M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi potansiyel
Ben 17 yaşındayım. Hayatımın yanlışı msn de kafa dağıtmak için erkeklerle konuşmak oldu. O kadar gereksiz erkek vardı ki .. . Aralarından biri ilgimi çekti. Konuşmalarıyla çok efendi dürüst birine benziyordu. Diğer erkeklerin hepsini silmiştim listemden. Birtek onunla konuşuyordum. İlişkimiz başlamıştı çünkü. Neyse bisüreden sonra camları açtık. Karşılıklı olarak birbirimizi beğendik. Daha sonrada tlfnda konuşmaya başladık. Ayrı şehirlerdeydik. Yaşam tarzlarımızın çok farklı olduğunu günden güne anlıyordum ama bu ona bağlanmamı engelleyemiyordu. Onu çok seviyordum. O da beni çok seviyordu.İlişkimiz 10 ay sürdü Bi gün yaşadığım şehre geldi.Karşılamak için otogar a gittim.Üzerimde okul formam olmasına rağmen güvenlik görevlileri kaçıcağımızı düşündüler. Ailemi aradılar. Çocuk polisine düştüm. Berbattı.Annem ve babam duymadılar ama büyük kardeşlerim öğrendiler. Gözlerinden düştüm. Az daha mahkemelik oluyorduk.Emniyette kaydım var. Suç:kaçmaya teşebbüs. Bu iğrenç bişey.Neyse uzatmanın alemi yok. Olaydan sonra yaşadığı şehre döndü. Kuzeniyle konuşuyorduk.Kardeş gibi. Sonra kuzeni bana aşık oldu.Bizi ayırmak için bana onun evli olduğunu ve karısının hamile olduğunu söyledi. İlk başta inanmadım. Bunu ona sordum. Meğer doğruymuş. Evliymiş ve bi çocuğu olucakmış. O kadar bağladıktan sonra o rezil duruma düştükten sonra bunları öğrenmek koca bi sille yemek oldu benim için. 19 yaşındaydı. Evli olabileceği helede baba adayı olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti. Şu an ne o deliler gibi sevdiğim sevgilimle nede kuzeniyle görüşüyorum. İkisinide çıkardım hayatımdan. Kötü bi tecrübe oldu bnm için:çok üzgünüm:
:1shok::1shok::1shok: