nst de sancı

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
42
Denizli
bugun devlet hastanesınde nst cektırdım sancı cıktı normalde ozele gıdıyorum cumartesı kontrolum var devlettekı dr duzgun aralıklarla sancın gelıo dr una danıs falan dedı cok moralım bozuldu bebegım erkenden mı gelecek yoksa senağlama

Telaşlanma arkadaşım ilaçlarla sancıyı durduruyorlar, sakın moralinide bozma bunun için, çünki şu etapta moral en çok ihtiyacının olduğu şey.

canım kaç aylık hamilesin erken geliyo demişsinde anlamadım nst kaçıncı haftada çekiliyo ben 33 haftalık hamileyim doktorum 28. haftadda çağırdı tekrar ama hiç nstden bahsetmedi yani doğum tarihi ozaman belli olurmu dedim yok daha çok var dedi anlamadım şimdi

35 haftalık hamıleyım ben 34 haftadan ıtıbaren nst ye gırmeye basladım bebegın muhtemel dogum tarıhı zaten bellıdır ben erken dogacak dıye panıklıyorum :S

bebek başaşşağı pozisyonda dedi bende aanlamadım yani 38. haftada çağırdı ozamana kadar bir daha gitmicem benim araştırdığıma göre 32. haftadan itibaren 2 haftadaa bir giriliyomuş nst ye benim doktorum 38. haftada çağırdı ilk ozaman gircem herhalde geç olabilir gibi geldi ya akssi bir durum olursa ozamana kadar yada erken doğurursam falan

Bende bu cumartesi gireceğim sanırım ama sancılar bazen yalancıda olabiliyor endişelenme..

brn1987 arkadaşım doktorunun 5 hafta sonra çağırması çok saçma 7. aydan beri 15 te bir gidiyorum 36. haftadan sonrada haftada 1 gideceğim sende o kadar zaman bekleme bence 15 te bir git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…