- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
Teşekkür ederim 2. Denemem olacak ilki başka bir hastanedeydi. Bilmiyorum bayrama denk gelecek gibi görünüyor umarım açıktır bayramda.Hayırlı olsun.kaçıncı denemeydi?biraz zor olacak ama ikna etmeye çalışıyorum.hoca bayramda da çalışıyorlardı. Senin transfer bayramı gelecek?
Kaliteli olsun tek olsun iki olsun sayının cok da önemi yok cnm nasip kader kısmet isleri bu işler. Hadi insallahh olumlu sonuçlar alırsın Allah yardimcin olsun :)Slm cnm, bugün kanlı değildi akıntım, ondan dolayı gitmedim, yarın opu için gitcem :) az sayıdaki yumurtamdan beklenmedik güzel sonuçlar umut ediyorum, hayırlısı :)
Aleykum selam Canim midene dokunduysa ara doktoru cekinme benceSlm kızlar dün opu dan sonra çok fenaydim bi poşet ilaç vermişlerdi hoş hepsi gereklidir ona bişey diyemem ama ülser olduğum için dünden beri midem mahvoldu kaçtır gül hemşireyi arıyorum açmıyor hanımefendi antibiyotiklerı kullanmayacam diye doktoru arayacam ona da çekindim
Sağol canım aynen dediğin gibi yeni aradım sağolsun açtı doktor antibiyotiklerı bırak dedi rahatladım. Darısı size inşallah doktorlar çok iyi hepsinden Allah razı olsun memnun kalırsın inşallahAleykum selam Canim midene dokunduysa ara doktoru cekinme bence
Insallah canimm.. bu ikinci denemem olcak.. insaallah Rabbimin izniyle bu sefer olur.. doktorlarin methini cok duydum gercekten islerinde basarililar. Ilk denememde gitseydim keske dedim ama hersey nasip kismet yani olsaydi olurdu zaten..Sağol canım aynen dediğin gibi yeni aradım sağolsun açtı doktor antibiyotiklerı bırak dedi rahatladım. Darısı size inşallah doktorlar çok iyi hepsinden Allah razı olsun memnun kalırsın inşallah
Nasil geçti canim opu? Kac tane toplamışlar?Slm cnm, bugün kanlı değildi akıntım, ondan dolayı gitmedim, yarın opu için gitcem :) az sayıdaki yumurtamdan beklenmedik güzel sonuçlar umut ediyorum, hayırlısı :)
Nasil geçti canim opu? Kac tane toplamışlar?
Merhaba canım hayırlısıyla 3 Yumoş sana bebiş olur inşallah.Canım iyiydi, benimle girenlerin hep ağrısı vardı çıktıklarında ama benim hiç olmadı :) 3 tane toplanmış, az benim sayı olarak ama kısmet.
Gecmis olsun cnm inşallah güzel kaliteli dollenir o 3 tanesi de. Yarın haberi verirler ayy cok heyecanlı döllenme süreci:) benim de opu yarın bakalım biz kac yumurtlayacaz:)Canım iyiydi, benimle girenlerin hep ağrısı vardı çıktıklarında ama benim hiç olmadı :) 3 tane toplanmış, az benim sayı olarak ama kısmet.
Çok yumurta olmasi bisey ifade etmiyor canm.. onemli olan döllenme zamani gelişen embriyo.. 1 taneylede hamile kalanlar var.. hayirlisi Allah tan insaallah.. tez vakitte ``Anne``oluruz..Gecmis olsun cnm inşallah güzel kaliteli dollenir o 3 tanesi de. Yarın haberi verirler ayy cok heyecanlı döllenme süreci:) benim de opu yarın bakalım biz kac yumurtlayacaz:)
Aynen öyle sağlam olsun benim olsun :) amiinnnn inşallah hepimiz kavusuruz tez zamandaÇok yumurta olmasi bisey ifade etmiyor canm.. onemli olan döllenme zamani gelişen embriyo.. 1 taneylede hamile kalanlar var.. hayirlisi Allah tan insaallah.. tez vakitte ``Anne``oluruz..
Gecmis olsun cnm inşallah güzel kaliteli dollenir o 3 tanesi de. Yarın haberi verirler ayy cok heyecanlı döllenme süreci:) benim de opu yarın bakalım biz kac yumurtlayacaz:)
Çok yumurta olmasi bisey ifade etmiyor canm.. onemli olan döllenme zamani gelişen embriyo.. 1 taneylede hamile kalanlar var.. hayirlisi Allah tan insaallah.. tez vakitte ``Anne``oluruz..
İnşâallah inşaallah insaallahh canı gönüldenn.. Bugunde bizim randevumuz var öğlen bakalim nasil ilerlicez :)1 tane içine doğmuş gibi yazmışsın :) inşallah ben de o örneklerden biri olurum
Aminnnnn Inşaallahhhh....Aynen öyle sağlam olsun benim olsun :) amiinnnn inşallah hepimiz kavusuruz tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?