Normal Testte pozitif, erken gebelik testinde negatif..

tubacannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
27
7
1
30
Herkese merhaba. Reglime 5 gün var normal gebelik testi yaptım 5 dk sonra çift çizgi oldu ama daha sonra predictor erken gebelik testi ile yaptım tek net çizgiydi daha çift çizgiye felan dönüşmedi. Hamilelik belirtisi nasıl olur bilmiyorum ama öyle bişey de ne mide bulantısı baş dönmesi göğüs ağrısı vs. Hangi teste güvenmem gerek ya erken gebelik testinin hata payı yüksek mi ( bu arada korunmasız ilişkiden 10 günü geçti 20 gün felan olmuştur)

Eklentiler

• 20220811_144934.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 2.142
  • 20220811_135955.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 2.134
Erken gebelik testlerine fazla güven olmuyor malesef kaç kişinin de pozitif olup kanda negatifi gördüler kaset test herzaman daha güvenilir ama ben senin yerinde olsam bidaha kaset test alıp tekrarlarım eğer oda pozitifse kan veririm bende bugün test alıp yapıcam inşallah olumlu olur ikimizinde bide ilk idrarla mı yaptın herhangi bir saatte mi

İlk önce kaset testi saat 2 gibi yaptım yani ilk idrar değildi daha sonra erken gebelik testi yaptım elimde Şu an kaset test bi tane daha var ama yarını mı beklesem bilmiyorum normalde pozitif çıkması için illa adetin gecikmesi gerekmez sanırım inşaallah olumlu olur ikimizinde

Bende bekleyemıyorum 3 gün çok fazla belirti yaşadığım için yapıcam iki aydır korunmayı bıraktık bu ay belirti olunca yapayım istiyorum

Benım negatif adete 3 gün kala

Eklentiler

• AF5AD203-EA9A-4A2E-80C1-82EACA4E4F13.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 2.012
Merhaba sizce gebelik var mı test mı bozuk

Eklentiler

• IMG_20220811_182432.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 1.737
Bana da aynısı olmuştu
Aynı idrarla hem kaset test hem erken gebelik testi yapmıştım
Kaset test çok net pozitif, erken gebelik testi ise bariz bir şekilde negatif çıkmıştı
Bir önceki gün aynı erken gebelik testi de pozitif vermişti
Kanda gebelik kesinleşti sonra

Hadi ya çok istiyorum hayırlısı ile nasip olsun sizde herhangi bi belirti var mıydı bende hiç bişey yokta

Hadi ya çok istiyorum hayırlısı ile nasip olsun sizde herhangi bi belirti var mıydı bende hiç bişey yokta
Merhaba belirtiler 6. Haftadan önce olmaz belirti aramayın kaset testin beta algilamasi daha hassas belki marka olarak oyuzden belli bir betanin uzerine cikmissa pozitifi erken tarihte olsa gösterebilir elinizdeki testi yapin beta arttiginda sabah aksam farketmiyor test için ben aksam yapmistim kaset testi yine pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…