normalmi sezeryanmı ?hadi şubat anneleri nasıl doğum yapcaz yazın bakalım

maşşallah kocaman olmuş yaaaa

doğum için hepimizin bir isteği var ama bakalım kim nasıl yapacak o an belli olur nasıl olacağı. zaten önemli olan onlar sağlıklı olsunlarda

aynı olayda bende şunda ilki sezeryanla olduğu için ikinciside sezeryanla olmak zorunda genç bir anneyim 2000yılında kızım sezeryanla dünyay geldi...şuanda abla kardeş gibi duruyoruz..

artı doktoruma sordum benim yapım gereği iç karnım büyük sanırım ilkindede hamileliğim belli olmuyordu bundada 750gr falan şuan gerçi ultrosonda 1hafta küçük çıktığını söylemişti normal dedi
birde ilk doğumunuzda kaç kilo idi bebek dedi bende 2,800 buda okadar olur dedi yapı meselesi dedi şuan kızınızda problem varmı dedi ben de dedim hayır hatta maşallah okul birincisi yapı meselesiymiş ama kimse 7.aya girdiğime inanmıyor...İlk hamileliğimdede belli olmadı bundada ...

güzel sağlıcakla dünyaya gelirler umarım ilk hamileliğimde doktorum demişti adetinizden 10gün sonra bebek ana rahmine düşmüş galiba bundada öyle ve 1hafta geri gözküyor ultrosonda ama herşey normal ve güzel daima böyle gider cümlemizin sevinç ve neşeyle sırasıyla anne olduklarını yazan mesajları okuruz

sizde şekercim Kaç HaftaliK Olduğunu Belirten O Imzadan Hazirlayip ATARSANIZ Kaç Haftalik Olduğunu Hepimiz Takip Ederiz..

canım yaa benim bebeişde kafa gelişimine göre 1 hafta önde gidiyor ve 1200 gram bende böle giderse 4 kilo olur nasıl doğuracam diyorum.ee babası gibi iri olacak kerata.

canım yaa benim bebeişde kafa gelişimine göre 1 hafta önde gidiyor ve 1200 gram bende böle giderse 4 kilo olur nasıl doğuracam diyorum.ee babası gibi iri olacak kerata.

desene bizim ufaklıklar azıcık dobiş olacaklar:)) aynı haftadayız seninle canım:))benim doktorum bu gelişimiyle giderse normal doğum sakıncalı dedi..fisfisfis

benim kızda olması gerkenden iri biraz ama doktor doğumla ilgili hiç birşey söylemedi bakalım nasıl olacak bende normal istiyorum ama hayırlısı

maşşallah kocaman olmuş yaaaa

doğum için hepimizin bir isteği var ama bakalım kim nasıl yapacak o an belli olur nasıl olacağı. zaten önemli olan onlar sağlıklı olsunlarda

sağol canım:))

Allah hayırlısını versin valla. herşey 36-37. haftalarımızda netleşecek artık. ayy kızlar yaklaşıyorrrrrrr az kaldı..........:teytey::dance:

aramıza hoşgeldina.s.

seninkide tombiş bir bebek olacak herhalde. doktor normal doğumu önermiyor iri bebeklerde allah korusun omuz takılması vs. olabiliyormuş. o yüzden hayırlısı ne ise olsun. sonuçta bir şekilde çıkacaklar oradan a.s

kızlar iri bebklrde normal doğu bayağı zor olur bence.3 kiloluk bebeği doğurmak bile ilk için zor.ama rabbim yolunu veriyor bizide annelerimiz normal doğurmuş.rabbim zor olsa vermezdi değilmi kullarına ben eminim bebişlerimiz bizi üzmeyecek yormayacak.hem yorsa zor olsa nolur sonuçta bize bebek bahşedilmiş herkes kolay hamile kalamıyor ki ben 2.5 yıl bekledim.değer bence.sonunakadar normal doğumda kararlıyım.son anda bi problem çıkmazsa normal kızlar.herşeyin normali makbuldur...

selam şubat anneleri bende şubat annesi olcam 1 şubat yada ocak ayının sonu bakalım hayırlısı sizin bebeklerin cinsiyetini öyrendinizmi bana doktor 19 haftalıkken kız dedi sonra başka doktor erkekte olabilir kızda geçen kız tekrar doktora gittim kız dedi sizdede böyle oldumu ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

benim ilk dogumum sezeryanle oldu daha dogrusu 18 saat beklettiler bebek normal gelecek diye sonrada ameliyatla aldilar keske bastan öyle yapsaydilar okadar sanciyi bosuna cektim.sezeryan olmaktan cok korkuyorum ikinci dogumumun normal olmasi icin dua ediyorum cünkü normal dogum her acidan iyi.bebek icinde anne icinde.hani en azindan ayaga kalkabiliyosun hemen.basinizdan gecmedigi icin bilemezsinizki normal dogum iyi mi kötü mü diye?bence herseyin normali iyidir. herkes herseyi konusuyo her insanin aci hissetme duygusu farklidir.bakarsiniz cok kolay dogmus bebisiniz. allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

imzayı nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum ama ben. yardımcı olursanız,eklerim

YA BİR LİNK VAR ORDAN HAZIRLANIYOR BENDE BURDA ÖĞRENDİM ORAYA RENK SEÇİMİNDE BULUNUYORSUNUZ BİRDE MUHTEMEL DOĞUM YAPACAĞINIZ TARİHİ İŞARETLEYİNCE OLUYOR İŞTE BAKALIM BU SİTEDE BİRYERLERDE VARDI.. HATTA BİR ARKADAŞIMIZ SİZİN İÇİN TARİHLERİ VERDİĞİNİZDE HAZIRLAYIP LİNKİ KOPYALAYIP BURAYA YAPIŞTIRABİLİR DE SİZDE KOPYALAYIP İMZANIZA YAPIŞTIRIRSINIZ..

bu linkten hazırlayabilirsiniz olmassa söyleyin kız erkek ve muhtemel doğum tarihinizi bende elimden geldiğince hazırlayım linki buraya kopyalanıp sizde alıp yapıştırın.

due-date calculator
yazan yere muhtemel doğum tarihizi işaretleyip renkide işarteleyince oluyor işte bukadar ben böyle yaptım valla elimden bukadar gelir sonra devam ediyip çıkan linki kopyalayıp imzanıza yapıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…