O zaman yapayım tekrar halbuki erken gebelik testini çok daha pahalıya almıştım güvenilir diyeMerhaba belirtiler 6. Haftadan önce olmaz belirti aramayın kaset testin beta algilamasi daha hassas belki marka olarak oyuzden belli bir betanin uzerine cikmissa pozitifi erken tarihte olsa gösterebilir elinizdeki testi yapin beta arttiginda sabah aksam farketmiyor test için ben aksam yapmistim kaset testi yine pozitifti
Evet istediginiz gibi sonuclanir umarimO zaman yapayım tekrar halbuki erken gebelik testini çok daha pahalıya almıştım güvenilir diye
İnşaallah hayırlısı ileEvet istediginiz gibi sonuclanir umarimpozitifse de dedigim gibi belirti aramayin 6. Haftadan sonra birden hayatiniza giriş yapıyorlar zaten
Bence bugün yapsanız yine sonuç çıkar bariz çizgi var. Yarın da hemen kan verin çok merak ettim inşallah pozitiftirSizce bugün mü yarını bekleyim mi
Çok hoşsunuzBence bugün yapsanız yine sonuç çıkar bariz çizgi var. Yarın da hemen kan verin çok merak ettim inşallah pozitiftir
Benimki tüp bebektiHadi ya çok istiyorum hayırlısı ile nasip olsun sizde herhangi bi belirti var mıydı bende hiç bişey yokta
Bence bugün yapsanız yine sonuç çıkar bariz çizgi var. Yarın da hemen kan verin çok merak ettim inşallah pozitiftir
Çok net pozitif ya kaset olan.
Anladım hayırlısı olsun bakalım bekleyeyim az daha, test yaptım şimdi bariz tek çizgi oldu sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah bebeğiniziBenimki tüp bebekti
Gün içinde nadiren oturur veya uzanirim gebelik öncesi de öyleydi
Uzanmaya alışkın olmadığım için hareketsizlikten dolayı gaz sancısı çekmiştim çok
Onun dışında hep adet belirtileri yaşadım
Hatta adetten 2-3 gün once de lekelenmem olmuştu
Tutmadı adet oluyorum diye ağlamıştım
Anladım hayırlısı olsun bakalım bekleyeyim az daha, test yaptım şimdi bariz tek çizgi oldu sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah bebeğinizi
Çok net pozitif ya kaset olan.
Benimki
Evet sanırım hatalı az daha bekleyeyim bakalımHatalı pozitif çok nadir olur diye duymuştum şanssızlık olmuş5 gün önce çok erken aslında ben ilk attığın pozitif görüntüyü 3 gün gecikmede aldım. Çok zor biliyorum ama 1 hafta daha beklesen daha iyi olacak
Evet tek çizgi çok net şekildeTek mi oldu?
Kuruma çizgisi olabilir ya da idrar çok damlatılmış olabilir ama yine de çizginin orada olması biraz tuhaf. Belki de pozitiftirŞurada bir çizgi var gibi sanki
Ya bu testler neden böyle anlamıyorum eskiden daha kaliteliydi sanki şimdi ya sahte pozitif ya olsada negatif ya böyle anlamış değilim testinde var desem ümitlenicen yok desem üzülcen tekrarla bence çok mu idrar damlattın acabaSanki T harfinin altında çizgi var adetim 17-18 gün geçti erken gebelik testinde çok silik çıktı kanda 1.20 çıktı geçen hafta hâlâ adet olmadım arada mide bulantısı kasık ağrısı birde çok gaz var bilmiyorum
O kadar çok damlatmadım ama fazla gelmiş sanırımYa bu testler neden böyle anlamıyorum eskiden daha kaliteliydi sanki şimdi ya sahte pozitif ya olsada negatif ya böyle anlamış değilim testinde var desem ümitlenicen yok desem üzülcen tekrarla bence çok mu idrar damlattın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?