NST'de sancılarınız?

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Rutin nst kontrolü haftalarına gelmiş hamile arkadaşlarım,
Yada doğum yapmış tecrübeli anneler,
Nst'de sancılarınız kaç çıkıyor(du)? Ne kadar sık ve sancıları hisseden var mı(ydı)?
En fazla kaçta hissettiniz mesela?
Hissetmemek daha doğrusu ağrı yerine yalnızca kasılma ve baskı olarak hissetmek bir eksi midir doğum için?

Benim bu ayın başında yapıldı nst , 120-140 arası çıktı , normalmiş zaten çok çok sancımda yoktu :)

Benim bu ayın başında yapıldı nst , 120-140 arası çıktı , normalmiş zaten çok çok sancımda yoktu :)
120 140 normalmiş? Baya sancıların var senin de öyleyse :)
Benim gibi hissetmiyorsun sanırım. :)
50'den sonrasına tereddütle yaklaşıyorlar çünkü.
Doktor ısrarla 20 dk.da 2 3 civarında 100 leri bulan sancımı hissedip hissetmediğimi soruyor,hissetmiyorum deyince şaşırıyor ve güzel bişey olduğunu ağrıları rahat karşılayabileceğimi söylüyor doğumda ama bu kadar ağrısız kasılma açılmayı tetikleyebilecek mi ona kafam takılıyor?
Daha 1 cm açılmam var. Ama 4 5 güne doğum kapıda dedi doktorum. Bebi kanalda. Benim kasılmalarım ağrısız, düzenli olanları da buna dâhil. Suni sancıyla muhatap olmak istemiyorum ya. Makine 100leri gösteriyor bendeki tek his karnımın taş kesilmesi. Acısız... 60larda doğum yapan ve şiddetli sancılarıyla başa çıkamayan gebe olduğunu söyledi benimki mi garip anlayamadım. O yüzden soruyorum merak ettim. Hissetmeden doğuran var mı ya :p

Son düzenleme:
120 140 normalmiş? Baya sancıların var senin de öyleyse :)
Benim gibi hissetmiyorsun sanırım. :)
50'den sonrasına tereddütle yaklaşıyorlar çünkü.
Doktor ısrarla 20 dk.da 2 3 civarında 100 leri bulan sancımı hissedip hissetmediğimi soruyor,hissetmiyorum deyince şaşırıyor ve güzel bişey olduğunu ağrıları rahat karşılayabileceğimi söylüyor doğumda ama bu kadar ağrısız kasılma açılmayı tetikleyebilecek mi ona kafam takılıyor?
Daha 1 cm açılmam var. Ama 4 5 güne doğum kapıda dedi doktorum. Bebi kanalda. Benim kasılmalarım ağrısız, düzenli olanları da buna dâhil. Suni sancıyla muhatap olmak istemiyorum ya. Makine 100leri gösteriyor bendeki tek his karnımın taş kesilmesi. Acısız... 60larda doğum yapan ve şiddetli sancılarıyla başa çıkamayan gebe olduğunu söyledi benimki mi garip anlayamadım. O yüzden soruyorum merak ettim. Hissetmeden doğuran var mı ya :p
Valla normal dedi bende öyle çok şiddetli bir sancıda yoktu yürüyüş yapıyorum bayada yürüyorum belki ondandır :) ekim başı tekrar kontrol ve nst var bakalım artık :) farketmez ya suni sancı sezeryan normal her türlü doğururum :D

Back
X