Tüp Bebek Merkezleri normal yolla gebe kalanlar burda buluşalım

serpilyurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
227
1
96
36
Sivas
eşinde normal yolla hiç canlı sperm gelmediği halde
normal yoldan gebe kalan arkadaşlar varsa burda anlatıp birbirimizi rahatlatalım hadi bekliyorum lütfen

canım konu olarak çok güzel bir seçim çok isterdim burda buna örnek ben varım diye herkese umut olmayı isterdim ama malesef bende senin gibiyim inşallah konunabol bol umutlu haberler gelir

inşallah canım çok sağol ama biliyorum böyle olupta hamile kalan birileri var hiç kimse olmasada ben çok ümitliyim normal yoldan olacağına dair hiç yoksa eğer ben ilk olacağım

bizim sorunumuz eşimde normal yolla canlı yada cansız hiç sperm gelmemesi evet bir tüp bebek denemesi geçirdik ama olumsuz sonuçlandı

canım be hatırladıkca umudumu kaybetmiyorum ben çok duydum etrafımdan hiç bişey olmadıgı halde cocuk sahıbı olanları sende umudunu yitirme doktorların olmaz dediği 14 yıllık evli bi çiftin 3 cocugu olmus umudunu kaybetme yaniyerimseniben

canım be hatırladıkca umudumu kaybetmiyorum ben çok duydum etrafımdan hiç bişey olmadıgı halde cocuk sahıbı olanları sende umudunu yitirme doktorların olmaz dediği 14 yıllık evli bi çiftin 3 cocugu olmus umudunu kaybetme yaniyerimseniben

inşallah biliyorum ikinci denemeye kalmadan olacak

serpil cim sorunum seninkiyle aynı değil ama banada doktorlar normal yolla hamile kalamazsın diyorlardı yani rabbim okadar büyükki ben bu ay tedaviye başlayacaktım adet olmayı bekliyordum doktora gitmek için merkez hakkında tam karar verememişken birde baktım günüm geçti eeeee bir kaç gün daha geçti dayanamadım test yaptım hamileyim rabbim ol deyince oluyor kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor içini ferah tut umudunu kesme bol bol hayırlısı için dua et ve sana tavsiyem kılmıyor isen namazını kıl inan içten ve inanarak edilen her dua bir gün kabul oluyor vakti zamanı gelince inşallah rabbim herkesin hayırlısıyla kucağını doldurur

çok sağol yazdığın için, ümidimi hiç kesmiyorum ve sizde bana bunları yazarak benim boşa ümitle beklemediğimi kanıtlıyorsunuz inşallah allah hamileliğini tamamına erdirir kucağına alırsın bebeğini

Back
X