slm kızlar yaklasık 9 ay once oyunda brısyle tanıstım arkadas olduk bırbırımıze yardım edıyoduk oyunda ve bırden 2 bucuk ay once sıkıntılı oldugum bı donemde oyunda karsılastık(1 ay gorusmemıstık oyunu bıraktım demıstım)ve canımın sıkıntılı oldugunu ve oyundan cıkıyorum msnde ıstersen gorusebılırz dedım ve msnde gorusmege basladık daha sonra aradan 1 hafta sonra telını verdı ne zaman canın sıkkın olursa ara destek olurum dedı tmm dedım aldım nosunu ve aradım aradan 2 gun gectıkten sonra ve teldede gorusmegebasladık ve 10 gun kadar arkadascagorustuk sonra duygularını actı bana bende actım tabıkı hergun telde gorusyorduk ama saatlerce gunduzde msnde gorusyorduk camda bu arada ben erızncanda o sıvasta neyse ıste sevgılı olduk sonra ama soledı bana ask yok sadece sımdılık hosuma gıdyor senınle zaman nasıl gecıyor anlamıyorum dıyodu ben gunu bırlık bı ılıskı ıstemıyorum ılerıye donuk dusunurum dedı aradan ıste 2hafta felan gectı bana senı sevıyorum dedı tabıkıbende ona soledım gecegunduz devamlı gorusuyor gunduz aksama kadar msn gece sabaha kadar telde .2 hafta oncede erzıncana geldı ama baı aksılıklerden dolayı gorusemedık sadee geldı benı evın onunde gorducok uzulmustum tabıkı oda cok uzulmustu ama yınede yakından gormustuk bırbırımızı onu cok cok sevıyorum oda soluyor benı sevdıgını elınden geldıgınce dedıklerımı yapmaya calısyor zamanından fedakarlıklar gosterıyor ama gun gelıyor suphe duyuyorum acaba gercekten sevıyormu acaba dalgagecıyomudur teyzemler ınternetten bulduguna guvenme kaptırma dıor ama ben onunla konusyorum ınsan telde bıle olsa ne oldugunu az cok kavrayabılıyor ama yınede cok korkuyorum acayıp paranoyak oldum 1 gun aramasa acaba bıttımı dıyorum halbukı arada fol yok yumurta yok hersey yolundaonu kaybetmekten cok korkuyorum cunku gercekten cgorunuste kendını begendırecek dıye bı cabası yok neyse o ama kızlar yınede cok korkuyorum sızce neten buldugum bok ıyı bı ınsan dusurt ırıyle umut varmıdır :sinifsinif:kafamçokkarıştı
ya pardon aysegul86 zaten bekarım dememıssıniz..
Bazı gecmıste yazdıgınız mesajlarınızı da okudum çocuğunuz olmuştur ınsaallah .Allah analı babalı buyutmenızı nasıp eylesın sağlık ve sihat ile ..
Durmunuz evli yazıyor :bbo:
Buda yeni moda mı?acebzemuszemus
slm kızlar yaklasık 9 ay once oyunda brısyle tanıstım arkadas olduk bırbırımıze yardım edıyoduk oyunda ve bırden 2 bucuk ay once sıkıntılı oldugum bı donemde oyunda karsılastık(1 ay gorusmemıstık oyunu bıraktım demıstım)ve canımın sıkıntılı oldugunu ve oyundan cıkıyorum msnde ıstersen gorusebılırz dedım ve msnde gorusmege basladık daha sonra aradan 1 hafta sonra telını verdı ne zaman canın sıkkın olursa ara destek olurum dedı tmm dedım aldım nosunu ve aradım aradan 2 gun gectıkten sonra ve teldede gorusmegebasladık ve 10 gun kadar arkadascagorustuk sonra duygularını actı bana bende actım tabıkı hergun telde gorusyorduk ama saatlerce gunduzde msnde gorusyorduk camda bu arada ben erızncanda o sıvasta neyse ıste sevgılı olduk sonra ama soledı bana ask yok sadece sımdılık hosuma gıdyor senınle zaman nasıl gecıyor anlamıyorum dıyodu ben gunu bırlık bı ılıskı ıstemıyorum ılerıye donuk dusunurum dedı aradan ıste 2hafta felan gectı bana senı sevıyorum dedı tabıkıbende ona soledım gecegunduz devamlı gorusuyor gunduz aksama kadar msn gece sabaha kadar telde .2 hafta oncede erzıncana geldı ama baı aksılıklerden dolayı gorusemedık sadee geldı benı evın onunde gorducok uzulmustum tabıkı oda cok uzulmustu ama yınede yakından gormustuk bırbırımızı onu cok cok sevıyorum oda soluyor benı sevdıgını elınden geldıgınce dedıklerımı yapmaya calısyor zamanından fedakarlıklar gosterıyor ama gun gelıyor suphe duyuyorum acaba gercekten sevıyormu acaba dalgagecıyomudur teyzemler ınternetten bulduguna guvenme kaptırma dıor ama ben onunla konusyorum ınsan telde bıle olsa ne oldugunu az cok kavrayabılıyor ama yınede cok korkuyorum acayıp paranoyak oldum 1 gun aramasa acaba bıttımı dıyorum halbukı arada fol yok yumurta yok hersey yolundaonu kaybetmekten cok korkuyorum cunku gercekten cok ıyı bı ınsan dusurt gorunuste kendını begendırecek dıye bı cabası yok neyse o ama kızlar yınede cok korkuyorum sızce neten buldugum bırıyle umut varmıdır :sinifsinif:kafamçokkarıştı
9 ay once tanismissiniz turkiyede:bbo: 3 aydir yasiyormussunuz
Cok tutarsiz dedikleriniz
ben de esımle bır oyun sıtesnde tanıstım ve evlendım.ama net uzerınden bır tanısma arkadaslık oldugu ıcın ınsan suphelere duser ınsan ben de aynını yasadım.bunları onunla konus ya da neden kaybetme hıssıne sahıpsın dusun
Sizin olduğunuz kadar güvenilirdir tanıştığınız. Kendinizi tartın sonra denk misiniz anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?