normalmi sezeryanmı ?hadi şubat anneleri nasıl doğum yapcaz yazın bakalım

merhabalar benim uc yasinda bi oglum var onu normal dogumla dogurdum sizi bi konuda uyarmak istiyorum.epidural dogum denince akla direk agrisiz dogum geliyo ama cok yannis sadece rahim dort bes santim acilana dek bekleniyo yagun bi sanci cekiyosun bu arada sadece doguma son iki uc saat kala vuruluyo gerci bir nevi sancilarin en siddetli oldugunda vurulmasi faydali olsada yani agrisiz dogum diye bisey yok asla.simdi ben31 haftalik hamileyim ins kizimiz olucak doktorum hic birsey demedi nasil dogum yapacagim hakkinda ama inan ikinci dogumum olacagina rahmen cok korkuyorum .oan ogrenicez nasil dogum yapacagimi.allah sag saglim dogmasini ellerimze almamizi niyaz ederim radanadan:1hug:

bende şubat annesiyim normal doğum istiyodum ama sezeryanla oldu sonra ikinci bebeğimide mecburen sezeryanla aldılar ben memnun kaldım öyle yada böyle onlar dünyaya geliyolar mühim olan allah sağlıklı eli ayağı düzgün aklı bütün evlatlar versin. allah yardımcınız olsun

amin canım ya herkese eli ayağı düzgün evlatlar versin yaradan hayırlısıynı .bişekilde doğacaklar ya işte nasıl doğacaklar ilk çocukta merak ediyor insan .belki ondan normal istiyorum sancılar gelince nolur bilmiyorumm.

ben doğumu doktorumun çalıştığı devlet hastanesinde yapmayı düşünüyordum ama öğrendimki o hastanede normal ddoğum yapmıyorlarmış hep sezeryan yapıyorlarmış. eğer normal doğum dersem dr. la birlikte bir özel hastane ile anlaşmalıymışım((
ne yapmalıyım?? bilmiyorum

normal doğum istiyorum ama bebişim daha dönmemiş.çatı muayenesi olacam 20sinde bakalım çatımda darsa napacam sezeryanda istemiyorum.nolacakkkk???

cidelya nerelerdesin yoksa doğum yaptın mı?

haklisin guzelim.ben almanyada yasiyorum ikinci hamileligim bu 36 haftalik hamileyim.ilk cocugumda 42 haftayi doldurdum ve sancisiz doguma gittim.iki gun suni sanci yedim doguma iki saat kala sirima igne yedim bebek gelmeyince suyumu patlattilar.sonrasinda sezeryan icin geldi doktorlar dusun avrupada en son caredir sezeryan .bende dedimki bebekte sorun yoksa istemiyorum dedim ve iki saat sonra geldi oglusum.anlayacaginiz avrupada canin cikana dek beklerler sonra sezeryan yapicaklarsa baska yollari yoksayaparlar.bende normal dogum bekliyorum ama mevlam ne kismet ederse bilmem.allah sag saglimm bebeklerimizi elimize almamizi nasip etsin

bende normal doğum istiyorum kızlar. doktorumun bahsettiği özel hastanede sevk de geçmiyormuş baya masraflı olacak anlaşılan başka hangi hastane olabilir normal doğum için diye tekrar konuşacam.

bugün gittim doktoruma oğlışum 3 kiloya yakın.pozisyonunuda almış.normal istiyorum ama doktorum sen ağrıya dayanıklı değilsin tanıdığım kadarıyla.iyi düşün diyor.sancıyı çekip çekipte doğuramazsan sonradan sezeryana alırsak ozaman ne önemi var diyorbide doğuramazsam ya vakumla çekerlerde bişii olursa oğluşuma.yaaa bilmiyom çatıma bakacak bakalım ayın 8inde.ama hala kararımı değiştirmedim doğum konusunda normal dağurabilirim diyorum ama bide 69 da hamiş kaldım 83 kiloyum şimdi.şişmanlığın etkisi olursa bilmem.napacamm (((

merak etme allah kimseye cekemiyeceyi kadar aci vermez canim .icini rahat tut .oana gelene kadar kimse bilemez nasil dogum yapacagini ve herkezin dogumu farkli oluyo bunuda unutma.canim cok kilo almamisin bak ben 55 hamile kadim 70 oldum 37 haftalik hamileyim.icinirahat tut .hayirlisini dile sag saglim kurtulur .mis kokulularimizi kucaklariz insallah

amin canım inşallah rabbim bebişlleri sağlıklı versin de bize gerirsi kolayy

ben sezeryan ıle dogum yaptım ve cok memnun kaldım normal dogum saglıklı dıyorlar ama sunu unutmayın normal dogum bebek ıcın daha tehlıke unsuru ıcerıyor sezeryana gore...

ben sezeryan ıle dogum yaptım ve cok memnun kaldım normal dogum saglıklı dıyorlar ama sunu unutmayın normal dogum bebek ıcın daha tehlıke unsuru ıcerıyor sezeryana gore...

yani bebek için ne iyiyse onu yapacaz .olacak oldumu sezeryandada bebeğe zarar olur.rabbim üzmez kullarını.

ben avaz avaz normal doğum derken doktorum çatın dar dedi.sıkıntılı olur riske atma diyor.bende sanırım 15inde sezeryana gidecem .yaw kızlar ne zor yaw karar vermek.bebeği riske atmamak falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…