- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.583
- 348
Transferden sonra doktor ne icin igne veriyor canmInsallah canım hayırlısıyla hep birlikte :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra doktor ne icin igne veriyor canmInsallah canım hayırlısıyla hep birlikte :)
Crinone jel e uzun süre devam ettim. Başka bir iğne yapıldı bana. Haftada bir yapılan bir iğneydi. İsmini hatırlayamadım. İstirahat et bol sıvı al dedi. Cok yoğun olduğu günlerde ayakta kalmamaya çalıştım.Size kanamalar da ne yapıldı. Ben sabah akşam 200mg progestan progyynx iğne crinino jel e devam ediyorum.
Catlatma iğnesi cnm sanırım embriyo bölünmesi için. Zaten herkese vermediler 2. 3. Embriyolarina verdilerTransferden sonra doktor ne icin igne veriyor canm
Anladim canim yumurta toplama isleminden once catlatma ignesi tek yapiliyor saniyordumCatlatma iğnesi cnm sanırım embriyo bölünmesi için. Zaten herkese vermediler 2. 3. Embriyolarina verdiler
Yok canım bu başka bir uygulama. Ben de ilk kez duydum arastirdigimda tutma şansını artırdığını okudum. Insallah ise yarar zaten az bi dozda tamamini olmadımAnladim canim yumurta toplama isleminden once catlatma ignesi tek yapiliyor saniyordum
Anladim canim insaallah bunlar tutmasina vesile olurda diger bayrama evladinla girmek nasip olur..Yok canım bu başka bir uygulama. Ben de ilk kez duydum arastirdigimda tutma şansını artırdığını okudum. Insallah ise yarar zaten az bi dozda tamamini olmadım
Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim. Kanamam durdu ama fobi oldu bende.cok üzüldüm. Sanırım proluton depot yapılmıştır. Gebelik takibini novaarttakilere mi yaptiriyorsun? Iyi bayramlar.Crinone jel e uzun süre devam ettim. Başka bir iğne yapıldı bana. Haftada bir yapılan bir iğneydi. İsmini hatırlayamadım. İstirahat et bol sıvı al dedi. Cok yoğun olduğu günlerde ayakta kalmamaya çalıştım.
Şu anda ne durumdasın. Kanaman yoğun mu hep.
O fobi biraz devam ediyor. Bir daha hiç tekrarlamaz inşallah.Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim. Kanamam durdu ama fobi oldu bende.cok üzüldüm. Sanırım proluton depot yapılmıştır. Gebelik takibini novaarttakilere mi yaptiriyorsun? Iyi bayramlar.
Merhaba bende Ahmet Hocanın hastasiyim. Bugün yine oldu. Cok şükür kalp atişı var.Bol dua etmekten başka bişey elden gelmiyor.O fobi biraz devam ediyor. Bir daha hiç tekrarlamaz inşallah.
Ahmet Hoca'ya gidiyorum takibe. Kızımda da o takip etmişti.
Transferlı arkadaşlar napiyorsunuz hiç sesi çıkan yok yabenim dördüncü günüm pek bi değişiklik yok az biraz belim yanıyor o kadar iyi mi kötü mü bilemiyorum
![]()
Biz de sivasa geldik 7 saat sürdü canım iyi salladı burda da bakalım kendimi dinleyip duruyomSlm cnm, benim bugün 5. Günüm, ilk defa bugün kasıklarımda hafif batmalar hissettim. Ama ne anlama gelir bilmiyorum. Ben tatildeyim şu anda ve dün baya sallantılı bi yolculuk yaptım istemeden, onun için korkuyorum ve kaygılıyım.inşallah güzel olcak
Biz de sivasa geldik 7 saat sürdü canım iyi salladı burda da bakalım kendimi dinleyip duruyom(( bizim transfer günü odada bayağı kalabalıktık ama sanırım onlardan kimse kulübe üye değil
Cok mu oldu kanama. bişeycik olmaz Allah'in izniyle.Merhaba bende Ahmet Hocanın hastasiyim. Bugün yine oldu. Cok şükür kalp atişı var.Bol dua etmekten başka bişey elden gelmiyor.
Evet :)) just married le haberlesiyoruz bi üçümüz ay inş senle başlar sırayla mutlu haberler paylaşırızBen çok dinlemiyorum kendimi, unutuyorum çoğu zman, ama yediklerime içtiklerime hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum. Benim transfer günümde de çok kişi vardo cnm ama kimse yok herhalde, seninle aynı olan sanırım just-married
Kanama oluyor ilki kadar fazla değil ama. Artik moralim çok bozuldu.Hatta biran önce tatilin bitmesini istiyorum doktor bulunmuyor.Cok mu oldu kanama. bişeycik olmaz Allah'in izniyle.
İlk 2-4 aylar arası çok feci oldu benim kanamam. Nasıl kaldı bebek şaşırdım. Duracağı varsa duruyor düşmüyor onu anladım. 2 embriyo transfer edilmiştı. Diğerinin düşmüş olabileceğini düşündük doktorla.Kanama oluyor ilki kadar fazla değil ama. Artik moralim çok bozuldu.Hatta biran önce tatilin bitmesini istiyorum doktor bulunmuyor.
Allah korusun Allah bir daha gostermesin ama seninde başlarda fazla miydi? Birde doğumuda mi Ahmet Hocaya yaptiracaksin?
Hastanede biriyle tanıştım tup bebek yoluyla cocuk sahibi olan birinin 9 ay boyunca kanaması olduğunu anlattı. Dedigin gibi İNŞALLAH Allahın izniyle bişey olmaz.