yaa benim doktorumda her zaman hep alttan bakti ultrasona.simdi yine hem alttan hem karnimdan bakiyor.sonra yarim saat kalp atislari dinleniyor.Artik annemde kiziyor alttan bakmasin, Allah korusun erken doguma filan sebep olur diye. Bende ne yapabilirim, arada kaliyorum, birsey diyemiyorum iste.Elifsevde senin iki kizin simdi kac yaslarindalar, buyukler mi?[/QUOT
biri 7 bucuk biride 4 bucuk canim
benim doktorda eliyle bakiyor gecen biraz sancim olunca ultrasyonla bakti vajinadan acilma varmi diye ama cogu zaman eliyle bakiyor
bisey olmaz sen korkma erken dogma felan olsa onlar hic bakarmi alttan icin rahat olsun yoksa cinsellikde yasak olurdu degilmi
İvea canım ben ilk haftalarda ve son haftalarda alttan bakılır,diğer zamanlarda alttan bakılmaz diye biliyorum canım.
Sen bu konuyu bence bir araştır ve doktoruna soramıyorsan da hemşiresine sor bakalım neden alttan bakıyorlarmış,Üstte göremediği ne varmış???
Bizim doktorlar neden ihtiyaç duymuyor ki alttan,seninki duyuyor.
Belkide ultrasonu çok iyi değildir,ondan alttan bakıyordur.
Benimki en başından beri hiiiç bakmadı alttan.Sadece ayrıntılı ultrasona gittim Ankara ya orda bakıldı.
O da 4. aydaydı.
benim ilk 28 haftalikken 14 agustosta ctg ile dinlendi kalp atislasi oda nts mi oluyor bilmiyorum simdi her gittgimde baglaniyor 20 dakika kalp atislari dinleniyor ama hareket ettgi zaman elime bisey filan vermiyorlar yan yatiyorum göbekten bagliyorlar ve dinliyorlar bende 35 haftalik hamileyim türkiyede degilim ve simdiye kadar her gittfimde alttan muane oldu bakteri varmi acilma varmi diye sürekli kontrol ediyorlar
peki canim sende bakteri bulundu mu?
doktor her baktiginda bende bakteri oldugunu soyluyor
her seferinde fitil veya antibiyotik veriyor
ilaclari satin aliyoruz, sonra icindekilerde hamileler ve emzirenler icin degildir yaziyor
esimde kullanmama izin vermiyor
doktor artik kizmaya basladi, ama biz ne yapalim bebegimiz icin hadi zararli olursa Allah korusun
simdi tampona yogurt batirip onu koymami onerdi
yogurtlu tampona basladik
insallah su bakteri gecer bende esimde rahat bir nefes aliriz
aslina bir kasinti veya akinti filan yok Allahasukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?