nternetten Ak

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
slm kızlar yaklasık 9 ay once oyunda brısyle tanıstım arkadas olduk bırbırımıze yardım edıyoduk oyunda ve bırden 2 bucuk ay once sıkıntılı oldugum bı donemde oyunda karsılastık(1 ay gorusmemıstık oyunu bıraktım demıstım)ve canımın sıkıntılı oldugunu ve oyundan cıkıyorum msnde ıstersen gorusebılırz dedım ve msnde gorusmege basladık daha sonra aradan 1 hafta sonra telını verdı ne zaman canın sıkkın olursa ara destek olurum dedı tmm dedım aldım nosunu ve aradım aradan 2 gun gectıkten sonra ve teldede gorusmegebasladık ve 10 gun kadar arkadascagorustuk sonra duygularını actı bana bende actım tabıkı hergun telde gorusyorduk ama saatlerce gunduzde msnde gorusyorduk camda bu arada ben erızncanda o sıvasta neyse ıste sevgılı olduk sonra ama soledı bana ask yok sadece sımdılık hosuma gıdyor senınle zaman nasıl gecıyor anlamıyorum dıyodu ben gunu bırlık bı ılıskı ıstemıyorum ılerıye donuk dusunurum dedı aradan ıste 2hafta felan gectı bana senı sevıyorum dedı tabıkıbende ona soledım gecegunduz devamlı gorusuyor gunduz aksama kadar msn gece sabaha kadar telde .2 hafta oncede erzıncana geldı ama baı aksılıklerden dolayı gorusemedık sadee geldı benı evın onunde gorducok uzulmustum tabıkı oda cok uzulmustu ama yınede yakından gormustuk bırbırımızı onu cok cok sevıyorum oda soluyor benı sevdıgını elınden geldıgınce dedıklerımı yapmaya calısyor zamanından fedakarlıklar gosterıyor ama gun gelıyor suphe duyuyorum acaba gercekten sevıyormu acaba dalgagecıyomudur teyzemler ınternetten bulduguna guvenme kaptırma dıor ama ben onunla konusyorum ınsan telde bıle olsa ne oldugunu az cok kavrayabılıyor ama yınede cok korkuyorum acayıp paranoyak oldum 1 gun aramasa acaba bıttımı dıyorum halbukı arada fol yok yumurta yok hersey yolundaonu kaybetmekten cok korkuyorum cunku gercekten cok ıyı bı ınsan dusurt gorunuste kendını begendırecek dıye bı cabası yok neyse o ama kızlar yınede cok korkuyorum sızce neten buldugum bırıyle umut varmıdır:sinifsinif:kafamçokkarıştı

biz de esimle nette tanistik ve evlendik cooooooooooook mutluyuz ....allahima bin sükürler olsun ki evlenmisim .

nette oyundan veya başka şekilde tanıştığınız bir insanla aşk olur mu olmaz mı bilmem ama evli yazıyor yukarıda ve 5 yıldır devam eden bir ayşegül abdullah aşkı var buradan gözüken ...danıştığnız konuya göre bunlar biraz çelişkili değil mi..

evet ..nıye bekarsanız evlı olarak yazmıssınız aysegul86 ve yer olarak erzıncan dıyorsunuz ama yukarıda Almanya yazıyor ..
Bu sıte sanal bır ortamda ama buraya yazılanların ben gercek olduguna ınanıyorum .. ve benım gıbıde bır çok kişi burada gerceklerın konusulduguna ınanıyor . buranın sanallığından faydalanılıp üyeler sanal sorunlarmı gelıstırıyor ???

net sanal reel ne farkeder bi insan kişilik sahibiyse her ortamda oyledir bende erkek ark netten tanıstım bence sakıncası yok gelmis gormeyede ne guzel iste ins ilerisi daha guzel olur

ya pardon aysegul86 zaten bekarım dememıssıniz..
Bazı gecmıste yazdıgınız mesajlarınızı da okudum çocuğunuz olmuştur ınsaallah .Allah analı babalı buyutmenızı nasıp eylesın sağlık ve sihat ile ..

nerden de eminsin o kadar onun masum oldugunaşakkıdı

kavrayamazsın... ha deyince insanları anlayamazsın

sadece kafanda bi kalıp uydurursun onun yaptıklarını o kalıba uydurursun.

mesela ;sadece bir kere " seni merak ettim" dese , sen bunu seni sevdiğine yorarsın

sen kanmışsın ona da fazla kapılma derim

sanaldan insan kandırmak daha kolay hele hele de boşta isendelikafadulden

merhaba bende erkek arkadaşımla internetten tanıştık 2 sene sürdü senin arkadaşın çabuk gelmiş ben onun işleri bnm işlerim derken epey sonra görüştük 2sene görüştük ve 1 hafta önce bitti , bana ilişikimizin pek mantıklı olmadığını söyledi 2sene sonra çok zor bi durum aslında ama bence gerçekten sevgi varsa olmuyacak şey değil asla... gönüller birolduktan sonra sen anyada ol o konyada ne farkeder gönlünüz birbiriniz için çarpıyorsa.. tanımaya çalış gelip gitsin birbirinizi anlamaya çalışırsanız neden olmasın ama dikkat et derim yinede ....allah hakkınızda hayırlısını versin

ben de esımle bır oyun sıtesnde tanıstım ve evlendım.ama net uzerınden bır tanısma arkadaslık oldugu ıcın ınsan suphelere duser ınsan ben de aynını yasadım.bunları onunla konus ya da neden kaybetme hıssıne sahıpsın dusun

sevgi varsa devam et ama fazla kapılma net işe adı üzerinde ne olacağı belli olmuyor benim de ilk sevdigim nettendi ama sonu hüsran oldu

benimde aşkım netten simdilik mutluyuz çokk seviyoruz dogru kişiyse eger gerci anlamsı biraz zor ama netten olsun nerden lursa olsun mutlu oluyorsun bizimki bir yılı geçti resmen ruh ikizim gibi hissediyorum kısmett

kızlar pardon ben kendımı tam olarak anlatmadım ben ayrıldım esımden almanyada yasıyorum fakat 3 aydır turkıyedeyım yanı evlıgken bır ılıskı yasamıyorum sadece eksık bılgı vermısım daha dogrusu bukadar genıs aratırcagınızı dusunemedım canlarım a.s.

canım evet zamanında manyak gıbı cocuk olmakıcın tedavı olmustum bende bısey olmadıgı halde kendıme zarar verdım esımıdevamlı pohpohladım ama naparsan yap yaranamıyorsun sımdı sukredıyorumıyıkı olmamıs yoksa sımdı benım ıcın problem olucaktı rabbım herseyın ıyısını bılıyor ıste nasıp boleymıs

Durmunuz evli yazıyor :bbo:
Buda yeni moda mı?acebzemuszemus

yenı modamıbılemem ama evlı degılım onceden evlıgdım bosandım sadece bılgılerımı duzelmemısım ayrıldıktan sonra kadınlar kulubune goırmedım yenı gıryorum sayılır bu yuzdende duzeltmeyı akıl edemedım :gitme:

9 ay once tanismissiniz turkiyede:bbo: 3 aydir yasiyormussunuz
Cok tutarsiz dedikleriniz

Sizin olduğunuz kadar güvenilirdir tanıştığınız. Kendinizi tartın sonra denk misiniz anlarsınız.

9 ay once tanismissiniz turkiyede:bbo: 3 aydir yasiyormussunuz
Cok tutarsiz dedikleriniz

tutarsız oldugunu sanmıyorum:S 9 ay once tanıstım aramızda bısey yoktu sadece arkadasımdı 3 aydır sevgılıyız neden tutarsız olsunkı zaten belırttımorda sadece fıkır ıstedım destek ıstedım neden yargılar gıbı konustun anlamadım:S

canım benım ne hısetıgım sen cok ıyıanlarsın tmm dıyorum cok ıyı ınsan dıyorum fakat yınede acaba yanılıyomuyumdur dıye bı soru ısaretı oluyor ben bazı seylerı onun sayesınde atlattım ıns bı sonumuz olur ıyı :):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…