Nst

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
NST ye bağlanan arkadaşlar illaki vardır ben 34 haftalığım 33üncü haftamda girdim başlarda oynadı epey bi sonrasında uyudu kaldı bebiş doktor ilk önce olmamış dedi ama iyice baktı baş tarafı da varmış olmul dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi sizler kaçıncı haftanızda başladınız NST ye girmeye

beni 32. haftada almışlardı NST ye ilk kez. en son dün girdim. hiçbir şey çıkmadı. haftaya yine gireceğim ama dr 1 nisana kadar birşey bekleme dedi...

Bende 36dn sonra gırmeye basladım her hafta genelde hep 36dn sonra nst ıstıolar lakın soyle olabılr eger bır aksılık veya yakındn ıncelenmesı gereken bır durum var ıse ozaman daha erkende nst ısteyebılr drlr sorun yok dıyosa gırdıgın haftanın ne onemı var:))

nst de bakılan şey rahim kasılmaları... nst de nasıl bir sorun tespit edilebilir ki? ben şu an haftalık kontrollere gidiyorum ve her seferinde nst ye alıyorlar, bu ilgilerinden de çok memnunum...

yok canım çok şükür aksi giden bi durum yok belkide gittiğim yer 33 haftadan sonra alıyordur bilemiyorum canım haftaya tekrar gideceğim

nst de bakılan şey rahim kasılmaları... nst de nasıl bir sorun tespit edilebilir ki? ben şu an haftalık kontrollere gidiyorum ve her seferinde nst ye alıyorlar, bu ilgilerinden de çok memnunum...

cnm nst den anlayamıyorlar aksi giden bi durumu rutin kontrollerde bazen aksilik oluyor daha erken başlatıyorlar nst ye sanırsam arkadaş ondan bahsetmiş ama çok şkr benimde akis giden bi durumum yok şimdilik

bnde 32 den beri her kont de oluyorum cnm kont de sıramı beklerken nst ye griyorum ikisi cıkıyo aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…