- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Hayirli olsun canim rabbim bi ikinmada kurtarsin inşallah bende az sanci cikti haftaya cagirinca tekrardan korktum acaba erken mii dogum olacak diyee bebeginin kilosu kaçtı37+0 oldum bugün dün kontrolümde sancı çıktı hemde yüksek çıkmış ama dr ultrasonla baktıktan sonra haftaya gelmemi söyledi ama hemşire aceleci bu bebek bence dedi bekliyorum bakalım
Sağol camım 3245 gr dedi ama yanılma payı var tabi bende baya çıktı benimde ağrım oluyor zaten 25 nisana gün verdi ama bekşeyebilecekmiyim bilmiyorumHayirli olsun canim rabbim bi ikinmada kurtarsin inşallah bende az sanci cikti haftaya cagirinca tekrardan korktum acaba erken mii dogum olacak diyee bebeginin kilosu kaçtı
Hayirlisi artik rabbim gününü yazmistir elbet kavuşacaz az kaldıSağol camım 3245 gr dedi ama yanılma payı var tabi bende baya çıktı benimde ağrım oluyor zaten 25 nisana gün verdi ama bekşeyebilecekmiyim bilmiyorum
Adet tarihine gore 12 mayis dedi dogum tarihine canim evet cok sukur ddogum olsa bile bebek icin sikinti olmaz ama ben hazir hissetmiyorum dogum icin kendimi nedenseDogum olsada artik.sizim icin cok erken sayilmaz sanki 36 haftayi biyirince bir sikinti olmaz diye biliyrm gervi doktorunuz gerekli bilgi vermis tir sizeYoncaBulut korkmayin derim
Evet canim psikolojik olarak kendimi hazir hissetmiyorum korkum da var yapanilecek miyim diye acabaBen kızımda senın hafyana geldiğimde ne zaman doğum olur diye her gün beklerdim, ama 40+5 de 18 mayıs 2017 de doğdu, dr konuş doğuma kendini hazır hıs etmiyor olmanın nedenı ne acaba ne yaşıycağnı bilmemenmi?
Yapa bilecekmiyım? Diye düşünme cünki sen cok fazla bir şey yapmıyorsun bebiş nasıl doğması gerekdığnı gayet iyi biliyor. Hem neden korkuyorsun sancıya dayanamazsan epidural isdersın, son an ıkınman olmasa oksıtosın veriyorlar, ıkınamazsan karnınan basıp bebeği itiyorlar ( bu canını yakmıyor) cok gerekırse vakumla cekıyorlar, cıkmazsa kesı atıyor, artık her zoruğun bır caresı var kendını boşuna korkutma, o an oyle bir şey oluyorkı normalde kesiye dayanamazken o an his etmiyorsun allah yardım edıyor, hem acil bir durumda hemen sezaryanda yapa biliyorlar. Kendını korkutma herşeyın bir caresı var bu saydıklarımın bir coğuna ihtiyac bile duymuycaksın berkı. Hep pozıtıf düşün doğum aci verici bir şey değil hata zorda değil sadıce hep boyle sozler duyduk doğum cok zor vs... o yuzden zor olduğnu düşünüyoruz ama cok kolay aslında ve cokda güzel.Evet canim psikolojik olarak kendimi hazir hissetmiyorum korkum da var yapanilecek miyim diye acaba
Cok saol canim iyi oldu bu benim icin hemen gidip dogurasim geldi keske hep oyle pozitif seyler duysakYapa bilecekmiyım? Diye düşünme cünki sen cok fazla bir şey yapmıyorsun bebiş nasıl doğması gerekdığnı gayet iyi biliyor. Hem neden korkuyorsun sancıya dayanamazsan epidural isdersın, son an ıkınman olmasa oksıtosın veriyorlar, ıkınamazsan karnınan basıp bebeği itiyorlar ( bu canını yakmıyor) cok gerekırse vakumla cekıyorlar, cıkmazsa kesı atıyor, artık her zoruğun bır caresı var kendını boşuna korkutma, o an oyle bir şey oluyorkı normalde kesiye dayanamazken o an his etmiyorsun allah yardım edıyor, hem acil bir durumda hemen sezaryanda yapa biliyorlar. Kendını korkutma herşeyın bir caresı var bu saydıklarımın bir coğuna ihtiyac bile duymuycaksın berkı. Hep pozıtıf düşün doğum aci verici bir şey değil hata zorda değil sadıce hep boyle sozler duyduk doğum cok zor vs... o yuzden zor olduğnu düşünüyoruz ama cok kolay aslında ve cokda güzel.
Hemen değil canım unutma içerde ne kadar dursa o kadar iyi hem hamileliğin son gunlerni iyi değerlendir, bi naz falan yap bişeyler aşer.Cok saol canim iyi oldu bu benim icin hemen gidip dogurasim geldi keske hep oyle pozitif seyler duysak)
Zaten cok sancili geciyor su son haftalar canim ister istemez eşimde nasibini aliyor garibim benimle perişan olduHemen değil canım unutma içerde ne kadar dursa o kadar iyi hem hamileliğin son gunlerni iyi değerlendir, bi naz falan yap bişeyler aşer.
Yalancı sancıların oluyorsa bu doğumun rahat gecer demek bence vicut kendini doğuma hazıramak için elinden geleni yapıyor.Zaten cok sancili geciyor su son haftalar canim ister istemez eşimde nasibini aliyor garibim benimle perişan oldu)
Bunu birinden daha duymustum canim huc sancisi olmayanlarin doğumu daha zor geçiyormuş yalanci sancisi sik sik olanlarin ise daha rahhat geciyormus hadi bakalim inşallah oyle olurrYalancı sancıların oluyorsa bu doğumun rahat gecer demek bence vicut kendini doğuma hazıramak için elinden geleni yapıyor.
İnşallah canım senin daha var 3-4 hafta berki benim gibi senede 40+5 de 18 mayıs doğurursun. Ama ben 40 hafta bitikden sonra artik sanki doğurmam gibi his ediyordum neden bilmem.Bunu birinden daha duymustum canim huc sancisi olmayanlarin doğumu daha zor geçiyormuş yalanci sancisi sik sik olanlarin ise daha rahhat geciyormus hadi bakalim inşallah oyle olurr
İnşallah canım senin daha var 3-4 hafta berki benim gibi senede 40+5 de 18 mayıs doğurursun. Ama ben 40 hafta bitikden sonra artik sanki doğurmam gibi his ediyordum neden bilmem.[/QUOTE
Öyle hissetmen normal çünkü ben simdiden oyle hissediyorum heyecanla bekledigimizDen heralde doktor 12 mayis dedi ama ben bu kadar kalacagini sanmıyorum sancilarima kasilmalarima bakilirsa ilk gebeligim gerci belki de normaldir erken doğumla alakası olmayadabilir ama bende eşimde erken gelsin istiyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?