolmuştu WhatsApptan bile silmiş

Her türlü insan var. 20+ yillik arkadasim da var, dediginiz gibi durduk yerde silen de var, silmeyen ama hic iletisimimizin olmadigi da var. Hepimize denk geliyor yani bu modeller. Kiz sizi, sizin onu gordugunuz gibi gormemis, bu da onun samimiyetsizligi.

Ben şöyle yapıyorum. Mesela takiplesiriyoruz ve vakti zamanında çok iyiydik diyelim ..herhangi birsey paylastiginda güzel birseu yazıyorum diyelim görüldü atıyor. Yada selam sabah verdiğimde böyle görüşmemek istermiş gibi kısa cevaplar veriyor..bir süre beklerim..baktım karşı taraftan tik yok silerim .

Ben şöyle yapıyorum. Mesela takiplesiriyoruz ve vakti zamanında çok iyiydik diyelim ..herhangi birsey paylastiginda güzel birseu yazıyorum diyelim görüldü atıyor. Yada selam sabah verdiğimde böyle görüşmemek istermiş gibi kısa cevaplar veriyor..bir süre beklerim..baktım karşı taraftan tik yok silerim .
Buna rağmen ilkokul arkadaşım var cok nadir mesaj atariz belki senede bir birbirimizi ararız ama her konustugumuzda aynı samimiyet ve yakınlık vardır aramadı sormadı diye gönül koymayiz birbirimize

Ben arkadaşlıkta ve hatır gönül işlerinde iyi değilimdir. Kalabalık çevrem yoktur. Samimiyetim sınırlıdır. Çok emek vermem, çok emek beklemem. Ona rağmen bu vefasızlık bana bile fazla geldi :D

Konuyu abartmamak için bir örnek verdim hayatımdan. Bende niye böyle oluyor anlamadım.

Sosyal medyayı bu kadar önemseyen insanlara sinir oluyorum liseden üniden hiç görüşmediğim arkadaşlarım var belki yolda görsem tanımam ama çıkarmıyorum onlarda çıkarmıyor birbirimizin fotolarını beğeniyoruz o kadar çıkarmaya gerek de yok sevmiyorsam hikayesini gizliye alıyorum ben

Bana da tuhaf geldi açıkçası. Benim aramın iyi bile olmadığı meslektaşlarım var takip listemde, her şeye rağmen takipleşiyoruz.
Bir sözünüze falan alınmış olabilir mi ? Ya da ayrılırken sizi biraz soğuk bulmuş olabilir mi ?

Senelerdir görüşmediğim selamlaşmadığım kişiler vardı hesabımda bana hiçbir zararı olmadığı için silmedim kimseyi. Ama sürekli birileri tarafından silinince artık hesabımı kapattım. hem de sosyal medya detoksu oldu

Bana da tuhaf geldi açıkçası. Benim aramın iyi bile olmadığı meslektaşlarım var takip listemde, her şeye rağmen takipleşiyoruz.
Bir sözünüze falan alınmış olabilir mi ? Ya da ayrılırken sizi biraz soğuk bulmuş olabilir mi ?

Ayrıldıktan 3 5 aya kadar mesajlaşmamız oldu. Düğünü oldu filan. Sözüme filan alındıysa o kadar zaman geçirdik konuşsun. Anlam veremiyorum

İs yerini sosyalleşme, arkadas edinme yeri görenlerden degilim is yeri arkadasliklarini da cogunlukla samimi bulmuyorum boyle olmasi normal. Ha ben sonradan selam vermeyecegim insanlari da eklemem is yerinde sohbetim olsa bile ama bazilari ozlelikle istiyor o ayri.

İs yerini sosyalleşme, arkadas edinme yeri görenlerden degilim is yeri arkadasliklarini da cogunlukla samimi bulmuyorum boyle olmasi normal. Ha ben sonradan selam vermeyecegim insanlari da eklemem is yerinde sohbetim olsa bile ama bazilari ozlelikle istiyor o ayri.
Günün 8 10 saatini orada geçiriyoruz istemesekte eşimizden çok görüyoruz. Maalesef iş yeri sosyalleşme yeri

Arkadaşlarınızla (varsa) nerde tanıştınız? Konuya gelirsek arkadaşınız tam bir ergenmiş. Benim ilkokul arkadaşlarım bile ekli, başka şehirlerdeyiz. Zaten sadece birbirimizden haberdar olmak için ekleşmiştik, canciğer kuzu sarması olduğumuzdan değil.

Konuyu abartmamak için bir örnek verdim hayatımdan. Bende niye böyle oluyor anlamadım.
işyerindeki insanlara mecburen ilişki içindeyiz. saatleri birlikte geçirmek zorundayız ve bu kişileri seçemiyoruz. muhatap olmasan olmaz o yüzden orada mecburen yaptığı eylemlerine yemek yemek gibi seni dahil etmiş olması oradan ayrıldıktan sonra görüşmek zorunda olduğunu göstermez bence.
yani evet hoş değil ama ben de böyleyim maalesef. işyerinden ayrıldığım gün telefonlarını sileceğim bir sürü insanla mecburen iletişim kuruyorum.
yani bilemiyorum belki siz daha içten daha samimi ve daha duygusal baktığınız için bunu anlayamıyorsunuz.
yine de kimseyi yaftalamamakla birlikte çok büyük ihtimal arkadaşın da seninle yukarıda yazdığım sebeple iletişim kuruyordu

işyerindeki insanlara mecburen ilişki içindeyiz. saatleri birlikte geçirmek zorundayız ve bu kişileri seçemiyoruz. muhatap olmasan olmaz o yüzden orada mecburen yaptığı eylemlerine yemek yemek gibi seni dahil etmiş olması oradan ayrıldıktan sonra görüşmek zorunda olduğunu göstermez bence.
yani evet hoş değil ama ben de böyleyim maalesef. işyerinden ayrıldığım gün telefonlarını sileceğim bir sürü insanla mecburen iletişim kuruyorum.
yani bilemiyorum belki siz daha içten daha samimi ve daha duygusal baktığınız için bunu anlayamıyorsunuz.
yine de kimseyi yaftalamamakla birlikte çok büyük ihtimal arkadaşın da seninle yukarıda yazdığım sebeple iletişim kuruyordu

Herkes yüzde 90 birbiri ile bu sebeplerle iletişim kuruyor işi bitince silip engellemek vs çok ayıp şeyler.
Konuşalım vakit geçirelim sonra her yerden silelim.

Arkadaşlarınızla (varsa) nerde tanıştınız? Konuya gelirsek arkadaşınız tam bir ergenmiş. Benim ilkokul arkadaşlarım bile ekli, başka şehirlerdeyiz. Zaten sadece birbirimizden haberdar olmak için ekleşmiştik, canciğer kuzu sarması olduğumuzdan değil.

Doğrusu sizinki zaten.

Back
X