İyi de tuttugu kadin da evi temizlemiyor, cocuklara bakmiyor, kadinin yaninda tatil yapiyormus gibi bir hayat suruyor, baska kadin bulamaz orasi tatil beldesi diyip sacmasapan millete parasini yedirmek hak mi?
Bakin, tasima sirketleri var sizin adiniza gelip esyalari kolileme de yapiyorlar ben bunu yapan firma biliyorum, biraz arastirmaya bakar.
Hanimefendinin bel fitigi oldugu icin kendisi yapamiyor, ben bir akrabam varsa onu cagirir emeginin karsiligini verir ve destek isterim, akrabam mi yok? Acarim facebook sayfasini yasadigim yerin adini yazip "is ilanlari" diye aratir, orada istedigim elemani yazarim bu sayfalarda is arayan cok fazla insan var. Bir universite ogrencisi icin gelip bir gunde esya kolilemek ve 1000 tl almak gokten inen nimet gibi bir sey ya.
Yani her yolu denerim, her yolu ama. Yine de bu sekilde emegimi, parami millete sacmasapan yedirmem. Bu haksizliga gelemem.