şekercim imzanızı hazırlamışsınız ohhh negüzel..
Canım ya daha yeni gördüm yazını. Kusura bakma, o yüzden geç cevap veriyorum. Bu imzaları oluşturma tekniği de gebelik takvimiyle aynı. Yani yapmak istediğin imzanın üstüne tıklıyorsun açılan pencereden komutları takip ederek yapıyorsun. Fakat senin de dediğin gibi artık imzada sadece 1 tane imaj - resim (image) kabul ediyorumuş. Ben imzamı oluşturduğumda böyle bir uygulama yoktu. O yüzden ya gebelik takvimini seçmek zorunda kalıyorsun ya da evlilik takvimini.:çok üzgünüm:
haklisin guzelim.ben almanyada yasiyorum ikinci hamileligim bu 36 haftalik hamileyim.ilk cocugumda 42 haftayi doldurdum ve sancisiz doguma gittim.iki gun suni sanci yedim doguma iki saat kala sirima igne yedim bebek gelmeyince suyumu patlattilar.sonrasinda sezeryan icin geldi doktorlar dusun avrupada en son caredir sezeryan .bende dedimki bebekte sorun yoksa istemiyorum dedim ve iki saat sonra geldi oglusum.anlayacaginiz avrupada canin cikana dek beklerler sonra sezeryan yapicaklarsa baska yollari yoksayaparlar.bende normal dogum bekliyorum ama mevlam ne kismet ederse bilmem.allah sag saglimm bebeklerimizi elimize almamizi nasip etsinNiye öyle canım ya... Çok enteresan :uhm: Devlet hastanesinde normal doğum olmaması bana çok garip geldi.
Elbette sen bilirsin ama ben normal doğum düşünüyorum. Bence sırf orada normal doğum yapmıyorlar diye normalden vazgeçme. Tabi sezaryan gerektiren bir durum yoksa. Her iki yöntemin de avantaj ve dezavantajları var ama avrupada anne adaylarına sezaryan dendiği zaman devlet peşlerini bırakmıyormuş dr.ların. Sezaryan nedeni gerekli bir durumsa o zaman izin veriyorlarmış.
Hayırlısı olsun ya, dr.un son olarak ne diyecek bakalım.fisfisfis
inşallah canım normal olur dualarım seninle.:1hug:
bugün gittim doktoruma oğlışum 3 kiloya yakın.pozisyonunuda almış.normal istiyorum ama doktorum sen ağrıya dayanıklı değilsin tanıdığım kadarıyla.iyi düşün diyor.sancıyı çekip çekipte doğuramazsan sonradan sezeryana alırsak ozaman ne önemi var diyorbide doğuramazsam ya vakumla çekerlerde bişii olursa oğluşuma.yaaa bilmiyom çatıma bakacak bakalım ayın 8inde.ama hala kararımı değiştirmedim doğum konusunda normal dağurabilirim diyorum ama bide 69 da hamiş kaldım 83 kiloyum şimdi.şişmanlığın etkisi olursa bilmem.napacamm(((
merak etme allah kimseye cekemiyeceyi kadar aci vermez canim .icini rahat tut .oana gelene kadar kimse bilemez nasil dogum yapacagini ve herkezin dogumu farkli oluyo bunuda unutma.canim cok kilo almamisin bak ben 55 hamile kadim 70 oldum 37 haftalik hamileyim.icinirahat tut .hayirlisini dile sag saglim kurtulur .mis kokulularimizi kucaklariz insallah
ben sezeryan ıle dogum yaptım ve cok memnun kaldım normal dogum saglıklı dıyorlar ama sunu unutmayın normal dogum bebek ıcın daha tehlıke unsuru ıcerıyor sezeryana gore...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?