kızlar bende dünkü kontrolüme kadar normal istiyordum ancak benim bebiş biraz iri bebek olacakmış. şuan kemik ve kafa gelişimi 2 hafta önden gidiyor. kilosuda 1250:)) doktorum şuandan birşey söylemek zor ancak bebek bu gelişiminde giderse normal doğum olamayabilir dedi. bakalım nasip. allah hayırlısını versin...
Benim kızım 5 yaşında ve o sezeryanla dünyaya geldi.Hiç sancım olmadığı için sezeryana mecbur kaldım.Bende herkes gibi normal doğum düşünüyordum ama kısmet olmadı.Şimdi ise mecburen sezeryan yapacağım.Aslın normal doğum yapabilirmişim ama korkuyorum.Bakalım kısmet.Zaman neleri gösterir bilinmez.
maşallah tombidik bi bebeğin olacak desene.benimde oğluşumun boyu ve kilosu hep 1 hafta önde gidiyor.şimdi bebeğin kaç haftalık,merak ettimde.
canım benim oğluş şuan 28 haftalık yarın 29. haftamıza giriyoruz:)) senin kaç haftalık
sizde şekercim Kaç HaftaliK Olduğunu Belirten O Imzadan Hazirlayip ATARSANIZ Kaç Haftalik Olduğunu Hepimiz Takip Ederiz..
kızlar bende dünkü kontrolüme kadar normal istiyordum ancak benim bebiş biraz iri bebek olacakmış. şuan kemik ve kafa gelişimi 2 hafta önden gidiyor. kilosuda 1250:)) doktorum şuandan birşey söylemek zor ancak bebek bu gelişiminde giderse normal doğum olamayabilir dedi. bakalım nasip. allah hayırlısını versin...
canım yaa benim bebeişde kafa gelişimine göre 1 hafta önde gidiyor ve 1200 gram bende böle giderse 4 kilo olur nasıl doğuracam diyorum.ee babası gibi iri olacak kerata.
maşşallah kocaman olmuş yaaaa
doğum için hepimizin bir isteği var ama bakalım kim nasıl yapacak o an belli olur nasıl olacağı. zaten önemli olan onlar sağlıklı olsunlarda
merhabalar arkadaşlar , bende aranıza yeni katıldım daha 2 günlüküm :) burda keşke daha önce katılsaydım aranıza ;
canlarım bende 31 haftalık hamileyim , bu gün kontrolüme gittim normal doğum düşünüyordum şimdiye kadar ama doktorum bebeğin normalden biraz daha iri bir bebek olduğunu ve ben doğurana kadar 4 kilo olur veya geçer diyor , normal doğum istiyordum ama sizin gibi bende korkuyordum sanki sezeryanda herşey olup bitecekmiş gibi geliyor bana ama sağlıklı ve önerilen normal , ama bu gün doktorum 1 ay sonra tekrar konuşalım ama sezeryan olabilir dedi bende hayırlısını istiyorum allahtan bakalım dediğiniz gibi ne olacak ne bekliyor hepimizi öpüyorum sizi
imzayı nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum ama ben. yardımcı olursanız,eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?