- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Şu an nerede tedavi görüyorsunuzBir de şöyle düşünün arkadaş süreci de olumsuz yaşamış sonucu da olumsuz almış. Anlayış gösterin. Ben de binbir umutla gittiğim nova arttan kafamda binlerce şüpheyle döndüm ve başlamaktan vazgeçtim. Hocaların bilgisine tecrübesine laf yok. Ama bizim ilk görüşmede hocanın yüzündeki ifade bile hadi işim var acele gidin der gibiydi. Yani müşteri nasıl olsa çok onlara dert değil sanki. Umarım bu yola çıkan herkes içine sindiği dr u bulur ve evladını kucağına alır.
Araştırma ve dinlenme aşamasındayım.Şu an nerede tedavi görüyorsunuz
Merhabalarkızlar merhaba, mayıs ayında 1.tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı Ahmet hocanın hastasıyım sonucum olumsuz olduğunu duyunca ankara dışına çıktım yeni geldim Ahmet hocayla daha görüşemedim olumsuz sonuçlardan sonra neler oluyor tedaviye tekrar başlanıyor mu, birtakım testler varmış niye olmadığını araştırıyorlar mı çünkü benim yumurta rezervim çok düşük 3 yumurta toplandı ve 1 tane kaliteli yumurta transfer edildi hani bunların araştırması yapılmazsa belki yolunda gitmeyen başka durumlar var benzer durumları yaşayanlar var mıdır neler yapıldı bilgi verir misiniz çok teşekkürler.
Estrofemi 8. haftada, Crinone jel.i 10.haftada bırak, folbiole 3 aya dek devam et demişti Mehmet Bey..Crinone jel ve ilaçlar kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor arkadaşlar...
Gerçekten garip bir durum bende böyle bir durum olmadı. Olumsuz sonuçlanınca arayıp olumsuz diye bildirdiler, ilaçları kesmemi ve randevu almamı söylediler. Sizin durumunuz neden bu şekilde ilerledi anlayamadım. Test günüm de pazara denk gelmişti arayıp pazartesi olacağını bildirmişlerdi.MerkeZi tarafından test gününden 1 gün önce aranıp hatırlatma yapan yerler olduğunu da duydum .dün benim test günümdü kimse aramadı .ben kendim arayıp sonucu söyledim ona rağmen ne dün ne bıgün birisi arayıp ilaçları kesin görüşmeye gelin demedi . Hastanın bu şekilde mi takibi yapılıyor bu ne kadar etik ,ben ilaçları kendi araştırmamla kestim
teşekkür ederim daha Mehmet hocayla görüşmedim aklıma takılmıştı hemşireler kullanmaya devam et demişlerdi ama ne kadar kullanacağımı söylememişlerdiEstrofemi 8. haftada, Crinone jel.i 10.haftada bırak, folbiole 3 aya dek devam et demişti Mehmet Bey..
Herkese göre değişebilir bunu unutmayalım..Mehmet Bey ultrasonla kontrol ettikten sonra söylemişti. örneğin 6.hafta kontrolünde, 8.hafta estrofemi bırakın; 8.hafta kontrolünde ise 10. hafta jeli bırakın gibi..biliyorsunuz, merkezde 9.haftaya dek doktor bakıyor, sonra isterseniz doktorla devam ediyorsunuz yada başka bir yerde genelde doğum paketi alarak sürece devam ediyorsunuz.teşekkür ederim daha Mehmet hocayla görüşmedim aklıma takılmıştı hemşireler kullanmaya devam et demişlerdi ama ne kadar kullanacağımı söylememişlerdi
Tabi ki mutlaka kişiye özeldir. Benim randevudan 1 gün önce jelim bitiyordu o yüzden sormak istedim ortalama ne kadar kullandırıyorlar diye. Tekrar teşekkür ederim. 9. Haftadan sonra da Mehmet hocada devam edeceğim kendimi güvende hissediyorum onda.Herkese göre değişebilir bunu unutmayalım..Mehmet Bey ultrasonla kontrol ettikten sonra söylemişti. örneğin 6.hafta kontrolünde, 8.hafta estrofemi bırakın; 8.hafta kontrolünde ise 10. hafta jeli bırakın gibi..biliyorsunuz, merkezde 9.haftaya dek doktor bakıyor, sonra isterseniz doktorla devam ediyorsunuz yada başka bir yerde genelde doğum paketi alarak sürece devam ediyorsunuz.
Östrojen hormonu..Kızlar bu estrofem ne işe yarıyor bilen var mı?
Çok teşekkür ederim. ayrımcılık yaptığım düşünülmesin, hep erkek olacak diye hissetmiştim, erkek de istiyordum. eşim kız daha çok istiyordu. dr kız deyince şaşırdım açıkçası..tabii en önemlisi sağlıklı, hayırlı evlat olması..yoksa kız çocuk gibi olmaz.OHHHH Hayırlı uğurlu olsun..Çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah.
Benim kasık ve karın ağrım oluyor arada, normal mi? sende de olmuşmuydu, hala oluyor mu
Hayırlı olsun size kaç embriyo konulmuştuHanımlar, 16.hafta cinsiyet öğrenme..
oğlan bekliyordum ama bir kız bebek annesi olma yolundayım.. darısı sizlerin başına, sağlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?