Normal Testte pozitif, erken gebelik testinde negatif..

O zaman yapayım tekrar halbuki erken gebelik testini çok daha pahalıya almıştım güvenilir diye

Hadi ya çok istiyorum hayırlısı ile nasip olsun sizde herhangi bi belirti var mıydı bende hiç bişey yokta
Benimki tüp bebekti
Gün içinde nadiren oturur veya uzanirim gebelik öncesi de öyleydi
Uzanmaya alışkın olmadığım için hareketsizlikten dolayı gaz sancısı çekmiştim çok
Onun dışında hep adet belirtileri yaşadım
Hatta adetten 2-3 gün once de lekelenmem olmuştu
Tutmadı adet oluyorum diye ağlamıştım

Çok net pozitif ya kaset olan.

Hatalı pozitif çok nadir olur diye duymuştum şanssızlık olmuş 5 gün önce çok erken aslında ben ilk attığın pozitif görüntüyü 3 gün gecikmede aldım. Çok zor biliyorum ama 1 hafta daha beklesen daha iyi olacak

Çok net pozitif ya kaset olan.

Anladım hayırlısı olsun bakalım bekleyeyim az daha, test yaptım şimdi bariz tek çizgi oldu sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah bebeğinizi

Şurada bir çizgi var gibi sanki

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-11-20-21-14-166_com.whatsapp.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 658
Sanki T harfinin altında çizgi var adetim 17-18 gün geçti erken gebelik testinde çok silik çıktı kanda 1.20 çıktı geçen hafta hâlâ adet olmadım arada mide bulantısı kasık ağrısı birde çok gaz var bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20220811_202931.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 543
Ya bu testler neden böyle anlamıyorum eskiden daha kaliteliydi sanki şimdi ya sahte pozitif ya olsada negatif ya böyle anlamış değilim testinde var desem ümitlenicen yok desem üzülcen tekrarla bence çok mu idrar damlattın acaba

O kadar çok damlatmadım ama fazla gelmiş sanırım kuruma çizgisi mı acaba dedim şu damlattım hâlâ orda çizgi kafam karışıyor hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…