• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Olmayan Eski Sevgilim, Güvenemediğim İnsanlar, Babam Ve Yalnızlığım

Çok haklısınız, keşke ailecek tedavi olma imkanımız olsaydı, tavsiyeleriniz için ve kardeşlerime ettiğiniz dua için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşallah iyi insanlar hepimizin karşına çıkar.

Bunca aciya direndiniz ve yasiyorsunuz inanin herkes kötü değil.
Amin inşallah siz de verirsiniz bi gün iyi haberlerinizi.

Umudunuzu koruyun gecenin en karanlik yerinde Güneş doğar ve her gecenin bi sabahi vardır.
Allah kolaylık versin.

Dusunurseniz aile bakanligina basvuru yapın bence bi yardim eli arayin devletimiz var.

annen ve baban ikisinde bir insan nasıl yetistirilir bilincinde degiller sen duygusalsan cok etkilenmişşin sende butür insanların güvensizlik hissettrmesi nrml.

yasadıgın köyü anlar travmalar zihninde dönüp duruyor bırak aryık gecmisi su bagımlılındanda kırtul indanlara baglnma . bens ana salak aptal virkin desem ne dersin ben dedim diye olmassın degilmi. işte anenn veya baba veya tanıdıgın biri senin hakkında böyle seyler dese hiç önmli degil . sen kendini bil . sana hayatı yeniden kesfedin şema terapi kitabını öneriyorum .bu sendeki yararları nasıl kapatacınla ilgili paran olmaz ve alamassan bile sema terapi nedir bir arastır netten z https://www.google.com.tr/search?q=..._AUIESgB&biw=320&bih=460#imgrc=h4AdqWGWDOL2XM:

Evet. Haklısınız, insanların söylediği kelimelere göre kendimi ezik görmemeliyim.

Çok teşekkür ederim, dediğinizi araştıracağım. Çok sağolun, Allah razı olsun.

Bunca aciya direndiniz ve yasiyorsunuz inanin herkes kötü değil.
Amin inşallah siz de verirsiniz bi gün iyi haberlerinizi.

Umudunuzu koruyun gecenin en karanlik yerinde Güneş doğar ve her gecenin bi sabahi vardır.
Allah kolaylık versin.

Dusunurseniz aile bakanligina basvuru yapın bence bi yardim eli arayin devletimiz var.

Haklısınız, bütün acılar gelip geçer, daha kötü hayatı olan insanlar var, ailesi olmayan, evsiz, aç, susuz, savaş görmüş, istismara uğramış insanlar var. Onlar bile hayata devam ediyor, ben şımarıklık yapmamalıyım.

Ailem psikolojik tedaviyi kabul etmez, ben de inşallah meslek sahibi olunca para biriktirip tek başıma gitmeyi düşünüyorum.

İyi ki varsınız, çok sağolun, Allah razı olsun.

Haklısınız, bütün acılar gelip geçer, daha kötü hayatı olan insanlar var, ailesi olmayan, evsiz, aç, susuz, savaş görmüş, istismara uğramış insanlar var. Onlar bile hayata devam ediyor, ben şımarıklık yapmamalıyım.

Ailem psikolojik tedaviyi kabul etmez, ben de inşallah meslek sahibi olunca para biriktirip tek başıma gitmeyi düşünüyorum.

İyi ki varsınız, çok sağolun, Allah razı olsun.

Cumlemizden iyi dusunuyorsunuz ama bence ailenizi de bir yardim eli ile zoraken tedavi ettiri. Sizin ve kardesleriniz için.

Icinizde en iyi durumda olan sizsiniz zihnen lütfen kendi basiniza bu sorumlulugu sirtlamayin.

Yardim ve destek isteyin. Hepiniz belki ileride mutlu bi aile olabilirsiniz ve bu bence denemeye değer.

Cumlemizden iyi dusunuyorsunuz ama bence ailenizi de bir yardim eli ile zoraken tedavi ettiri. Sizin ve kardesleriniz için.

Icinizde en iyi durumda olan sizsiniz zihnen lütfen kendi basiniza bu sorumlulugu sirtlamayin.

Yardim ve destek isteyin. Hepiniz belki ileride mutlu bi aile olabilirsiniz ve bu bence denemeye değer.

Ah arkadaşım, ailem asla böyle bir şeyi kabul etmezler, kendilerinin tedaviye ihtiyaçları olduğunu kabul etmezler ki. Yanlış bile anlarlar beni. Gülebilirler bana veya.

Ah arkadaşım, ailem asla böyle bir şeyi kabul etmezler, kendilerinin tedaviye ihtiyaçları olduğunu kabul etmezler ki. Yanlış bile anlarlar beni. Gülebilirler bana veya.

Iste burada devletten destek alın siz bilmezden gelin. Sizi koruyacaklardir ve bunu deneyin. Kardeslerinizin ve sizin normal bi hayata ihtiyaciniz var.

Iste burada devletten destek alın siz bilmezden gelin. Sizi koruyacaklardir ve bunu deneyin. Kardeslerinizin ve sizin normal bi hayata ihtiyaciniz var.

Çok şükür, annem ve babam kardeşlerime çok iyi bakmıştır, maddi ve manevi açıdan.
Kardeşlerim annem ve babamı çok severler.
Siz sanırım yanlış anladınız.
Kardeşlerime annem ve babam çok iyi bakıyor.
Dışarıdaki insanlar annem ve babamın çok iyi bir insan olduğunu söylerler, görüyorlar çünkü, kardeşlerime nasıl iyi baktıklarını ve iyi davrandıklarını. Hatta kardeşlerimi annem ve babam şımarttılar bile.:)

Bana gelince inşallah iş bulacağım, o zaman evde az duracağım, herhalde para kazanınca inşallah bana iyi davranırlar diye umut ediyorum, değişmezseler bile sonuçta evde az duracağım için, işim başımdan aşkın olacağı için sorun olmaz benim için. Yine de sağolun çok çok. Allah razı olsun.

Belki şehir dışına iş bulmaya bile gidebilirim ya da aynı şehirde iş bulsam bile, ailemin yanında kalsam bile işe gideceğim için sorun olmaz inşallah.

Son düzenleme:
Çok şükür, annem ve babam kardeşlerime çok iyi bakmıştır, maddi ve manevi açıdan.
Kardeşlerim annem ve babamı çok severler.
Siz sanırım yanlış anladınız.
Kardeşlerime annem ve babam çok iyi bakıyor.
Dışarıdaki insanlar annem ve babamın çok iyi bir insan olduğunu söylerler, görüyorlar çünkü, kardeşlerime nasıl iyi baktıklarını ve iyi davrandıklarını. Hatta kardeşlerimi annem ve babam şımarttılar bile.:)

Bana gelince inşallah iş bulacağım, o zaman evde az duracağım, herhalde para kazanınca inşallah bana iyi davranırlar diye umut ediyorum, değişmezseler bile sonuçta evde az duracağım için, işim başımdan aşkın olacağı için sorun olmaz benim için. Yine de sağolun çok çok. Allah razı olsun.

Belki şehir dışına iş bulmaya bile gidebilirim ya da aynı şehirde iş bulsam bile, ailemin yanında kalsam bile işe gideceğim için sorun olmaz inşallah.

Haklısınız ben daha uclarda bi ev yaşantısı düşünmüştüm kavgali falan.

Bu durumda doğru düşünüyorsunuz kendinizi kurtarin ve en güzel şekilde yaşayın.

Gecmisinize çizgi çekin ve aydinliga bakın gelecek güzel gunlerinize Estağfurullah sevindim şu an ben de

Haklısınız ben daha uclarda bi ev yaşantısı düşünmüştüm kavgali falan.

Bu durumda doğru düşünüyorsunuz kendinizi kurtarin ve en güzel şekilde yaşayın.

Gecmisinize çizgi çekin ve aydinliga bakın gelecek güzel gunlerinize Estağfurullah sevindim şu an ben de

Çok sağolun, iyi ki varsınız, Allah razı olsun. :)

Back
X