Tüp Bebek Merkezleri Novaart tüpbebek merkezi

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Novaart tüpbebek merkezinde tedavi olan arkadaşlar varmıdır ?Merkez tüpbebek konusunda başarılımıdır,ortalama tüpbebek maliyeti ne kadardır?

aradan zaman geçmiş ama biz de novaart ile başlıyoruz tedaviye bugun.. güvendiğimiz bir yer siz gittiniz mi? deneyimleriniiz nelerdir ?
merhaba arkadaşım, hakkınızda hayırlısı olur ve hemencecik bebeğinize kavuşursunuz. Evet gittim ve ilk muayenemi Mehmet Bey e oldum ben. Bizim eşimden kaynaklı sıkıntılarımız var. Benim herhangi bir sağlık problemim yok. Novaarta gittiğimiz gün eşim için de Kaan Aydos hocadan muayene randevusu almıştık. Mehmet hoca da bizi eşimin tedavisi konusunda yüreklendirdi. Eşmin değerleri daha iyi seviyeye gelirse tüpten daha iyi sonuç alırız dedi. Bu sebeple bikaç bizim tüp tedavisi askıda. Şu an eşim tedavi sürecinde, inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalabilirim, olmazsada novaartta devam edeceğim. Ben kliniği beğendim. Doktor da oldukça ilgiliydi, umarım netice alırsınız. Bol şanslar...

Çok tese
merhaba arkadaşım, hakkınızda hayırlısı olur ve hemencecik bebeğinize kavuşursunuz. Evet gittim ve ilk muayenemi Mehmet Bey e oldum ben. Bizim eşimden kaynaklı sıkıntılarımız var. Benim herhangi bir sağlık problemim yok. Novaarta gittiğimiz gün eşim için de Kaan Aydos hocadan muayene randevusu almıştık. Mehmet hoca da bizi eşimin tedavisi konusunda yüreklendirdi. Eşmin değerleri daha iyi seviyeye gelirse tüpten daha iyi sonuç alırız dedi. Bu sebeple bikaç bizim tüp tedavisi askıda. Şu an eşim tedavi sürecinde, inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalabilirim, olmazsada novaartta devam edeceğim. Ben kliniği beğendim. Doktor da oldukça ilgiliydi, umarım netice alırsınız. Bol şanslar...
çok tesekkur ediyorum ;) Müfit bey sanırım ürolog bakalım nasıl bir yok izleyecek bugun görüşmemiz gayet güzel ve ılımlıydı oldukça sakin ve her şeyin özenli düzenli olduğu bir yer belli zira bizim durumumuz biraz ümitsiz ama doktor bey o kadar pozitif ve gülümseyerek anlattı ki umutsuzluğa hiç yer bırakmadı adeta ....

Çok tese
çok tesekkur ediyorum :KK66: Müfit bey sanırım ürolog bakalım nasıl bir yok izleyecek bugun görüşmemiz gayet güzel ve ılımlıydı oldukça sakin ve her şeyin özenli düzenli olduğu bir yer belli zira bizim durumumuz biraz ümitsiz ama doktor bey o kadar pozitif ve gülümseyerek anlattı ki umutsuzluğa hiç yer bırakmadı adeta ....
müfit bey benimde eşimin doktoru.
2013 aralıkta varikosel ameliyatı yaptı eşime.öncesinde eşim azospermdi.ama ameliyattan sonra doğal yoldan çıkış başladı bizde.allah bin kere razı olsun biz çok memnun kaldık kendisinden.inşallah sizde memnun kalırsınız.

müfit bey benimde eşimin doktoru.
2013 aralıkta varikosel ameliyatı yaptı eşime.öncesinde eşim azospermdi.ama ameliyattan sonra doğal yoldan çıkış başladı bizde.allah bin kere razı olsun biz çok memnun kaldık kendisinden.inşallah sizde memnun kalırsınız.
Bizeee de bugun ameliyat önerdi yapılan 3 testte de sonuç 0 , ihtimal var dedi ama tabi kesin değil napalım bilemiyoruz ilk gittiğimiz doktor variskosel ameliyatı işe yaramaz demişti ama müfit bey ihtimalin olacağını söylüyor

Kizlar novartla alakali baska topiklerede yazdim.benimde transferim.orda oldu dr um disardandi ama transferim novartta yapildi ahmet bey ve kendi dr um.girdi tranafere yransferimi ahmet bey yapti besinco gun embriyosuydu.yransfer ani haric ahmet beyle oncesinde hiv tanismamistim transferime giesi benim icin supriz oldu once cok utandim ama sonra kendimi acayip guvende hissettim.durusuyla bile bana guven verdi diyebilirim.bana sadece adimi sordu yasimi sordu oan yaptigi islemi soyledi ama bana cok guven verdi.sonucum negatif olsaydida yimne novarya devam edersim.tek emriyoyla ilk denemde hamile kaldim sukurler olsun.4 tanede dondurulmus embriyom var orada.hemsireleride cok iiler.bence pismann olmayacaksiniz.suna inanin herseyin en iyisi yapiliyo olmamasi icin hic bi sebep yok ama Allah ol derse olur...ben kendimi hep boyle.teselli ettim.nasibimizde yoksa hersey bahane.Allahim yardimciniz olsun.

Çok tese
çok tesekkur ediyorum :KK66: Müfit bey sanırım ürolog bakalım nasıl bir yok izleyecek bugun görüşmemiz gayet güzel ve ılımlıydı oldukça sakin ve her şeyin özenli düzenli olduğu bir yer belli zira bizim durumumuz biraz ümitsiz ama doktor bey o kadar pozitif ve gülümseyerek anlattı ki umutsuzluğa hiç yer bırakmadı adeta ....
Benim eşim de varikoselden iki kere ameliyat oldu ama sonuç negatif yine bizde merkez araştırıyoruz inş hepimizin hakkına hayırlısı olur

Novaart'da Mehmet hocanın hastasiyim. İki aşılama Dört kez de farklı yerlerde tüp bebek uygulaması yapıldı. Maalesef hiçbir sonuc alamadık. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Novaart geldik. Tüm takiplerimi Mehmet hoca yaptı. Çok şükür 13 haftalık hamileyim. Arkadaşlar gözü kapalı guvenebileceginiz bir yer. Çok prensipli çalışıyorlar. Önceki tüp bebek işlemlerinde beklemekten sinirlerim bozulur çoğunda ağlayarak çıkardım. Ama burda çok sistemli çalışılıyor. Allah bin kez razı olsun Mehmet Hoca'dan ve ekibinden. Önce Rabbimin sonra onların sayesinde 8 yıl sonra hamile kaldım. Benden sonra arkadaşım da Ahmet Hoca'ya geldi. O da şuan ikiz bebek bekliyor. Rabbim çocuk hasretiyle yanan tüm annelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu ikinci tüp bebek denememiz yurt disinda gordugumuz tedavi nedeniyle tup bebek ile ilgili detayli bilgiye ve deneyime sahibiz.Bu merkeze arkadasimizin onerisi nedeniyle geldik geldigimiz andan bu yana amatör davranislari ve hicbir konuda bilgi vermemeleri bizi sasirtti.Her ne zaman soru sorsak gerekli bilgiye sahip degillerdi.Embryolarimiz ile ilgili detayli bilgi istedik derecelendirme istedik cevap iyi kalite denildi.Tamamen ticari gudulerle acilmis olan bu tup bebek merkezini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Lutfen bu onerimi dikkate alin ve iyi bir embryolog olan merkezi secin.Yurt disinda yaptigimiz 3 denememizin 3 u de basarili oldu burada 1 tek ve 2 embryo transferimiz sonucu basarisiz.Nedeni ile ilgili bilgi alamadik.

Back
X