Anladım canım benim hiç birşey bebişlerimizden önemli değil tabikide ona göre tedbirimizi alalım biz takdirde Allahtan artık. Çalışıyorum ben daha canım bırakmayı düşünmüyorum ya çok şükür patronumunda bilgisi var izin konularını hiç sıkınktı yapmıyor inşallah pozitif sonucu alırsam hani Ahmet Hoca da ilk 3 ay dinlenmelisin bol bol falan gibi şeyler söylerse çıkıcam. Herhangi bir risk olmazsa inşallah 7. ayıma kadar falan düşünüyorum çalışmayı inşallah sıkılırım evde ben vakitte geçmez herşeyi kafama takarım o zaman burda işle uğraştığım için aklıma çok gelmez stres yapmam hiç değilse ben herşeyi takıyorum malesef kafama canım vazgeçemedim bu huyumdan ama artık yapmayacağım öyle stres falan.
Yani calis bence cunku ben hanimiyim diger tedavimde trasfer sonrasi evdeydim zaten ne zaman 12 günüm geçecek sonuç negatif mi pozitifmi insan strese giriyor ister istemez dediğin gibi çalışırsan kafan fazla kalmaz canım işin çok yogunmu özel sektördemi calisiyorsun
Valla bızım yenge bu kez 7. Ayına kadar yattı doktor normal hayatınıza donebılırsınız dıyomus 4 sene once ılk denemede o transferdrn gelınce ev ısı tutmus tutmadı onunkı gene rıske atma derım kuzum
B
En soguk depoda calısıyordum ılac paketlemede o yuzden bıraktım
Insallah canım allah razı olsun hepımızın tutar ınsallahYani canım bencede öyle yap hayirlisi olsun inşallah insallah ilk denemende tutar
Amın canım rabbım buyukDoğru söylüyorsun cabim kendimi çok yormamakta çalışacağım inşallah sağolsun evde eşimde yardımcı oluyor iş yerinde idare edecem artık tedbirimizi alalim dediğin gibi yinede Allahım yardım etsin bizlere
Karsılasırız belkı orda canım Hayırlısıyla baslarsın ınsallahCanim bana mi dedin ben daha tedaviye başlamadım insallah önümüzdeki ay basliycam
Canım Allah hayırlısını versin. İlaç ve tedavi toplam ücret ne oluyor acaba ?
Fazla oturma uzan o süreçte en azindan sonucunu alana kadarÖzel sektörde canım evet yoğun malesef grafik tasarımcı olarak çalışıyorum ajansta neyseki masa başı o yönden iyi ama otur otur beli ağrıyor boynu ağrıyor bu seferde insanın
Fazla oturma uzan o süreçte en azindan sonucunu alana kadar
Canım ızın al 2 hafta falan yatDoğru söylüyorsun canım öyle yapacam transferden sonra izin alacam zaten inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Kızlar ilk iğnelerimi yaptım rabbim devamınıza getirsin bi sorun olmadan inşllah yalnız başım döndü benim eşim yaptıktan sonra tansiyonum düştü galiba ac karninaydim o yüzden mi oldu acaba
Canım ızın al 2 hafta falan yat
Kendın yapmaya calıs canım daha kolay oluyo
Allah şafi ismiyle şifa versin canım aç karina yaptığın içindirKızlar ilk iğnelerimi yaptım rabbim devamınıza getirsin bi sorun olmadan inşllah yalnız başım döndü benim eşim yaptıktan sonra tansiyonum düştü galiba ac karninaydim o yüzden mi oldu acaba
Benımde elım cok tıtremıstı yapıyorum artık cok sukurYarın da kendim yapacam canım ilk başta cesaret edemedim biraz heyecan yaptım
Allah şafi ismiyle şifa versin canım aç karina yaptığın içindir
Benımde elım cok tıtremıstı yapıyorum artık cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?