Normal olmak neden bukadar zor

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Bukadar zor olmamali normal bir hayat surdurmek. Evlenmek, coluk cocuk sahibi olmak, az cok birbirine ve ailelere deger vermek... Baskalarinda nekadarda basit görünüyor...
Yazin esimle ayrilma durumuna kadar gelmistik, sorun ilgisizlik ve yakin olamama. Bir sekilde az cok duzellti, ilk ay mukemmeldi sonra gittikce azaldi. Ama yinede sevdigini hala bir sekilde hissettiriyor, daha yakin davraniyor eskisinden. Sorun su ki ben bir surdedir cocuk istiyorum yas gelmis 34 e, artik gunlerimi testlere belirleme durumna bile geldim. Bey efendi hafta ici yorgun oldugundan mumkun oldukca hafta sonuna getirmeye calisiyorum sanki elimdeydmis gibi. Bir hafta onceden haber veriyorum, bu sabah arkadaslariyla isi varmis, evden cikarken bak yorma kendini dedim. Basima gelecekleri biliyorum tabi. Yattik bu basladi cok uykum var diye ve uyudu
Sonra dusundum en son ne zaman yakin olmustuk diye ve bir aydan fazla oldugunu fark ettim.
Sinirlerim bozuluyor artik, ayrilmakda anlamsiz berbaber kalmakda. O zaman neyin anlami varki, bukadar bencil bir erkekler birlikdeyken. Arzulamamasini gectim,cocugu gecemiyorum.. Her ay beni hayal kirikligina ugratmasini gecemiyorum

D dubeduzmantik81 arzulanmamak degil bu, sadece evet yorgunluk! buna inanirsan emin ol ki seni geren ve yoluna engel olan bircok sey kendiliginden yok olacak.

diger taraftan oldugu kadar, olmadigi kader demis tebrizli sems. olacak olacak olan gun yakindir. asla uzulme.

Bir ay boyunca yorgun olduguna inanmiyorum, ustelik yilbasi tatilinde iki hafta izinliydi.
Istemiyorsa istemiyor artik bende istemiyorum diyesim var ama o zaman cocuktan tamamen vazgecmeliyim

Randevu verir gibi akşam 8 de yapicaz dediğiniz için hevesi kaciyodur belkide sadece onu özlediğiniz icin yapin görev gibi değil de karı koca olmanın getirdiği doğal bi süreç gibi

Güzel güzel giyinin adamı etkileyin güzel kokular mumlar falan rutine bağlamış gibi heyecan göremedim

Bir ay boyunca yorgun olduguna inanmiyorum, ustelik yilbasi tatilinde iki hafta izinliydi.
Istemiyorsa istemiyor artik bende istemiyorum diyesim var ama o zaman cocuktan tamamen vazgecmeliyim
ben ne yazik ki antitez olarak size fikir soyleyebilirim, kabul etmemek hakkinizdir ancak benim de tezim su kaldirir haklilik icermektedir. hayirlisi olsun ne diyelim, umduklariniza nail olmanizi temenni ederim.

Zaten sorunda orda 3-4 ayda bir yaklasan insanla cocuk sahibi olma olasiligi cik dusuk bende randevu vermeye basladim. Belli etmeden yaklastigim zamanda etkilenmiyor, bir iki opucuk verip geri cekiliyor

Canim bu yorgunluk ddeğil hiçbir erkek yorguluktan ötürü bu isi 1 ay aksatacak değil. Arzulanmamak ta degil bence çünkü sırf seni arzulamiyor diye neden çocuk yapmak istemesin. Bence esinle bi konus ya su an sagligi çocuk yapmaya elverişli degilse ve sana anlatamiyosa. Ya da ya cinsellikle ilgili sorunlar yaşıyorsa ve sana anlatamiyosa (isteksizlik erken boşalma vs...)

Bence uyuzluğundan. Ne oluyor bu erkeklere yaa. Yani bu yaptığının hiç bir açıklaması yok. Çocuk istemiyorsan söyle. İstiyorsan ona göre davran. Eşi 34 yaşında kendisi 4 gibi davranıyor. Siz bu Ada'mla evlenirken göğsüne silah mı dayadınız? O da değildir eminim. Adres belli olsun diye evleniyorlar herhalde. Prestij. Ben de evlendim bakın. Ama evliliğin gerekliliğini yerine getirmesinler.

Onlarla ilgilenen biri olsun, onlarda o garic herkez ve herseyle daha cok ilgilenebilsin diye evleniyorlar bence.
Adamin arabasini hamile birakmak gibi bir yetenegi olsa dakikasina kadar hesaplar, haftalar oncesinden planlar hazirlik yapar o derece. Artik delirdirm iyice

İlgi bile istemiyorlar. Hizmet istiyorlar.

Kaç tane konu okudum böyle şu KK'da . Hep hormonlu yiyeceklerden
Eşinizde sağlık sorunu olabilir mi acaba sizden çekindiği bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…