Normalde bana soğuk ve mesafeli duruyordu bu aralar canımlı konuşmalar beyaz kalp göndermeler falan benmi yanlış anlıyorum bana mı öyle geliyor ?

Sema13555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
13
-4
1
30
Arkadaşça beyaz kalp atıp erkek normalde mesafeli durduğu kızla bir anda canımlı konuşmaya başlıyorsa ve aynı zamanda kızı gıcık edip şakalaşıyorsa yürüyor anlamınamı gelir yoksa arkadaşça mı yapar

Arkadaşça beyaz kalp atıp erkek normalde mesafeli durduğu kızla bir anda canımlı konuşmaya başlıyorsa ve aynı zamanda kızı gıcık edip şakalaşıyorsa yürüyor anlamınamı gelir yoksa arkadaşça mı yapar
Beyaz kalbin manası arkadaşlıksa eğer, gıcık edip şakalaşmak da arkadaşlığa dahil..
Yürüyor anlamına gelmiyor ama sanki yürümesini istiyormuşsun ve bize de zorla yürüyor dedirtecek gibi bi halin var 😂

Tahminlerim
1.Bence koşuyor olabilir olmayadabilir
2.Beyaz kalp evlilik ama kırmızı olsa daha iyimiş tüh
3.Konu başlığına göre size herşey bir acayip görünüyor olabilir

Ben kırmızı kalp görene kadar yürüdüğüne ikna olmam ♥️

İş arkadaşı falan mı ? Etrafında ki kız sayısı bitmiştir sizinle yakınlaşmaya çalışıyor.

Back
X