Gebeliğe Hazırlık Normal regli olup hamile olduğunu öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lraybrs

Cabincrew ✈️
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
60
87
3
30
Arkadaşlar öncelikle bu testi ben dün adet olmadan 1 gün önce yaptım ve normal gebelik testi bu şekilde çıktı. Çok şaşırdım. Silik çizgi var umarım sadece ben görmüyorumdur 🤪 ertesi günü yani regli günümde bugün regli oldum ama normal bir regli değil ilk kez istifra ede ede. Eşim korktu hatta yüzüm sapsarı kesildi. Şuan istifra durdu ama inanılmaz başım dönüyor. Şark görevinde olduğumuzdan Hakkâri Yüksekova da yaşıyoruz hastaneye de gidemiyorum şuan çünkü aşırı covid vakası var burada hastanede. Ben regli olduğumu bile anlamayan şanslılardandım hiç ağrım olmazdı biraz sızım olurdu anlardım regli olacağımı olduğum gibi ne sızı ne birşey kalırdı. İlkkez böyle oluyorum. Aranızda regli olup benim gibi sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? 🙆🏽‍♀️👼🏼

Eklentiler

• IMG_20200824_213912.webp
    IMG_20200824_213912.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 458
Yerleşme kanaması olabilir mi canım?
Hiç bilmiyorum canım yerleşme kanaması nasıl oluyor ama ne az diyebilirim kanamayı ne çok. İlk tam bir kan kırmızısı geldi şuan neredeyse yok gibi peçete ile silince gelip geçiyor. Başım inanılmaz ağrıyor resmen migrenim tuttu ve dönüyor ilk kez böyle oldu. Ve o çıkan gebelik testi kafamı karıştırdı aşırı derecede. 🤷🏿‍♀️

Hiç bilmiyorum canım yerleşme kanaması nasıl oluyor ama ne az diyebilirim kanamayı ne çok. İlk tam bir kan kırmızısı geldi şuan neredeyse yok gibi peçete ile silince gelip geçiyor. Başım inanılmaz ağrıyor resmen migrenim tuttu ve dönüyor ilk kez böyle oldu. Ve o çıkan gebelik testi kafamı karıştırdı aşırı derecede. 🤷🏿‍♀️
Bildiğim kadarıyla döllenme olup Rahime tutununca bazı kadınlarda yerleşme kanaması olur ve adetten daha kısa sürer yine de bi araştır canım yanlış bilgi vermeyeyim inşallah vardır bebiş:)

Bildiğim kadarıyla döllenme olup Rahime tutununca bazı kadınlarda yerleşme kanaması olur ve adetten daha kısa sürer yine de bi araştır canım yanlış bilgi vermeyeyim inşallah vardır bebiş:)
Yaa inşallah öyledir🤍🙏🏼 çektiğim acı çok tatlı gelir öyleyse :) bende araştırdığım kadarıyla geç döllenme ise üstüne regli gorulebilirmis sanırım insallahta öyledir🙏🏼 çok amin ☺️🌺

Yaa inşallah öyledir🤍🙏🏼 çektiğim acı çok tatlı gelir öyleyse :) bende araştırdığım kadarıyla geç döllenme ise üstüne regli gorulebilirmis sanırım insallahta öyledir🙏🏼 çok amin ☺🌺
Amin amin inşallah Rabbim gönlünüzü ferahlatıp sevindirsin seni beni isteyen herkesi ♥️☺️

Bende hamileyim 5 gun once ogrendim ıkı gundur lekelenmem vardı ama adete cevirrmeden bitti. Insallah senin kide öyle bişedir şimdi den gozun aydın :)

Ust gormecnm o bnde yasadim aynisini

Bu test bana pozitif gibi gelmedi fazla kurumuş. Testi yenilersen koyulaşma olur çok net çıkar zaten varsa canım inşallah güzel haber

Bende hamileyim 5 gun once ogrendim ıkı gundur lekelenmem vardı ama adete cevirrmeden bitti. Insallah senin kide öyle bişedir şimdi den gozun aydın :)
Yaaa ne güzel Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin canım 🙏🏼🌺 inşallah öyledir yerleşme kanaması nasıl onu da bilmedigimden anlayamadım hayırlısı artık 🙆🏽‍♀️🤍

Yerlesme kanamasidir o zamn eger kanamaniz bitti ise tekrar test yapinbaklaim
Birkaç gün geçsin yine tekrarlayacagim testi canım şimdilik beklemedeyim :) inşallah hamileyimdir 🙏🏼👼🏼

Bu test bana pozitif gibi gelmedi fazla kurumuş. Testi yenilersen koyulaşma olur çok net çıkar zaten varsa canım inşallah güzel haber
Hiç bilmiyorum canım pozitif mi değil mi anlayamadım. Yok kurumamisti çıktığında çektim de kıl gibiydi bu 2. Çizgi kamerada belli olsun diye sadece efekt ile koyulastirip netlestirdim o şekilde belirginleşti. Geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum birkaç gün geçsin testi tekrarlayacagim inşallah 🙏🏼

Back
X