Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende anlamadım herhalde yanlış anlamayayım diyeBeyaz kalp ne ola ki?![]()
Boşta kalmış takılıyor bence. Hoşlanıyorsa adam gibi söylesin boşver, öyle anlam çıkarmakla mı uğraşacaksın.Valla bende anlamadım herhalde yanlış anlamayayım diye
DeğilBu geçen konuda bahsettiğin baban yaşındaki adam mı?
Ne anlama geliyor beyaz kalpBeyaz kalp detayı önemli tabii.
Beyaz kalbin manası arkadaşlıksa eğer, gıcık edip şakalaşmak da arkadaşlığa dahil..Arkadaşça beyaz kalp atıp erkek normalde mesafeli durduğu kızla bir anda canımlı konuşmaya başlıyorsa ve aynı zamanda kızı gıcık edip şakalaşıyorsa yürüyor anlamınamı gelir yoksa arkadaşça mı yapar
Garim ol !!Ne anlama geliyor beyaz kalp
Ben kırmızı kalp görene kadar yürüdüğüne ikna olmamArkadaşça beyaz kalp atıp erkek normalde mesafeli durduğu kızla bir anda canımlı konuşmaya başlıyorsa ve aynı zamanda kızı gıcık edip şakalaşıyorsa yürüyor anlamınamı gelir yoksa arkadaşça mı yapar
İş arkadaşı falan mı ? Etrafında ki kız sayısı bitmiştir sizinle yakınlaşmaya çalışıyor.Arkadaşça beyaz kalp atıp erkek normalde mesafeli durduğu kızla bir anda canımlı konuşmaya başlıyorsa ve aynı zamanda kızı gıcık edip şakalaşıyorsa yürüyor anlamınamı gelir yoksa arkadaşça mı yapar
Ay yapmayın ya, inanıyorKalp Beyaz,gelinlik de beyaz..
Himsss
Yoksa,yoksa..