- Konu Sahibi Unutmakzor
Amin cümlemize inş cnm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, hepimize.Amin cümlemize inş cnm![]()
Çok haklısınız, daha fazla işsiz kalırsam kendime kötülük yapmış olurum ve yeni travmalarım olur.yarisina kadar dayandim ya kendini gelistirir: once iyi kotu bi ise girer ya da iyi bi is icin donanip elde edip hayatinin iplerini eline alirsin. ya da bu travmalari dusunup icinde kalip yenilerini ekleyerek mutsuz yasamaya devam edersin.
silkin toparlan evet anlattiklarin ciddi travmalar ama bi omur kendine aciyip oturacak misin yoksa toparlanjp mutlulugu mu arayacaksin
hemen is bulamayabilirsin ama surekli kendini gelistir bos durma insanlarin hepsi kotu olacak diye bisey yok yeni insanlar tani tabi temkinli ol. kimseye ailenle ilgili bisey anlatma. kendine hayalindeki dunyayi kur. bilincalti temizleme cdleri telkinleri va5 onlari arastir. bilincaltindam degersizlik duygunu at. Allah yardimcin olsun. yardim iste dua et seni geri cevirmeyecek goreceksin
Ee dibe vurmadan yukselemezsin , at üstündeki bunalımı ,ilk adımı iş ve arkadaş edinmekle başla ve tüm bunlara dayanan kadın güçlü kadındır,sen guclu birisin. Madem dibe vurdum şimdi zıplama zamanı.hayat devam ediyor canim![]()
Ortadaki yazımı sildim yanlışlıkla, kopuk olmuş. Benim uğradım tacizler, atılan iftiralar, yapılan dedikodular, yıllarca yediğim psikolojik şiddeti sana bir anlatsam benimki neymiş dersin.Aynı yaştayız ama sen daha çocuksun. Aile konusuna hiç girmicem tek tavsiyem iyi kötü diye ayrım yapmadan bir iş bulup bir an önce kendi hayatını kurmaya başlaman, başka şehirde bulursan çok daha iyi olur senin için. Kardeşlerine çok çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun. Ama sevgili,en yakın arkadaş,okul vs konusunda senden çok daha ağır şeyler yaşadım okuduğumda bunlar ne yahu dedim, aşırı çocukça geldi açıkçası. Bu sebeplerden dolayı da insanlara güvenin kırılmamalı sonuçta 20 tane sevgilin olup hepsi aynı şeyi yapmamış sana.
Bunca şeye rağmen sevdim ve sevildim, maşallah gayet güzel giden bir ilişkim var hayatımın aşkını buldum. Evet deneme yanılma ile oldu ama karpuz seçmiyoruz yuva kuracağımız adamı arıyoruz elbet zor olacak. İşsizim ben de yeni mezun sayılırım, yılmadan durmadan iş arıyorum iyi kötü maaşı düşük yüksek hiçbir şeye bakmaksızın.
Kısacası lütfen çocukluğu bırak ve ben napıyorum deyip işe koyul, bir yerden başlamak gerekiyor çünkü ve emeksiz yemek olmuyor.
Ortadaki yazımı sildim yanlışlıkla, kopuk olmuş. Benim uğradım tacizler, atılan iftiralar, yapılan dedikodular, yıllarca yediğim psikolojik şiddeti sana bir anlatsam benimki neymiş dersin.
Ozetiniz bile yeterince ağır bi konu olmuş.
Bu hayatta bu kadar çile denk geldiyse inanarak söylüyorum kocaman bi mutluluk zirvesi ileride sizi de bulacaktır.
Babanız problemin ana kaynağı.
Anneniz babanizdan çekiyor ve cilekes O da.
Siz evlat olarak bedel öderken es olarak cok ağır bedeller ödemiş.
Kardeslerinize üzüldüm Allah şifalar versin.
Evde iki engelli fidan bakımı ailecek psikolojinizi etkilemiştir kolay değil Allah yardım etsin ve sabır versin.
Bi gün yine birini seveceksiniz elbet.
Kötü anilariniz iyileri ile silinecek.
Iş bulun ve diyete baslayin. 3 beyazdan uzaklasin.
Yaz zaten corba salata yogurt ve meyve tuketin bi süre ( kısa ).
Ailecek pskilojik tedavi almalisiniz bence.
Allah yardım etsin.
Hayır o anlamda yazmadım, bahsettiğin şeyler o kadar çocukça ki takmana değmez ki ben senden çok daha ağır şeyler yaşamış olmama rağmen bir şekilde devam ettim hayatıma yeniden sevdim ve sevildim, neden bu kadar basit ve küçük şeylere takılıp hayatına kimseyi almayasın diyorum. Bu kendine yaptığın eziyet ve haksızlık bana göre. Güvendiğin iki insan yanlış çıktı diye geri kalan insanları ya öyle olursa diye genellemek yanlış bir tutum bundan bahsediyorum. Akrabaların hemen hemen hepsi öyle emin ol ben de çok farklı şeyler yaşamadım, aile içi durumum daha farklı senden hepsi o kadar. Aile içi durumuna da dediğim gibi iş bulmalısın bir an önce. Kendine ait bir dünya istiyosan oturup başına gelenlere üzülmek yerine doğrulup işe koyulmalısın. Ne mezunusun?Yorumlarınız için teşekkür ederim ama benim de sizin yaşadıklarınızı yaşamadığımı nereden çıkardınız ki?
Ben de hayatımda birçok kere iftira, aşağılanma, alay edilme, dışlanma, tacizler, evden dışarı çıkamamak, parasızlık, borçlarla yaşamak, ev sahibimizin bizi rahatsız edip camımızı kırması, dalga geçilmem, kardeşlerimin hastalıkları sebebiyle doktorlarda ve özel eğitim merkezlerinde hayatımızın geçmesi, bazen hastanede geceleri vakit geçirmiş olmamız, otogarda uyumak zorunda kalmamız, terbiyesiz akrabalar, iftira atan akrabalar, büyü yapan akrabalar, kıskanç arkadaşlar,bedensel engelli kardeşimin birden fazla ameliyat olması, gittiğim okulların hepsinde bana haksızlık yapan hocaların bir tane bile olsa mutlaka çıkması, küçük düşürülme, ailem tarafından ve çevre bakımından psikolojik şiddet, ailemden çocukken fiziksel şiddeti çok görmem, ergenken az da olsa eskiden gördüğüm fiziksel şiddet gibi birçok şey yaşadım ama onları çok uzun olduğu için anlatmak istemedim.
Ayrıca dünyada en çok çile ben çektim gibi bir şey yazmadım, sanki sizinle dert konusunda yarışıyormuş gibi hissettim, yorumunuzu okurken.
Allah size de yardım etsin, inşallah bütün dertleriniz biter kardeşim, sağolun yorumunuz için.
Çok aylaktım hepsini okudum.
Okulda saçmasapan şeyler herkesin başına gelir. Onlardan ders çıkarıp ilerlersin.
Asıl problem aile. Hem anneden hem babadan çekiyorsun. Sevgiyi dışarıda aradığından saçmalıklara daha çok tolerans gösteriyorsun.
Ailen de hem kökünde saçma hareketlere sahip hem de yıllarca engelli çocuklarının olmasının getirdiği sorunlarla bunu pekiştirmiş.
Ne okudun , ne iş yapabilirsin?
3 sene uzun bir süre. Eğer ki okuduğun bölümden işe girmek gibi birolay söz konusu değilse evine yakın kasiyerlik vs gibi işlere başvurup hem evin havasından kurtulabilir, para kazanabilir, sigortanı ödeyebilirsin.
Para kazanınca kıymetinin arttığına yönelik bir ilüzyon olacak baban tarafından. Annendeki kıskançlık artabilir. Ama çalışmak sana iyi gelecek. Para biriktirip bir psikoloğa da gidebilirsin böylece.
Daha iyi bir hayat için çabala.
Sevgiler.
Hayır o anlamda yazmadım, bahsettiğin şeyler o kadar çocukça ki takmana değmez ki ben senden çok daha ağır şeyler yaşamış olmama rağmen bir şekilde devam ettim hayatıma yeniden sevdim ve sevildim, neden bu kadar basit ve küçük şeylere takılıp hayatına kimseyi almayasın diyorum. Bu kendine yaptığın eziyet ve haksızlık bana göre. Güvendiğin iki insan yanlış çıktı diye geri kalan insanları ya öyle olursa diye genellemek yanlış bir tutum bundan bahsediyorum. Akrabaların hemen hemen hepsi öyle emin ol ben de çok farklı şeyler yaşamadım, aile içi durumum daha farklı senden hepsi o kadar. Aile içi durumuna da dediğim gibi iş bulmalısın bir an önce. Kendine ait bir dünya istiyosan oturup başına gelenlere üzülmek yerine doğrulup işe koyulmalısın. Ne mezunusun?
Merhaba,
Olayların üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen çok küçük detayları bile hatırlıyorsunuz demek ki çok düşünüyorsunuz, düşünmeyin. İnsan unutmak istiyorsa düşünmemeli.
Oldu, bitti, yaşandı.
Evet sizde derin bir iz bırakmış ama hayat devam ediyor, etmek zorunda.
Toparlanmanız için iş bulmanız şart.
Asgari ücret bile olsa çalışın.
Çalıştığınız ve güçlendiğiniz zaman çevrenizin de size bakışı değişecektir.