Nova art tüp bebek merkezi hk

Ankara’da noba art tüp bebek merkezinde yakın zamanda tüp bebek yaptıran varmı deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Ben yarın yumurta toplama işlemiyle birlikte süreci ciddi olarak başlatıyor olacağım. Çok hızlı ve pratikler Mehmet Hoca güvenilir ve çok tecrübeli.

2 kez orda tedavi oldum arkadaslar
Asla tavsiye etmiyorum
TEdaaviniz hakkında asla acıklamalarda bulunmazlar sürekli siz sorcaksınız bilgiye ulasmak icin
cok yogun bir klinik oldugu icin hastalarini da tanımıyolar 7 folikul toplandi 3.gun elimze 1 embriyo bile kalmadi baska merkezde 2 kez opu oldum embriyolarim 5.gune gitti ve suan pozitifim
Bu forumda kac kez gordum opudan sonra elinde embriyo kalmayan cok iyi arastirin paranıza yazık olur

Tabii ki tecrübelerinizi yazabilirsiniz, sonuçta herkesin yaşadığı süreç farklı. Ben de şu anda orada tedaviye başlamadım ama biraz da bunun nasip işi olduğunu düşünüyorum. Çünkü örneğin bir ay yumurta toplandığında hiç embriyo kalmayabilir, başka bir ay ise yumurta kalitesi daha farklı olduğu için daha fazla ve kaliteli embriyo elde edilebilir. Her ay aynı kalitede yumurta oluşmayabiliyor.

Ayrıca bu merkezden tedavi olup evlat sahibi olan çok fazla kişi de var. Onlarla sizin ya da benim aramdaki farkın ne olduğunu dışarıdan bakarak kesin olarak açıklayamayız. Aynı merkezde bir kişinin sonucu olumsuz olurken başka bir kişinin çok güzel sonuç alması mümkün.

O yüzden tek bir kişinin “hiç embriyom kalmadı, çok yoğunlar, tavsiye etmiyorum” şeklindeki deneyiminden yola çıkarak merkezin tamamı hakkında kesin bir sonuca varmak bana çok doğru gelmiyor. Elbette yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşması önemli ve dikkate alınmalı ama bunun kişisel bir sonuç olabileceğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ben en azından şu aşamada biraz böyle düşünüyorum.

Şuan hangi merkezde pozitif aldınız acaba

Şuan hangi merkezde pozitif aldınız acaba
Centrum tüp bebek merkezi emre hocada amh dusuk.oldugu icin 1 veya 2 embriyom olusuyordu havuz yontemi ile 2 defa opu oldum bu ikinci transferim ilki taze transferdi kimyasal oldu 2.dondurulmus transferim tuttu cok sukur kese muaynesi icin gun bekliyorum
Bu merkeze basladigimda herseyi daha iyi anladim diger merkez beni aylarca oayaladı maalesef

Ben zaten “bu merkezde kimse sonuç alamıyor” gibi bir şey söylemedim. Kendi yaşadığım olumsuz deneyimi anlattım ve neden tavsiye etmediğimi söyledim. Bir merkezin çok sayıda başarılı hastasının olması, başka bir hastanın orada kötü bir deneyim yaşamadığı anlamına gelmiyor.
Aynı şekilde sizin orada henüz tedaviye başlamamış olmanız da benim yaşadıklarımı değiştirmiyor. Ben kimsenin kararını etkilemeye çalışmıyorum; sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum. Okuyan kişi de bunu diğer deneyimlerle birlikte değerlendirip kendi kararını verir. Soruda bu degil miydi zaten deneyimi olan olduysa fikir istendi

Insallah sonucunuz cokk iyi gider siz de burda paylasim yapip bilgilendirirsiniz

ben pozitif sonuc almaktan bahsetmiyorum bu arada tup bebek sans isi gercekten
Bakin doktorlarin yaklasimindan bahsediyorum hic bir aciklama yapmıyolar buz gibiler siz sorcaksiniz da cevaplicaklar ben en son hungur hungur aglayip ciktim 7 folikulden hic embriyo olusmamasi kusura bakmayin laboratuvar kalitesini zaten gosteriyor neden o zaman bu merkezde embriyolarim 5.gune gitti

Orda fiyatlar nasıl pekş

Orda fiyatlar nasıl pekş
Genel paket 150 bindi haziran öncesi..
svgkg hanımla aynı tarihlerde novaart da tedavi gördük. İkimizde orada çok kötü deneyimlerimiz oldu. Yine böyle konuşma ile Buradan kendisiyle tanıştım.
Benim E2 2500, amh 1,7
ala ala 3 yumurta aldılar 1 embriyo oldu 3. Gün 6 hücreli dendi. Negatif olunca evrakları istedim. Açtığımda 5 h gördüm 5 hücreli.
Kendimi kısır olduğuma inandırdım. 2-3 ay bu amh ve süper kadın hormonları ile kısır etiketi taktım.
Benim arkadaşımda benimle aynı tarihte Centrumda tedavi oldu 10 gün sonra doğumu olacak.
Svgkg Nisanda başladı bende mayısta başladım. Aynı şekilde benimde 5. Gün aa kalite embriyolarım oldu. Ben size bakınca geçen sene ki kendimi gördüm. Tedavinin tam ortasındasınız sona varmadan orayı övüyorsunuz Allah utandırmasın inşallah. Evet her merkezden farklı sonuçlar alan insanlar var. Novaart da opudan çıkınca 2-3 kişi birlikte yatıyorsunuz Centrumda öyle değil kendi odanız oluyor eşiniz sizinle birlikte size refakat ediyor. Novaart da nazi kampı gibi erkeklerin arka alana geçmesi yasak. Giyinirken başınız dönse destek yok. Centrumda eşim çok yardımcı oldu. Opudan sonra çorba geliyor. Novaartın tek takdir edeceğim kısmı temizlik personeli tuvaletler temizdi.

Ya ben orayı övmüyorum ben sadece genel bir şey söyledim ve ben oraya başlamadım tedaviye ben sadece ön görüşmeye gittim önümüzdeki ay bir yere başlamak istiyorum yani hani burada bir açayım henüz bir tedaviye başlamadım

Ben üstte yorumu okuyunca aslında 2 başlık açmışsınız aynı kişiymişsiniz anlamadım. Övmek derken ben elmuf… isimli kişiye demem istedim tedavinin ortasında oymuş

`