• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nova Art tüp bebek merkezi deneyimleri olanlar

Bende yumurtlama oluyormuydu bilmiyorum hiç takip etmedim ama kendiliğinden hiç gebelik olmadı. Amh yüksek ama bu yumurta sayısı fazla olduğu için tüp bebekte çok embriyo oluşuyor
Amh ım 1,69 yaş 35 Nova arttan ikizi olan tanıdıkta 38-39 falan olmalı ilk gebelikte sağlıklı doğum yaptı ikiz olduğu için sezeryan oldu. Kaç aylık hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende genelde 2-4 yumurta oluyor.

Siz Novaartta tedavi mi gördünüz memnun kalmadınız ?
Ben değil ama bikaç arkadaş ve bi takip ettiğim kadın aynı sorunları yaşadı orada hepsi merkezi değiştikten sonra bebeklerine kavuştular şükür. Ama dediğim gibi Laboratuvar ortamı ve kişiye özel tedaviler en kritik nokta.

Siz yurt dışından geleceğinizi söylüyor musunuz çünkü 350 bin falan değil size çok uçuk fiyat söylemişler. Centriumdan Acıbadem’e giden kişi Deniz bey mi? Centriumdan Emre hocayı kendi doktorum önerdi özellikle karından toplama işlemi için kongrede benimde durumumu anlatmış Emre hocaya ama ora hakkında da okuduğum yorumların yarısı iyi yarısı kötü hakkımızda hayırlısını diliyorum
Canım tabi ki mecburen zaten işlemler de çıkıyor yurt dışından geldiğim izin ayarlamaları felan derken hiç bahanelere girmiyorum çünkü zamanlama önemli calışıyoruz sonuçta bide biz orda ikamet etmediğimiz için raporlu felan da yapamıyoruz yararlanamıyoruz malesef ..herşeyin hayırlısı☘️

Back
X